zelo7 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Môžeš použiť EAST, to máš jedno. Tie používam aj ja. No okrem SD karty je ešte treba vypáliť CD (kvôli čítaniu je lepšie ako DVD). Program mapstool ti vytvorí okrem zložiek čo dáš na SD vytvorí aj súbor *.img ktorý na to CD vypáliš ako obraz disku. Slúži to na to že z CD sa nabootuje program ktorý tie mapy skopíruje z SD do columba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ltnet Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Môžeš použiť EAST, to máš jedno. Tie používam aj ja. No okrem SD karty je ešte treba vypáliť CD (kvôli čítaniu je lepšie ako DVD). Program mapstool ti vytvorí okrem zložiek čo dáš na SD vytvorí aj súbor *.img ktorý na to CD vypáliš ako obraz disku. Slúži to na to že z CD sa nabootuje program ktorý tie mapy skopíruje z SD do columba Super, díky moc! Zkusím a napíšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 FW 6xxx je na nejnovější Columbuse s SSD diskem, to ty nemáš...když použiješ FW 5238 z toho webu, půjde ti zcela určitě, nic se ti nesmaže, vše zůstane na HDD včetně map přesně jak si nechal..taky jsem aktualizoval mapy na V13 a až pak FW a absolutně bez problému, systém je rychlejší, navigace přesná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ltnet Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Dobře, kdo se bojí nesmí do lesa. Jdu do toho Dám vědět Díky Editováno: 28. Duben 2016, autor: ltnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Necituj predchádzajúci príspevok - píš rovno do okna "Odpovědět" dole pod diskusiou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Má niekto skúsenosti s použitím FW 5269 miesto 5238? Mám nainštalovaný FW 4020a, má zmysel tam dávať 5269? Editováno: 28. Duben 2016, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Pouzivam 5274 (oficialni pro Skoda Auto) a vice mene vaechno pri starem. Jen navigace mi prijde, ze pocita rychleji dalsi mozne cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 A dá sa niekde stiahnuť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 http://uloz.to/x5k5HfNx/rns510-5274-c6-josi-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 což je presně to, co najdeš i v odkazu na gps underground Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Ďakujem, už sa sťahuje. Nemusel som ho hľadať a je to jeden kompletný súbor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 FW 6xxx je na nejnovější Columbuse s SSD diskem, to ty nemáš...když použiješ FW 5238 z toho webu, půjde ti zcela určitě, nic se ti nesmaže, vše zůstane na HDD včetně map přesně jak si nechal..taky jsem aktualizoval mapy na V13 a až pak FW a absolutně bez problému, systém je rychlejší, navigace přesná.. Ahoj, koukám, že se vyznáš...prosím jaký je třeba firmware, aby mi šly mapy V13? V současnosti používám mapy V9 a firmware mám snad dokonce začínající 1xxx, ale to bych ještě ověřil... Jak poznám, jaký nejnovější firmware do daného Columbusu můžu dát?? Děkuji moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Zjisti si, co máš za navigaci, jaká je to verze.. bezpodmínečně nutné pro výběr a před samotným flashem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ltnet Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Chci poděkovat BiGGy za link na mapy a návod jak je vysmahnout a pjdefort za link na firmware co mi nezkurvil navigaci ) Díky moc! Lubor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 proč jsi už neflashoval 5274? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ltnet Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Protože jsem chtěl firmware, kterej mi na tý navigaci určitě pojede a tenhle jel. Nepotřebuju poslední verzi, tak jsem tam z 39xx dal tuhle. A ok a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ukazuje vam to rychlosti na silnicích? Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Itnet: 5274 by také jela bez problémů, včera jsem dával customku na C9ku. Ale jo, je to pochopitelný jtfcobra: ano. Je to i někde v nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ahoj, koukám, že se vyznáš...prosím jaký je třeba firmware, aby mi šly mapy V13? V současnosti používám mapy V9 a firmware mám snad dokonce začínající 1xxx, ale to bych ještě ověřil... Jak poznám, jaký nejnovější firmware do daného Columbusu můžu dát?? Děkuji moc za rady. Ahoj, nevim přesně od kdy ti bude V13 fungovat, mě fungoval na mém původním 2724 než jsem flashoval..pokud máš ale tak starej FW, tak určitě aktualizuj na tu 5238 z toho odkazu co jsem dával vejš..určitě máš jeden z prvních modelů bez SSDčka, takže 5238 je univerzální a bude určitě fungovat i tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pheek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Zdravím pánové. Mám starou RNS 510 HW01, chtěl bych se zeptat jakou verzí FW ji mohu max flashnout. Teď mám v radiu 4020a. Mohu použít 5238? Jaký je rozdíl, bude vše rychlejší a nebo se přidá nějaké funkcionalita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Je lepší ať ještě mrkneš diagnostikou na navi (popř. do servisního menu, jestli je odblokované) ale 5238 custom by měla fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pheek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Blokované určitě není. Nahrál jsem tam FW 5274 a přestal mi fungovat zvuk a po restartu rádia už nenaběhlo. Takže jsem se čtyři dny trápil jeho oživením a nakonec se povedlo. Takže bych se nerad dostal do stejného stadia. Proto se ptám zda mi tato aktualizace na 5238 něco přinese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 nech tam 5274 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pheek Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Jak jsem psal, 5274 mi umrtvila úplně rádio. Ten tam už dávat nebudu. Ptal jsem se na rozdíly mezi 424 a 5238. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Nech tam 4xxx a neriskuj už jednou ti to vyslo tak podruhe bych do toho nehrabal . Zmeny si nevsimnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.