karel21 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 (editace) 2 milde11: MR = Modelový rok - jsem měl na mysli jestli máš parkováky předfacelift, nebo facelift. Faceliftová čidla to umí, před FL nevím - údajně je s tím nějaký problém. Ale já tomu taky moc nerozumím, nechal jsem si to všechno dodělat. Dělal mi to ferda25 a naprostá spokojenost. Jo a koduje se to přes VAG. Asi by Ti poradil z Tvého okolí třeba Vaša - je z Prostějova. Editováno: 3. Říjen 2009, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Tak jsem dneska nikam neodletěl a budu tady celý příští týden a poté, co jsem se krásně vyspal(v 5 ráno jsem přijel z Homolky), tak jsem od cca 10-ti ráno do teď pročetl a trochu si udělal obrázek o těchto 107-mi stranách. Skutečně jsem se snažil něco "nasát" abych neotravoval s věcma "zde stokrát probranými" - a mám "smíšené pocity". Jaké, to si nechám pro sebe-každopádně s jakoukoli úpravou se svěřím do rukou odborníka a jak to tak vypadá jsou dva a značkový servis Škoda Auto není ani jedním z nich-což mne celkem udivuje, neboť touha nás Čechů po update (či upgrade) čehokoli je známá- i když z duše a z přesvědčení s tím chceme "vyjebat" prakticky jakýmkoli způsobem, divím se neochotě servisů tohle využít. Zřejmě mají z těch nul a jedniček strach.Nebo že by "nulový support" ze strany škodovky, na kterou asi zase kaká matka...? Nevím, protože vzhledem k tomu, že je auto v záruce, bych asi raději využil služby značkového servisu (i když mi u Michlů nabídli zimní Dunlopy 3D 225/40-R18 o 100% dráže než v pneuservisu v Kénigu, který je asi 6 km daleko od Kuřimi) přesto, že vím, že kdyby se to někdo ve Škoda servisu naučil, stálo by to zřejmě 10x tolik, než jsou ceny tady. Ty mi připadají naprosto v pořádku a dokonce si myslím, že bych skousnul i vyšší za předpokladu, že by vše bylo naprosto legální (tím nemyslím mnou z duše nenáviděný FÚ)- ale furt si nejsem jistý a nikdo mne nepřesvědčí-že to je vše košér. mapy si můžu koupit za šest litrů ve škodovce ale soft asi ne. Košér-tak tím mám na mysli, že když se po přehrání odmlčí ten krám navždy (já se občas do takové situace dostanu, právě při update firmware v mých přístrojích- kdy proběhne v Hitachi Loaderu "upgrade allowed, memory erased" a to je to poslední, pak už jen vidím"unit not responsed".....a jedině výměna hw pomůže, takže i pokud mne odborníci přesvědčují, že to nastat nemůže, tak jim prostě nevěřím, neb jsem na vlastní oči viděl...) Co pak? Já znám prodejní ceny hw do našich přístrojů(ty jsou absolutně šílené a mimo realitu)-neznám jak to je s nějakým hw do Columbuse... já chápu, že mi tady půlka lidí řekne, že mi to nikdo nenutí, což je fakt. Ale jen jsem se tak rozepsal....děkuji za všechno, co jsem si tady přečetl a hezký sobotní večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Můžu mít navigaci columbus ale není v ní nahraný žádný software od výrobce. Dá se někde sehnat nebo někdo kdo ho tam nahraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petis Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Prosím o radu. Chtěl bych zapojit muziku do navigace Columbus, respektive kabel do zesilovače, ale jak mnozí vědí, konektor v navigaci to neumožňuje. Zkusil jsem už hodně lidí, ale nikdo mi nedokázal pomoci, věřím že mezi Vámi se najde někdo, kdo s tím má zkušenost a ten mi poradí. Díky za odpověďi, Petis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 tohle pomůže.. http://www.stualarm.cz/produkt/32005-redukce-repro-cinch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Měl bych prosbu. Můžete prosím zkusit toto? Dělá vám to taky na Columbusu 3T0 s 8 reproduktory? Je potřeba nějakou písničku s větší dynamikou. Nastavit výšky a basy asi na 2 stupně od maxima (skoro úplně doprava), středy asi na polovinu. Pustit nějakou hudbu nejlépe z audio CD, ale asi stačí i MP3. Postupně zvýšit hlasitost zhruba na 1/2. V určitých chvílích vynechávají některé reproduktory nebo bude slyšet jakoby se zvuk přeléval z jedné strany na druhou. Když se nastaví výšky středy a basy na polovinu, tak se ty chyby projeví taky. Jenom při vyšší hlasitosti. Editováno: 7. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 A nebude to Tím, že nestíhá zesilovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Zesilovač i reproduktory zároveň to asi neudýchají, ale potřeboval bych to ověřit od víc lidí. Máš Columbus, můžeš to zkusit? Editováno: 7. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_pp Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 2 petr pp:Tak to teda nevím, ale můžu to zkusit z karty.Ale myslím, žo potřebuje strukturu DVD. Diky za infa ohledne videi, ale podle manualu z karty precte jenom audio soubory. Jinak skoda, ze to z videi umi jenom to dvd-video a jeste jenom z mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zesilovač i reproduktory zároveň to asi neudýchají, ale potřeboval bych to ověřit od víc lidí.Máš Columbus, můžeš to zkusit? dělá mi to taky, to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Můžu mít navigaci columbus ale není v ní nahraný žádný software od výrobce. Dá se někde sehnat nebo někdo kdo ho tam nahraje? to je divný jestli ta navi nen v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 dělá mi to taky, to samé Díky za vyzkoušení. Máš Columbus 3T0 HW11? Sedan nebo Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 No fakt jsem na to zvědavej, protože a to si ohlídej by mělo mít to tlačítko vnitřního okruhu 2 ledky(viz návod k obsluze O2) a tou jednou je zapnutý automatický režím...boha jsem to ještě neviděl. Ani Etka to nezná.... sorry za vraceni ke stare veci ale sem to rekl a zapomel - takze jen pro info..... jeste se starou navi.... i s cidlem AQS a panel k tomu urceny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Zesilovač i reproduktory zároveň to asi neudýchají, ale potřeboval bych to ověřit od víc lidí.Máš Columbus, můžeš to zkusit? Mám a zkusím to - sedan, verzi Columba už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Díky za vyzkoušení.Máš Columbus 3T0 HW11? Sedan nebo Combi? mám 1Z se softem 0904 pro nový panel climatronicu od Ferdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Je to hlavně o tom, že ty repráky větší zatížení nesnesou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Měl jsem přesně ten samý problém,co popisuješ Josko. Přehrál jsem firmware stejným,jaký už jsem v navi měl a od té doby mi to nedělá,ani když to dám na plný kule. Teda samozřejmě přestanou stíhat repro,ale nejsou tam výpadky toho zvuku. To se nedá poslouchat. Dělalo mi to při hlasitosti 18 a výš a teď to chodí do 25 až 26,pak se tříští zvuk kvůli tomu,že to repro nestíhají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Díky. Jaký máš firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Asi 1104. Ale nevím to jistě. V autě se vždycky zapomenu podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Zdravim, nema nekdo nejaky, aspon naznak, info o tom, kdy budou k dispozici nejaka dalsi verze map? Zatim funguju na upravenych BMW mapach... Zkousel jsem i ty "posledni" VW mapy (v4 ci v5?), ktere sice vysly nekdy letos v lete, ale mapove podklady byly (opet nekdy z konce roku 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jj,ty V5 docela tragédie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Dnes/zítra mě mají do mé O2 FL MR2010 (L&K) dělat v autorizovaném servisu mj. oficiální upgrade firmware pro Columbus, má to být verze 2684, je to již ten zcela nový firmware (co má i hlas. ovládání Columbuse a SDHC), nebo to je ještě nějaká starší verze toho původního? Měl jsem nějaké drobné potíže s MaxiDOTem (občas mizející některé položky z hlavního menu) a na C. (s poměrně často se vyskytující hláškou "Systém se aktivuje"), takže jim z Boleslavi poslali prý zbrusu nový firmware s tímto pořadovým číslem (2684). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Já naposledy viděl 2664 a ten podporuje SDHC do 32GB a hlasové ovládání. Takže je dost dobře možné, že už je nějaký drobně vylepšený novější soft. Možná někdo bude mít lepší informace... Editováno: 22. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 mozna uz je to soft s nefunkcnim Dvd-za-jizdy hackem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 A nebo jen pán v servisu blbě koukal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.