velkytim Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 před 11 hodinami, plasmo napsal: Poslední mapy jsou V15 8515, ty by si měl mít mapy východní evropy V11, což je rok 2014. Jaká máš HW Vehicle a HW Radio? Případně mrkni sem http://www.my-gti.com/3983/volkswagen-rns-510-hardware-and-software-firmware-versions :-) Tak to fakt nevim, to jsem nenasel =( když podrzim ten setup, tak mi to vyflusne je to co je na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Tak nemáš odemčený servisní SETUP. zjistíš to jedině diagnostickou. Zajeď si k někomu, kdo to umí odblokovat a udělá ti to hned všechno při jednom (odemkne servisní SETUP, odblokuje obraz DVD za jízdy, aktualizuje mapy a případně FW, boot logo atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Chomutov / Praha / Ústí není problém se domluvit I případně přerozdělení partition pro víc místa pro MP3 taky není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Ahojte, prosim vas neviem si rady :/ Prisiel som s autom na Korziku, vystupili sme z trajektu a odvtedy sa mi na navigacii spusti len logo skoda a opat sa restartuje, to robi uz tyzden v kuse. pocas jazdy, vzdy ked je kluc v zapalovani. Ked ho vyberiem, navigacia zhasne. Po vlozeni kluca do zapalovania sa len zobrazi logo a pokazde sa snazi naskocit, ale vzdy odznova, od ciernej obrazovky, ku logu a opat a opat.... Neviete mi prosim niekto poradit, co by to mohlo byt? Skoda SuperB II combi 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 On 5/16/2018 at 9:40 PM, cavallo said: Nazdarek, mal by som otazku na RNS510 ,navi zacala samovolne restartovat ,naskoci iba LOGO a to je vsetko. 3T0 035 680 , HW11,SW:1104 podla udajov na radiu. Odpojenie od batt samozrejme nepomohlo. Myslite ze by pomohol fw 4020 alebo 5238? vsimol som si ze su aj modifikacie 4020F,4020H a niekde treba znova kodovat . Vie niekto poradit ktoru skusit?P.S. skusal som pripojit manager RNS ,vycital som servisne info /test SW/no to je vsetko kedze sa radio vypina viac sa nedalo,ani info o HDD sa mi nepodarilo nacitat. diky Ahoj, mne zacalo robit to iste, ako si to prosim ta riesil? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fuka Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 dobry den chci se zeptat jesli nekdo nevi v jakem formatu nahravat napalovane dvd do columbuse a jesli jde vubec prehravat napalovane dvd jednou sem se dostal na to ze my to vzalo no nevim v jakem formatu to bylo dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 4 minutes ago, Jan Fuka said: dobry den chci se zeptat jesli nekdo nevi v jakem formatu nahravat napalovane dvd do columbuse a jesli jde vubec prehravat napalovane dvd jednou sem se dostal na to ze my to vzalo no nevim v jakem formatu to bylo dekuji ISO format, cez CD Burner, ktory stiahnes a nainstalujes za 3 minuty zdarma. Pred tyzdnom som to robil. Ked ti to nepojde, precisti cistickou laseru dvd mechaniku v navigacii. Cd kupis v nay elektro za 5€. Drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fuka Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Diky hned idem vyskusat teraz som po grilovacke;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Fuka Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 před 7 hodinami, RonaldColumbus napsal: ISO format, cez CD Burner, ktory stiahnes a nainstalujes za 3 minuty zdarma. Pred tyzdnom som to robil. Ked ti to nepojde, precisti cistickou laseru dvd mechaniku v navigacii. Cd kupis v nay elektro za 5€. Drzim palce Dobry vecer no to neni format nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Pokud chcete koukat na filmy nebo videa v Columbusu, musíte na klasické DVD vypálit co nejpomalejší rychlostí video ve formátu DVD, což znamená, že musíte mít složky "Audio_ts" a "Video_ts" prostě klasický původní DVD formát. Pokud chcete mít více filmů na jednom DVD, použijte nějaký DVD konvertor, který Vám spojí a překonvertuje např. více .avi videí do jednoho DVD videa s možností přeskakovat kapitoly (jednotlivá videa). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 12. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2018 Já dříve používal http://cs.vso-software.fr/ , ale ve výsledku ta práce, cena dvd, čas. Výhodnější je koupit tablet a držák. Zvuk napojit do columbuse (stačí přes modrozubce) a nebo pokud je to jen pro děti vzadu, tak dvoje sluchátka a rozdvojka (aspoň se dá používat navigace a rádio). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny16 Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Pani po aktualizácii máp V15 na Slovensku všetko ok Poľsko ok vošiel som do Nemecka konkrétne v Berlíne mam už len prázdno nedá sa nikam navigovat bo som proste nikde prehral som soft na 4210 ktorý tam aj bol vymazal mapy co tam boli nahral zase nové V15 a stále nepomáha pred tým som tam mal V12 a všetko v pohode šlo prikladám aj foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Gautsch Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Ahoj. Když vyměním autobaterii, bude po mě Columbus chtít nějaký pin? Auto mám dovezené z Německa, koupil jsem ho v dubnu v AAA. Žádný pin k němu nemám. Jak postupovat? Mohu ho nějak vyžádat ve škodovce? Rádio je původní, žádná dodělávka. Před zimou chci vyměnit autobaterii, mám s větší kapacitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Ahoj, pokud vymenis baterii, tak neni potreba pin. Staci, kdyz auto jednou nastartujes a pin se nacte automaticky z jednotky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Ahoj, nevim, zda to sem uplne patri. Stalo se mi, ze jsem zastavil u zavor, zhasnul motor. Po chvilce jsem nastartoval a rozjel se. A naskocila hlaska na Columbusu. “ZOBRAZENI NASTAVENI KLIMATIZACE NENI MOZNE”. Nejaky napad, cim by to mohlo byt?? Pred mesicem vymena BCM za novejsi z roku 2011. Vse nakodovano. Puvodne tam byla stara z koncici 087 bez pismena. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 V 9. 9. 2018 na 14:41, jan.machalik napsal: Ahoj, pokud vymenis baterii, tak neni potreba pin. Staci, kdyz auto jednou nastartujes a pin se nacte automaticky z jednotky :) Ahoj, podle jakých jednotek to rádio pozná? Měnil jsem před rokem rádio stream MP3 za columbus. Současně jsem vyměnil i budíky, GW a climatronic. Nyní když jsem vrátil původní rádio, chce to po mě pin, který samozřejmě nemám a servisku jsem od původního majitele nedostal. Myslím si, že se to bude párovat s budíkama, takže jedině vyčíst pin z rádia nebo zajet do škodovky aby mi jej sdělili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Je to jak pises, PIN je ulozeny v budikach, takze pokud jsi je vymenil zaroven s radiem, je logicke, ze PIN uz auto nezna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Ok a zeptám se ještě dětailněji, jen pro info, píšeš že je pin uložený v budíkách, To se jako po CANu pošle z rádia pin do budíků a tam se uloží? Spíš jsem očekával, kvůli bezpečnosti, že budíky mají svůj pin, který posílají a rádio si jej přečte a dle toho zjistí zda již bylo připojené či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Nejsem az takovy odbornik, abych ti rekl co presne se posila. Ale pokud vim, tak PIN je ulozeny v budikach a budiky neco poslou radiu. Bud primo PIN nebo nejaky jiny kod vypocitany z PINu a treba jeste neceho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně toho pamatování PINu měl jsem originální rádio z výroby nemusel jsem zadávat PIN. Vyměnil jsem ho za originální Columbus a chce po odpojení baterie PIN pokaždé. Jde nějak dostat ten pin do budíků abych ho nemusel zadávat? Nezadává se to sice moc často, ale říkám si že bych ho mohl časem ztratit nebo zapomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 To je divné. Po prvním zadání by se měl nový PIN uložit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Kdepak, pokud to nebylo v autě z výroby, nebude si to pamatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Mám taky měněné rádio a pin si pamatuje. Mohu ho i odpojit za běhu, připojit a v pohodě. Spíše bych to tipl na nemožnost komunikace s budíkama. GW by na to asi vliv mít neměla. Zkusil bych diagnostiku rádia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Přesně tak, mám měněné rádio a taky si to pamatuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipik Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Zvláštní... Dřív to určitě nefungovalo, na novějších autech asi teda jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.