Doli Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 kucí, a už někdo vymyslel jak tu navi odblokovat aby dvd jelo i při jízdě? Nekdo tady psal ze uz ma objednanou tu zazracnou krabicku!! Jinak ja nic nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a je to i krabicce nekde nejaky podrobnejsi info ? Kde se to da objednat, kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 tak už mám také new dotykovku a spokojenost teda zatím,v týdnu zajedu do česany a pokusíme se nějak udělat to odblokování za jízdy,soudruzi tam určitě něco vymyslej,pak dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 tak už mám také new dotykovku a spokojenost teda zatím,v týdnu zajedu do česany a pokusíme se nějak udělat to odblokování za jízdy,soudruzi tam určitě něco vymyslej,pak dám vědět jak to dopadlo To odblokování by mě taky zajímalo, krom mapových podkladů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zadny novy info? Uz se nam konecne nekdo pochlubi se svym novym prirustkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 tak už mám také new dotykovku a spokojenost teda zatím,v týdnu zajedu do česany a pokusíme se nějak udělat to odblokování za jízdy,soudruzi tam určitě něco vymyslej,pak dám vědět jak to dopadlo Jak si dopadnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ahoj, novou dotykovou mám taky, bohužel nemám ještě auto . Nějak mi nechtějí dodát Scouta tak jak slíbili....Zajímalo by mne jestli Trinax obsahuje už TMC modul v sobě. Když jsem měl totiž A6 s navigaci tak se musel dokupovávat zvlášť. Díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 There is a new RNS510 on Allegro portal (Allegro is very similar to Ebay). The price is in PLN. I wonder if it's possible to change an inviting logo and light under buttons.. ? http://www.allegro.pl/item212574332_vw_mfd...pa_pl_i_eu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tak už mám také new dotykovku a spokojenost teda zatím,v týdnu zajedu do česany a pokusíme se nějak udělat to odblokování za jízdy,soudruzi tam určitě něco vymyslej,pak dám vědět jak to dopadlo Jak si dopadnul? zatím bohužel nijak mám nyní jiné věci na řešení ve své rodině a firmě zároveň chjo také mě to štve že za jízdy to nefunguje protože spolujezdec se bčas nudí,každopádně se mi zdá že ta navi je trošku divná občas nezobrazuje počet satelitů a občas také nemůže najít silnicia jezdí po poli což nechápu když jsem na volném prostranství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 There is a new RNS510 on Allegro portal (Allegro is very similar to Ebay). The price is in PLN.I wonder if it's possible to change an inviting logo and light under buttons.. ? http://www.allegro.pl/item212574332_vw_mfd...pa_pl_i_eu.html its possible to change ligting of buttons but not inside the displays because it must be in red colour,I have the same navi with logo WV but its possible to change reflash of SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 zatím bohužel nijak mám nyní jiné věci na řešení ve své rodině a firmě zároveň chjo také mě to štve že za jízdy to nefunguje protože spolujezdec se bčas nudí,každopádně se mi zdá že ta navi je trošku divná občas nezobrazuje počet satelitů a občas také nemůže najít silnicia jezdí po poli což nechápu když jsem na volném prostranství To nezní moc dobře, zatím asi pořád bude lepší vydržet u Nexusu bez dotyku než tápat a bloudit s Trinaxem s dotykem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 zatím bohužel nijak mám nyní jiné věci na řešení ve své rodině a firmě zároveň chjo také mě to štve že za jízdy to nefunguje protože spolujezdec se bčas nudí,každopádně se mi zdá že ta navi je trošku divná občas nezobrazuje počet satelitů a občas také nemůže najít silnicia jezdí po poli což nechápu když jsem na volném prostranství To nezní moc dobře, zatím asi pořád bude lepší vydržet u Nexusu bez dotyku než tápat a bloudit s Trinaxem s dotykem :-/ Jsem stejného názoru. Asi bude rozumné minimálně počkat do vydání dalších mapových podkladů, ať už to budou nové standardní od Navtequ nebo nějaké specifické pro Škodu. Volkswagen taky čeká s masivnějším nasazením až do 45. týdne. RNS 510 lze objednat jen v Touranu, v žádném jiném voze to zatím není možné. Já zatím zůstávám u RNS MFD DVD, u které jsem mimo jiné velmi mile překvapen detailním pokrytím Slovenska včetně ulic v menších městech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Týden pryč a pořád nikdo nic? Myslel jsem, že se s námi někdo rád podělí o zkušenosti s navigací z různých kouptů republiky. Například, že je navigace v některých částech přesnější nebo že zná nějaké nové kruhové objezdy, které nám pořád přibývají všude v republice. Osobně by mě zajímalo, zda výměna za starší navigaci spočívala jen v demontáži, přepojení konektorů a montáži, nebo jestli bylo třeba auto něco naučit, zda spolupracuje s MaxiDOTem, hands-free sadou, atd. Další poznatky nebo třeba fotky obrazovek z menu by, myslím, byly přínosem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Týden pryč a pořád nikdo nic? Myslel jsem, že se s námi někdo rád podělí o zkušenosti s navigací z různých kouptů republiky. Například, že je navigace v některých částech přesnější nebo že zná nějaké nové kruhové objezdy, které nám pořád přibývají všude v republice. Osobně by mě zajímalo, zda výměna za starší navigaci spočívala jen v demontáži, přepojení konektorů a montáži, nebo jestli bylo třeba auto něco naučit, zda spolupracuje s MaxiDOTem, hands-free sadou, atd. Další poznatky nebo třeba fotky obrazovek z menu by, myslím, byly přínosem... Těžko Trinax s horšíma mapovýma podkladama bude znát víc kruháků, když ve Strakonicích nebo co to tu bylo za město zná sotva tři ulice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Uz mam jasno, pockam az to zacne prodavat Skodovka... Snad trosku spadne cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Ja mysli ze cena asi bude cca stejna, spis jde o to ze me mrzi ze budu muset dat do auta cd changer pokud budu chtit trinax, pze jsem si na Audienci docela v tomhle ohledu zvyknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Uz mam jasno, pockam az to zacne prodavat Skodovka... Snad trosku spadne cena... Přesně na to taky čekám, do podzima už vydržím s Nexusem a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 proc bys daval k trinaxu changer to sem nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Ja mysli ze cena asi bude cca stejna, spis jde o to ze me mrzi ze budu muset dat do auta cd changer pokud budu chtit trinax, pze jsem si na Audienci docela v tomhle ohledu zvyknul Ja mam tez Audience! Takze bych taky ten cd menic potreboval...ale zase si rikam ze uz to ma ten hardisk, jen nahrajes pisnicky a hotovo! Pak to ma ctecku pametovych karet a taky AUX vstup, tak proc tohle nevyuzit!! Za ten menic das docela dost penez pak musis tahnout kabely pres cely auto a MP3 to stejnak neumi (myslim)!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Uz mam jasno, pockam az to zacne prodavat Skodovka... Snad trosku spadne cena... Přesně na to taky čekám, do podzima už vydržím s Nexusem a pak se uvidí Jo, mischicka ten ma uz menic i antenu s GPS, takze nic resit nemusi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak ja to nevydrzel=)))A ani se neptejte v cem to mam=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Ja mysli ze cena asi bude cca stejna, spis jde o to ze me mrzi ze budu muset dat do auta cd changer pokud budu chtit trinax, pze jsem si na Audienci docela v tomhle ohledu zvyknul Ja mam tez Audience! Takze bych taky ten cd menic potreboval...ale zase si rikam ze uz to ma ten hardisk, jen nahrajes pisnicky a hotovo! Pak to ma ctecku pametovych karet a taky AUX vstup, tak proc tohle nevyuzit!! Za ten menic das docela dost penez pak musis tahnout kabely pres cely auto a MP3 to stejnak neumi (myslim)!! Tak mam taky par origo cdecek, samozrejme ze bych je mohl kdyztak naladovat na hadr..... ja ani nevedel ze to neui mp3, to je trosku skoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Myslim ze cd menic od Skody MP3 neumi!! Nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Myslim ze cd menic od Skody MP3 neumi!! Nebo jo?? Myslím, že ne e, ale je pravda, že jsem to nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Myslim ze cd menic od Skody MP3 neumi!! Nebo jo?? Myslím, že ne e, ale je pravda, že jsem to nezkoušel... Tak to vyzkousej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.