Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A pak Nexusy a Trinaxy můžeme začít montovat i do F I -_-

pripojis-li k tomu gps antenu tak nevidim duvod proc by to nemelo navigovat
Lipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi :p m vydel ji takhle u mne zapojenou
Lipi ma pravdu staci pripojit gps antenu plus a kostru samo i repraky a vono to cely maka ja uz takhle jezdim asi mesic a pul s namontovanou v galaxy a neni problem ten can to ma jen kvuli osvetleni cudliku a zapnuti klicku a este to tam drzi kod jinak bez canu maka normalne jenom se po 30minutach vypne staci znova zapnout a jede dal dokonce mam vyhodu muzu sledovat filmy i za jizdy a nepotrebuju nic na odblok obrazu za jizdy. LIpi vy o cem mluvi :p m vydel ji takhle u mne zapojenou

30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to?

30 minut není nic moc, kdyby aspoň hodinu. A co ten kód, neblbne Ti to?

ted uz ne nemel sem to predtim zapojeny na stalej proud ted uz jo a zda se ze ok

hmm tak to je dobrá zpráva myslím ;)

Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.

CD, radio, HDD jiz behaji na maxiku.Foto opet pozdeji=))))))

Takze po konzultacich a poradach s Pepikemtdi je ve Fabii jiz odstraneno vypinani po 30minutach, osvetleni uz jede take.

:palec2:

Tak to zírám, jste šikovný!

:palec2:

Tak to zírám, jste šikovný!

hm, o čem se bavíte? Jaké vypínaní po 30 minutách?

Vrazili to nekam jinam nez to patri!!! (do Fabie) :p

O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je.. :prc:

O Navi ve Fabii, koukni pár stránek zpět vše tam je.. :prc:

a fakt ze to tam padne GRYGY je proste dabel ale moc sikovnej ja sam mam zatim smolicka v galaxy ale ja to tam taky rozbeham ;)-_--_-

;) ;)

post-1900-1186169103_thumb.jpg

post-1900-1186169111_thumb.jpg

post-1900-1186169117_thumb.jpg

post-1900-1186169123_thumb.jpg

post-1900-1186169130_thumb.jpg

post-1900-1186169142_thumb.jpg

post-1900-1186169149_thumb.jpg

post-1900-1186169157_thumb.jpg

post-1900-1186169166_thumb.jpg

• Autor

Pánové....tohle je všechno fajn a co takhle rozchodit na tom parkovací systém....to furt neběží nikomu.

A co jeste tak to naucit delat obedy??=))))))))))))))))))))

Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=(((

Kua, me to blokovani celkem nevadi.nez jsem to mel komplet zapojene, tak jsem si malem rozbil tlamu=(((

Jj, ne nadarmo to tam spoudruzi vymysleli...

• Autor

No obědy ani nemusí. Stačí, když někdo rozjede to co umí. Jen to musí mít novou Gateway a jednotku parkovacího systému. Kdyby to někdo vyřešil bez těhle dvou věcí bylo by to supr.

Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví

Grygy smekám jste fakt šikulky ještě někoho kdo to narve do OI tuším, že jedna z vlaštovek bude třeba Martin RS ikdyž ten o téhle diskuzi asi ani neví

Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze..

Jj, jsou šikovný, ale víš co to hlavně chce? Pořádné mapové podklady, jinak je to jen drahý DVD přehrávač ať je to v jakémkoliv voze..

jj to je jasný však oni se časem ukážou

Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=))

Presne tak, je to jen otazka casu.Me ty mapy vyhovuji, Polsko je tam dosti podrobne, v Cesku navi potrebuji 5x za rok.=))

Já se právě u nás naučil jezdit hodně dle navi, takže ten rok ještě vydržím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.