cermajs Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 diky za odpovedi. jak zjistim jakou mam podvolantovku, diagnostikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Jestli je původní, tak je potřeba úprava soft pro předfacelift. Jestli ne, tak flashnout originál softem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 jak zjistim zda je puvodni ? predchozi majitel nechal do auta dodelat tempomat a park. asist., nic vic... potom az ja columba a maxik. upravu na columba/bolero mi dokonce delal ferda25, ale asi si me pamatovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak. Vždy stačí trochu selského rozumu. 1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu. Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 jestli teda chapu dobre, tak je potreba upravit soft navi pro predface ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Pokud něco někomu pošlu jako pro něj vyřešené tak to je tak. Vždy stačí trochu selského rozumu. 1. originální soft s jednotkou CH už tento problém nemá Závěr: Musí mít starší podvolantovou jednotku a tam potřebuje tuto úpravu. Pokud něco dělám a píšu tak vím co dělám. Podle toho prvního příspěvku byla možnost origo softu a před FL podvolantovky pravděpodobnější, ale NEbyla vyloučená ta druuhá možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Tato věta vylučuje jakékoliv jiné řešení... vzdy musim vypnout/zapnout columba, aby maxik skocil do MFD pak uz si menu zase dokazu vyvolat a zvolit zase bud Radio/Navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 prosim... a je nekdo z vas mi ochoten s timto problemem pomoct ? michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Stáhni toto: http://www.megaupload.com/?d=KDGDW6L0 vypal na CD. Stiskni SETUP + MIC + EJECT na navigaci Vlož vypálené cd do navigace a čekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 po upgradu columba upravenym softem od jirky mi uz funguje moznost libovolneho prepinani MFD/Media/Navi :-) dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 je nejaka jina moznost nez servisni menu jak zjistit jakou verzi Columba mam... ? 3T0 035 680 /A/B/C ? zkousel jsem radio vyndat a kouknout jestli to na nem neni treba zezadu napsane, nebo nejaky stitek... na Boleru jsem stitek mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 odblok obrazu rns 510 v sabinove alebo vpresove robi to niekto ? Ahoj, mám kamoša v PO čo to robí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Ahoj, mám kamoša v PO čo to robí. kolko za to berie? mozem vediet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mircak Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Zdravim, je nejaka moznost updatovat Columba 3t0035680 hw-h02 sw-764 c_eu_7.112_t970 na nejaky novejsi firmware s podporou SDHC? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 3970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpens Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Je to uplně jedno jakou mapu máš.A můžeš použít třeba západ instalovat na hdd a druhou východní jen vložit do mechaniky a zadat navigování z cd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mircak Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Povedlo se mi do Columba nainstalovat fw 3974, potom ovsem zmizely body zajmu z navigace (7334), znate nekdo tento problem? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Novější mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaabaa Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Změna loga Odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Změna loga Odkaz pekne ale nejako to nefunguje, nejde to stiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaabaa Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Čti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Čti hm uz to ide, neboj, cital som....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldo345 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Udělá mi někdo odblok obrazu za jízdy? Jsem z Tp a nechce se mi kvůli tomu jezdit půl republiky. Díky za odpovědi, klidně do SZ. Zdravím, jsem také z TP, zkus toto a nemusíš nikam. si to stiahni vypal na CD /nero max 16x/ vloz do navi, po chvili ti cd vypluje nechaj ho v strbine stlac setup+ dva prave tlacitka vedla strbiny na CD/i/a po chvili si ho vtiahne dnu a bude pracovat, normalne to nahraj ako ked menis sw v navi, samo vyhodi cd po skonceni von a mas to hotove tu mas link https://rapidshare.com/#!download|802tl3|4087072565|mycd.iso|4210|R~3E8548E32A019584ADA54D9DCDA77D08|0|0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.