omicron Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 A cena příšerná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Tak to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belda Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 jo,SW nebo HW odblokem.Dělám to,jsem od Kopřivnice,když tak SZ prosím taky bych to rád odblokoval, tel:602735060 díky za ozvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čital som,že Columbus sa nemôže použiť pri aute s vyhrievaným predným sklom.Viete o tom niečo bližšie ? Je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čital som,že Columbus sa nemôže použiť pri aute s vyhrievaným predným sklom.Viete o tom niečo bližšie ? Je to pravda ? To je nějaký nesmysl mám obojí a nevím o žádném problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 To je nějaký nesmysl mám obojí a nevím o žádném problému aj mne sa to zdá,ako nezmysel...ak som to teda správne pochopil naspodu je to písané http://www.skoda-auto.sk/servis/nove_originalne_prislusenstvo.php?filter=9&kategoria=1&id=10494 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 To omezení by mohlo být jedině z důvodu použití interiérové GPS antény. V odkazu je navi jako příslušenství a pravděpodobně k tomu dodoávají interiérovou anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 To omezení by mohlo být jedině z důvodu použití interiérové GPS antény. V odkazu je navi jako příslušenství a pravděpodobně k tomu dodoávají interiérovou anténu. Používám i aplikaci v telefonu, která využívá GPS a nemám s ní problém s příjmem signálu, i když jsem se jej původně obával. K telefonu nemám externí anténu, takže bych se ani neobával u Columba s interní anténou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 myslím,že by to nemalo mať problém s použitím interierovej anteny.Idem kúpiť Columba,tak dúfam,že problém s tým nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 S interiérovou anténou je problém když jsou pokovená skla...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Ahoj vsichni Potrebuji pomoc.stahl jsem si z netu software na columbuse a stalo se to,co jsem zrovna nechtel.zmrazena obrazovka a napis SOFTWARW LOADING ERROR (010303) Muze mi prosim sti mnekdo pomoct? Jsem z kraje vysocina Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Dobry den, Chtel bych se zeptat jak poznam na navigaci skoda columbus ze je to ta nova LED podsvicena? Je to tam nekde napsane na stitku nebo jak? A mam jeste jeden dotaz jake je posledni cislo SW navigace skoda columbus. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Potřeboval bych poradit.. Měl jsem ve Fabii zapojený zesilovač Blaupunkt se subwooferem. Rád bych ho zapojil na Columbus.. Byl mi doporučen HiLow převodník.. 6-kanálový se mi zdá zbytečný a tak jsem našel tohle.. Je možné použít tenhle?? Tady Nebo jiné nápady, jak zapojit ten zesilovač?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Zdravim, mam GSM II, telefon s Androidem a Columbus. Auto RV 2009 prosinec. Telefon se mi s normalne spoji, ale na displeji Columba se rozhazi kontakty. Vsechny kontakty mam pojmenovane pouze v poli Prijmeni, kde mam dohromady jmeno nekdy i firmu. Dokud jsem mel telefon WM6.5 bylo to OK. Ted s tim androidem si to tam dava jak se mu zlibi nektere polozky zacinaji prijmenim, jine firmou v zavorce, jindy je tam krestni jmeno. V telefonu i v outlooku vse zustalo jak ma byt. Jen pri tom sparovani a nahrani seznamu do auta se to rozhazi. Uvitam jakekoli tipy nebo nasmerovani. Jen bych berad menil ty kontakty. mam jich asi 900 a vetsinu vicepolozkovych, ale i do toho bych sel pokud by to vedlo s jistotou k cili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nejspíš bude problém v GSM jednotce při spárování s telefonem - asi neumí android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitola Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nejspíš bude problém v GSM jednotce při spárování s telefonem - asi neumí android. Jak jsem psal mobil se s GSM sparuje seznam se nahraje, ale format je divny. Telefonovat pres HF lze take bez problemu. Oblibene kontakty lze ulozit a jedou bez potizi ostatne stejne jako ostatni, ale vyhledavat se z nich neda diky tomu, ze jsou prapodivne usporadane a pres Columba lze vyhledavat pouze od zacatku retezce nikoli fulltextove. Stava se , ze pokud mam nekolik Karlu tak jeden je zobrazen jako Karel Prvni a dalsi je treba zobrazen jako (Firma), Karel atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Zdravimch,chci se zepta,kdyz si chci prhrat fw v columbusu potrebuju to potom napojit i na diag??? kabel jsem mel,ale prestal mi fungovat dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Záleží jak který soft. Když je to update, tak není potřeba znovu kódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Tak to rad slysim no chci nejaky novejsi,aby mi sly SDHC a divx,a mapy mi to ale asi smazne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Aha,tak ty divx to mi nejak nevadi,hlavne ty sdhc,a ty mapy mi to smazne?? asi jo co? jinak gateway tuhle 7N0 907 530 menil jsem ji kdyz jsem kupoval columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tloustak Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 potřebuješ tv tuner, což není zrovna nejlevnější, jinak už bych ho měl taky, stejně jako spousta ostatních..... A na kolik ten tuner vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 A na kolik ten tuner vyjde? Víc než bys byl ochotný za něj dát Pod deset ho asi nekoupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Přestaly se mi na Columbovi ukládat stanice do paměti rádia. Respektive se uloží a po cca hodině, kdy je vytažený klíček ze zapalování uložené stanice prostě zmizí. Setkal se s tím někdo? nevie o tomto niekto niečo ? stalo sa mi to tiež... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Kuciii, kuciiii, nema nekdo skodovacke cislo toho kabelu co je k mikrofonu k Columbu ? Mikrofon mam, ale ma kratky kabel, potrebuji to prodlouzit ... jinak, kam se zapojuje ten mikrofon ? Nema nekdo schema? A kam se fyzicky umistuje? Diky moc za rady ... Kdyby mel nekdo ten kabel na prodej, ozvete se! Diky. DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brmbrm Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) . Editováno: 9. Květen 2011, autor: brmbrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.