danikd Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 SMT cervene diody ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Budou tam nejspis 0805 Editováno: 20. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Já BiGGymu nic nenabízel on mi psal celý minulý týden, že by chtěl udělat vše do jednoho software, logo, úpravu pro starou O2 a menu a já mu pak vysvětloval, že VW jich má víc a že jedno z nich jde nakódovat, protože mi bylo jasné, že na cenu přesně takto zareaguje. Dobře vsak vpohode nechcu menu za 1500 a hotovo proc to dal rozmazavat .. chtel jsem spojit softy do jednoho na vase doporuceni že je to pro navigaci lepsi.. proto jsem uz rovnou uvazoval ze pri jedne praci by se tam hodilo i to menu premium vw .. ale pokud to stoji co to stoji tak na menu kaslu .. ciste spojeni softu je taky tak pracne nebo u te ceny slo spis o to menu ? jinak dobře vis že jsem te po koupi columbusu zadal o fw pro predfacelift octu aby mi slo korektne menu maxidot ( 5238_new_type_gtw_oldO2.nrg ) za tenhle 6mb soft jsem byl také ochotny ti zaplatit 500KC takze kdyz to spojim a menu to je 1500 plus 500 a fakt se mi do radia za 9k nechce davat dalsi 2k kvuli hloupemu menu.. diky teda za rady cenim si jich a dal bych to nerozmazaval. http://www.aliexpress.com/item/OEM-Splitter-Y-cable-wire-harness-for-RNS510-RCD510-Antenna-Radio-Adapter-vw-head-unit-FAKRA/32291671621.html Editováno: 15. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 hosi vratim se k te antene,zjistil sem ze je spatna antena na strese,tu sem vymenil uz to ukazuje na columbu obe on ale zda se me ze signal je horsi,je to mozne?v mistech kde to sumelo to ted v podstate nehraje vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) A máš tu frekvěnční výhybku pořádnou? EDIT: ještě mě napadá jestli není někde v kabelu poškozené stínění a neruší to přenos signálu z antény do rádia Editováno: 15. Duben 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 pockej jakou vyhybku mas na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No do Columbusu musíš mít 2 antény, buď je máš opravdu fyzicky obě,nebo máš jen střešní a musíš za rádio dát výhybku (ono když jsem to řešil, tak se na netu prodávaly jen rozbočky taky a ty nefungovali, protože sice rádio to bralo jako 2 vstupy zdroje, ale byly slabé, proto mi Ferda dělal "výhybku" je tam ještě něco zakomponováno podle mě, to bys musel na něho, tomu já nerozumím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ja mam anteny dve,jedna strecha a jedna okno,a to sem si myslel ze jak vymenim antenu ze to bude mazec a ono prd je to spis horsi,jeste zkusim dat jiny prut ale pochybuju,asi tu antenu na strese odpojim ale i tak je to bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 jo tak to jo potom, já právě mám jen jednu... tak jedině to stínění jestli není někde kabel střiženej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Chtěl jsem zaktualizovat mapy z V11 na V12 přes SD kartu (DVD DL ne a ne načíst) přes MAPTOOL, vše proběhlo dle návodu, ale mapy tam nejsou. Navigace píše Vložte navigační DVD, po vložení V11 navigace funguje z dat na DVD, ale neumožní je uložit na HDD. Jinak vše funguje. FW je 3984. Je na to nějaký fígl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Lidi prosim o radu .. potřebuju vyndat z plošnaku ty bile kolečka abych se dostal k ledkam kvuli zmene podsviceni.. delal už nekdo ?? postup ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Sikovky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Az tak jo cekal jsem jemnejsi zachazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 tahem rukou, jen to chce cit ať se to nerozlomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Delam klestema, s citem tahem, neni co zkazit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No mam stoho docela strach ten plosnak moc bytelny neni jinak zatim sem nezkousel sundavat ani ty cerne kolecka toto je jen fotka pro predstavu abych zjistil co je pod cerbyma koleckama.. takze i ty cerne se sundavaji az je plosnak venku nebo jdou ven ikdyz je radio slozene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 KOmplet plsnak ven, pak sundat cerne kloboucky, pak ty prusvitne a pod tim jsou ty male cerne jen nasazene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ok diky za rady jak na to .. pustim se do toho o vikendu a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 jen dotaz, na jakou to budeš měnit barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 červene tlacitka , osviceni dvd a sd slotu modrou a ty kolečka bych chtel dat take modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 pak hoď foto, komplet palubky rozsvícené, k té zelené moc variant barevných nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 té modré bych se skoro i bál... ať žije zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 NO jestli to bude ke zbytku zelene, tak nevim, nevim, ty barvy k sobe vubec nejsou ... predelej i zbytek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No proto jsem psal aby potom vyfotil komplet, aby bylo vidět jak má zbytek podsvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 jj, uz jsem po celem dnu zpomaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.