Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Záleží na FW jaké mapy Ti půjdou. Je jich k dispozici teď spousta, ale nejvyšší verze jdou jen s novějším FW - 39xx

Editováno: , autor: karel21
Vloženo

Ne jemu stačí úplně každá pro dohrátí češtiny.

toz sem sosl nejaký mapy verze w8 vypalil na dvd dal je tam nakopírovali se ,a pak sem skusil změnit na češtinu a nic furt to nende tak sem z toho jelen

Vloženo (editace)

Ani kopírovat si nemusel....prostě vložíš DVD a můžeš zvolit i použít dočasně...a pak v rámci setupu zvolit jazyk...U všech jazyků je stejný problém? Zkus zvolit jiný?? Pokud ano je nutné přeflešovat celou navigaci.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Prosím o pomoc. Kousnul se mi colubus. Nereaguje vůbec na nic. Na žádé tlačítko ani na mačkání displeye. Radio několikrát zapnuto vypnuty a nic. Několikrát nastartováno a nic. Po dohrání poslední písničky už ani hlásek. Poradí někdo.

Vloženo (editace)

Ahoj Mám COLUMBA 3T0 035 680 bez písmena HW:H11 SW:1164

Chtěl bych vědět jaký Firmware mám šanci sem na instalovat sehnal sem si 2664.

A ještě jedna otázka má cenu dělat zálohu HDD.

je tu někdo kdo by mi s instalaci FW pomohl děkuji

Editováno: , autor: autoboly
Vloženo

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu. Koupil sem OII před FL MR06 a později sem přikoupil navigaci myslel sem, že Columbus, ale nakonec je to RNS510 s červeným podsvícením a logem VW příjemné překvapení bylo to, že jsem nemusel nic nikde nastavovat jen sem zapojil a navigace fungovala. To by mi ani tak nevadilo i to, že mi funguje jen část MF volantu bych tak nějak přežil, ale to že sem v ní měl staré mapy mě dosti trápilo. Proto jsem se rozhodl aktualizovat. Což se mi nějak nepovedlo. DVD se tvářilo, že bude v pohodě proto jsem jej dal kopírovat na HDD no a po chvilce mi to napsalo CHYBA DVD. A teď nemám mapy žádné :-( proto se na Vás obracím s prosbou o radu, jakou verzi mapy bych měl sehnat a nahrát. A ještě jedna věc, která mě dost trápí, když sem měl ve vozidle STREAM tak signál rádia byl v pohodě, teď s RNS510 je to pořád samý výpadek.

Ze servisního menu jsem vyčetl toto :

Delivery part number : 1T0035680B

HW-version : H04

SW-version: 0900

SV SW-version : C_EU_7.112_t994

HW vehicle : 0xC201

SW Vehicle : 0x442A3404

Bootloader Vehicle : 0x442A0401

HW Main : 00010002000201...

SW Main : /J1.4_P5

Bootloader Main : 01120308

Mapy které tam byly před nepovedenou aktualizací : EUROPE, Navteq, 6317

Děkuji za Vaše rady.

Vloženo

Prosím o radu mám navi columbus po update FW na 3980 my tato mrška vybýjí baterii mám cd KTERÉ SEM POUŽÍVAL KDYŽ to dělala verze 1164 mohu použít toto cd a nebo potřebuji nějaké jiné CD děkuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...