Doli Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 vždyt ti to tam píše.. až ti vyskočí error tak zmáčkni setup+mic+eject a downgrade půjde... Zkus jak to ma jftcobra a nepujde... jftcobra: Reseni nahrat origo 2664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Chlapi tak dnes jsem tam dostal fw 904 vse ok udelal jsem aktualizaci na MFSW+Testmode_SWL_CD_4.814.901.iso (2660 ) a bohuzel volant nejde a maxik se kousne v menu už nevím jak to udělat jsem z toho docela hotovy kazdy firmware 60 minut to je na palici.Nemate nekdo reseni nebo neudela mi to nekdo mohu Praha,Mělník , České Budějovice , Strakonice , Písek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Už se to tu psalo.Pokud je to OII OLD,musíš mít upravený flash a taky samo nakódovat ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Mam tento upraveny firmware http://www.megaupload.com/?d=OPENB8B5 MFSW+Testmode_SWL_CD_4.814.901.rar ten fungoval predtim ted jsem ho nahodil nakodoval a bohuzel blbne maxik atd...Nemate nekdo jinou upravenou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No jo ono upravit fw není až taková prdel....a co třeba ho upravit, aby třeba při chybě u 10% gateway error to vyřešil samotný flash to je už hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No jo ono upravit fw není až taková prdel....a co třeba ho upravit, aby třeba při chybě u 10% gateway error to vyřešil samotný flash to je už hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak prosím někdo pomozte jak to má být nakodováno mám vše už mi chybí jen ten flash a poradí někdo?Nebo to je tajemství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Použij fw 0904 pro Trinax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 1)Počkej ja tam měl 2620 upravenou na maxik a volant a vse slo ok. 2)Pak jsem udelal update 27xx ten mi znicil volant a maxik 3)Tak pak jsem udelal dovngrade na 9xx #Integrationphase: Delivery cw22/08 C3/C4A/C5C/C6-samples #VwSwPartNumber:1T0035680B/7L6035680B/3T0035680 #VwSwIndex:0900/0902/0904 #AppsBuild:C_EU_7.112_t994 C3/C4A/C5C/C6 4) Jsem znovu delal update na 2620 a ono nic maxik nejde a volant taky ne. Ted mam ted udelat downgrade na 904 na Trinaxe?A pak pujde zase update na 2620 upraveny ? A vse bude okk? Můžeš mi prosím dát ten odkaz na 904? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osozdca Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Na youtube som nasiel toto .Čo to RNS-ko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak panove hotovo 2780 funcni Multifunkční volat, maxidot prostě vše jak má být na O2 PreFL super.Ale týden testování jaká firmware pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 A aké zmeny nový FW priniesol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 A aké zmeny nový FW priniesol? Žádné jen problemy kdyz nesel MF volant a maxik.Ted uz je to ok s upravenym Firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Žádné jen problemy kdyz nesel MF volant a maxik.Ted uz je to ok s upravenym Firmware Takze se da rici, ze novy firmware je jen pro FL auta ? Muze nekdo udelat souhrn zasadnich novinek, resp. proc fo tohoto firmware vubec jit ? A tim myslim majitele FL vozu, aby se v takovem hodnoceni neobjevily potize lidi s predFL auty. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had666 Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Přeji dobrý den pánové. Po přečtení všech 118 stránek z toho vůbec nejsem rozumný. Tak doufám že mne někdo odpoví, kdo toho ví víc než já. Mám Columbus v SUP II z výroby. auto MR 2008. Columbus HW 02 SW 0764. Otázka zní: Jaký nejvyšší FW mohu do této sestavy dostat. Pokud jsem to dobře pochopil, tak do starších HW nové verze FW nejdou. Nebo se mýlím? Jaká další vylepšení se dají do Columbu dostat. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 SW 2724(lze dodělat hlasové ovládání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) jj sw 0764 je snad nejstarší, který se dával. SW 2684 nebo 2724 z toho udělá úplně jinou navigaci včetně možnosti nahrát nejnovější mapy, podpory SDHC karet, hlasového ovládání atd. někde píšou, že SDHC karty jdou až od HW 04, ale vím minimálně o dvou navi, kde fungují s novým softem na HW02 taky se dá udělat sw odblok obrazu... Editováno: 31. Březen 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 To jo, ale důležité je co si kdo přeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Jasně, že záleží na každém co chce a co ne. Jaké máš zkušenosti s podporou SDHC karet na různých HW verzích? Stalo se ti někdy, že by SDHC karty nešly s novým softem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Vždy šlapaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Taky se mi ještě nestalo, že by nešly. Proto jsem se divil, když jsem četl někde na netu, že mají fungovat až od HW04. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had666 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Díky za reakce. Vše už řeším. Asi je to opravdu nejstarší sw. Auto bylo vyrobeno 04. 2008 Potom stálo téměř 2 roky za sklem v autosalonu. Když jsem ho kupoval mělo najeto 7.5 km. Sehnal ho dobrej kamoš co tam dělá. Tak doufám že nestahovali tachometr. Bylo za super cenu s hezkou výbavou. Jen trochu zastaralý tip. Tímto chci ještě jednou poděkovat za rychlé reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 to 'had666': Tak KM se dají jednoduše z ŘJ vyčíst. Sedm a půl kilometru je fakt ranec A zastaralý typ? No u někoho znamená zastaralý měsíc u někoho 10 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had666 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 to 'had666': Tak KM se dají jednoduše z ŘJ vyčíst. Sedm a půl kilometru je fakt ranec A zastaralý typ? No u někoho znamená zastaralý měsíc u někoho 10 let. Zastaralý jen co se týče Navi Columbus. Jak tady čtu tak asi nejstarší verze. Jinak já byl zvyklý vždy čekat na funglovku na objednávku. Ale tohle bylo výhodné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
had666 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Chtěl bych veřejně poděkovat uživateli Joska. Ve velice krátké době jsme se dohodli na upravě.(4 dny od dotazu) A i když jsou zitra velikonoce tak mi vše dnes předělal. A to k mé naprosté spokojenosti. Velice vstřícné a férové jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.