Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nevim kdo ti to delal, ale tipnul bych ze tam mas 266x upraveny pro stare GW, tam opravdu resume u VBR nejde, zacne to pisnicku od zacatku, a tusim to jeste nezobrazuje hodiny v idle ... doporucuji vymenu GW ( cca 500 ) a dat tam neco novejsiho, krapet se ti to zrychli, budes moci dat nove mapy atd ... ale to che presne vedet co to mas zac a co tam pujde ...

Gateway vubec nemusi menit!!!

Jasne jde v ni upgradnout SW nebo nahrat fix, ktery funguje skoro u vsech, nicmene ne u vsech ...

Dobré ráno,

Včera jsem se koukal na verzi FW a nějak nevím, jaké čislo je spravné. SW-version je 2664, SV SW-version je C_EU_9.242_t300, pokud to nejsou správné údaje stačí napsat, mam sepsaný celý seznam ze setupu.

Foto obrazovky by bylo snazší [emoji6]

Ahojte chlapci, snažil som sa prečítať všetko ale už sme sa dva krát pohádali s priateľkou takže píšem príspevok :)

Mam Colomba 3T0035680A, H42, 2724

Nainstaloval som tam nove mapy a nemam POI body. Otáka je: Nemám ich preto lebo som nahral mapy bez nich alebo preto, že mám starý FW?

Ak je to o FW, viete mi poradiť aký môžem bezpečne nainštalovať? 

PS1: Je tu niekto z Košíc alebo z východu kto sa vyzná?
PS2: Získam ešte niečo navyše pri novších FW?

Dostanu na sw3984 hw h61,3T0035680E poslední mapy? Nebo musím updatovat firmware? Díky. Mapy na HDD7690.

• Autor

Pokud někdo neví jestli může nebo nemůže nainstalovat poslední mapy je na to jednoduché řešení....vložit DVD a nechat použít buď dle typu firmware jen dočasně nebo z DVD...Pak zkusit zda jde zadat cíl a spustit navigování. Pokud vše bude v pořádku, lze následně vyjmout DVD a po 5 minutách jej opětovně vložit a nechat uložit trvale.  To je celé.

Ok, Dík.

Může mi někdo prosím poradit co s těma písničkama?:) Díky

Nevíte někdo když columbus špatně vytvoří trasu (zbytečně dlouhou až o 100 km a víc) nebo navádí na dálnici když ji mám zakázanou?Někdy jsou ty trasy tak nesmyslné že se vzdalují od cíle pak se zase vrací.

Tak to máš nejspíš špatný FW který nekomunikuje správně s mapami, nebo máš špatný GPS přijímač (ale to asi nebude ta příčina -lze vyzkoušet snadno, jestli po zapnutí navigace sedí na mapě místo kde právě stojíš, přijímačem to nebude)...

Upraveno od Stringo

FW mám 2704 a mapy V11  8129.Nevím jaký FW k jákým mapám?

dej tam 5238 . je to takovy univerzal 

Jinak panove nemate nekdo odkaz na mapy 8196 s funkcnim TMC ?? na 8195 TMC fici jak ma ale u vychodni ne a ne ho rozchodit.. to uz jsem zkusil 2 verze map

Dekuji moc . vyzkouším   :kol-47:

Zdravím všetkých. Nemá niekto, alebo nevie niekto, spraviť "hddfiles.log" (pre inštaláciu z SD karty) k vyššie uvedenému DVD? dvd_file.txt je nižšie.dvd_file.txt Vopred ďakujem.

Nie som z toho celkom múdry. Bohužiaľ angličtinou nevládnem. Nemá niekto niečo spracované v slovenčine, alebo češtine k tomu programu?

Ahoj, mám otázku mám oII r.v. 08 v tom columbuse, dokáže columbus ukázat třeba nastavení teploty, vyhřívání sedaček tak jak to mají nové kokty? Ještě mám zadní park sensory a to mi také nic neukáže. Ne že by to bylo nějak životně důležité, ale jen mě to zajímá. Díkes

Musis dat novy panel Climatroniku, takze i novy ramecek a na parkovaky musi byt FL jednotka parkovaku s prepinovanim ... D

Tak to na to prdím, zas tak mě to netrápí, jel jsem s oktávkou, kde bylo obyč radio a tam to ukazovalo to autíčko, tak jsem si říkal že mám lepší radio a nic.

Pnel Climatroniku cca 1000-1500, ramecek cca 700, pak prepinovat par dratu aje to ... cliamtronik lepsi a nohem hezci a modernejsi vzhled ktery se hodi ke Columbu ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.