Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 už jste to někdo viděl na OII namontované? Ta cena je celkem vysoká, tak by to mohlo i třeba fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Nevím ale koukat na čtyři kolíky kolem navigace....to taky není žádná krása. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 je pravda, že asi zloděj když to bude chtít ukrást, tak to vytrhne se vším okolo, tohle si nebude kupovat někdo na streama nebo audienci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan7777 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Dobry den, vcera v Prahe na ul. Na Vinici mi ukradli zo Superba 2 Columbus. Poviem Vám v sobotu najst servis kde vam vymenia rozbite okno na dverach spolujazca je umenie, ale nakoniec sa mi to podarilo. Dcerka vsak bola strasne sklamana, lebo sme chceli ist do ZOO, ale po tom sa mi nechcelo nic... (naviac v servise som zabil pol dna) Chcem sa Vas vsak spytat, ze ci je nejaky rozdiel (okrem displeya) medzi Columbus LED a Columbus LCD. Potrebujem kupit Columbus, tak by som chcel ten LED. Moj superb 2 je rok vyroby 2009. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ja myslim, ze dnes uz ti jiny nez LED ani neprodaji pokud to tedy resis pres pojistovnu a ne pres Aukro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Tak nejsem profík, ale zrovna jsem měnil LCD za LED. Kromě zmiňovaného lepšího displeje je 100% rozdíl v tom, že starší Columbus je 8-mi kanálový a nový je už 10-ti kanálový (to je důležitý pokud je v autě SoundSystem, musejí být spolu buď starší, nebo novější, jinak nemluví navigace) jinak určitě to bude hodně podobný a výměna by měla jít bez problému... Ale jak říkam, nejsem odborník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím, mám jednu otázku. Jak vám na navigaci funguje přehrávání audia pomocí BT. Mně se objevila po nahrání nového firmware nabídka BT spojení v položce audio. Pokoušel jsem se přehrát něco ze svého telefonu, ale prostě to nejde.Ne že bych to nějak nutně potřeboval, ale přece jen mě to zajímá. Třeba je chyba v jednotce HF, prostě to neumí, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 jako myslím že přes takovej dekl se na to každej vysere, aut bez toho je totiž mraky. Ty kolíky na nestříbrném rámečku stejně nebudou vidět. Detailní foto uchycení je vtom odkazu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Tys asi nevidel fotky tech vykradenych aut lidi, kteri se snazili Columbuse lepe zabezpecit pouzitim ruznych avantgarnich tvaru sroubu ci jejich zalepenim atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Máš nějaké foto? Nikdy jsem nic neviděl takhle jak to můžou poškodit. Ale beru to tak, že pokud to chce někdo ukrást a dostane se do auta, vyřadí alarm, nebo mu nevadí že to houká, tak už to vyrve ať to je zabezpečený jakkoli, jen záleží na tom, co k tomu dál poničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plevis74 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Zdravím sused má Superba 03/2009 s Columbusom 3T0035680 HW03 fw0904, chcem sa spýtať ktorý firmvér mu tam môže nahrať aby mohol používať nové mapy. Na svojej octavii facelift som si sám spravil update firmvéru asi pre rokom na fw3810 (4) a mne fungujú nové mapy bez problémov, octavia 05/2010 columbus 3T0035680B HW06 fw3814. Ďakujem za radu. Editováno: 5. Září 2013, autor: Plevis74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Nevíte někdo která je nejnovější verze map? je to V9? Popřípadě, kdy se objeví nová verze? Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 V9 je nejnovejsi a myslim ze jsou verze West 7920 a East 7918 (nekde jsem cetl i o 7919, ale nevidel jsem ji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Trochu to poopravím: maps V.9 7919 EE (factory version) 7921 EE+SpeedCams (no factory version), možné problémy, napr. u mňa bez problémov 7918 WE (factory version) 7920 WE+SpeedCams (no factory version), možné problémy, napr. u mňa bez problémov (direct from DVD without load) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gord007 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 V10 by snad měla být tento, popřípadě další měsíc.. Teď si nejsem jist a ani nevím, jestli to byla zaručená informace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 (editace) ja mam vychodni evropu 7921 Editováno: 9. Září 2013, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Ok díky, to mi stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Trochu to poopravím: maps V.9 7919 EE (factory version) 7921 EE+SpeedCams (no factory version), možné problémy, napr. u mňa bez problémov 7918 WE (factory version) 7920 WE+SpeedCams (no factory version), možné problémy, napr. u mňa bez problémov (direct from DVD without load) Zdravím fungujú niekomu tie rýchlostné kamery? Mapy som nainštaloval, fungujú, ale tie kamery nie. Poradí niekto čo s tým aby to fungovalo? Dík za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 kamery si musis zapnout v POI bodech zajmu, aby se ti zobrazovali na mape. osobne jsem ale spis pro pouziti map bez radaru a radary stahovat samostatne jako personal POI, protoze jejich aktualizace je mnohem castejsi nez aktualizace komplet map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 kamery si musis zapnout v POI bodech zajmu, aby se ti zobrazovali na mape. osobne jsem ale spis pro pouziti map bez radaru a radary stahovat samostatne jako personal POI, protoze jejich aktualizace je mnohem castejsi nez aktualizace komplet map Môžeš mi poradiť ako ich zapnúť? Pozeral som i v návode k navigácii, ale vôbec tam nemôžem nájsť POI body (alebo body záujmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Je to v nastaveni mapy a zobrazení detailu myslím, pak mas takovýhle menu s výběrem radarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan7777 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Tak nejsem profík, ale zrovna jsem měnil LCD za LED. Kromě zmiňovaného lepšího displeje je 100% rozdíl v tom, že starší Columbus je 8-mi kanálový a nový je už 10-ti kanálový (to je důležitý pokud je v autě SoundSystem, musejí být spolu buď starší, nebo novější, jinak nemluví navigace) jinak určitě to bude hodně podobný a výměna by měla jít bez problému... Ale jak říkam, nejsem odborník Takze by som potreboval vediet jednine: mozem do mojho superba 2 vyrobeneho 4/2009 nainstalovat columbus vyrobený v roku 2013? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 (editace) Ivan7777: napiš SZ uživateli Ferda25 ten ti to řekne na 100% a zeptej se ho zároveň, jestli je ještě něco dalšího, co by bylo třeba dělat (určitě to nejde vyměnit jen kus za kus, bude se muset kodovat a přehrávat FW navigace myslím...) Editováno: 9. Září 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 (editace) Je to v nastaveni mapy a zobrazení detailu myslím, pak mas takovýhle menu s výběrem radarů Niečo som našiel, ale je trochu inak Zvláštne ciele, kategorie,potom kamery a radary, ale nikde som nenašiel spôsob ako to zapnúť. Mal som pripravené foto k textu, ale bohužiaľ mi to stránka nechce vziať, takže to prikladám len ako odkazy tu:(http://ulozto.cz/xFrtDvwJ/zvlastne-ciele-jpg, http://ulozto.cz/xrWK9iU8/kategorie-jpg, http://ulozto.cz/x1Xjw82G/kamery-jpg, http://ulozto.cz/xJ1zuR2b/radary-jpg), Editováno: 9. Září 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 me to radary a ani poi body taky nenabizi .zkousel jsem se v tom vrtat ale asi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.