Crewe Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 máš hodně starý firmware v columbusu který neumí pracovat s SDHC kartama.. stačí přehrát firmware Díky za radu ;-) - Odpověď viz. níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 V servisu neumí pomalu nic a jako nováček bych do toho nešel. Nechej si přehrát firmware od někoho kdo to dělá. Když to totiž náhodou uděláš blbě nebo to bude pro tvé ho Columbuse špatně udělaný firmware, tak může to rádio umrtvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Chtěl bych se zeptat, jakou závislost mají posuvníky v nastavení hlasitosti navigace. Nedaří se mi to nastavit tak aby se mi navigovaní nehádalo s rádiem. Mluvim o korekci hlasitostí při navigování. Máte někdo tip jak správně nastavit? Nebo třeba vyfotit jak máte posuvníky nastavené? Další otázka je ohledně BT. Je jedno co se koupí za verzi BT nebo podle čeho mám hledat. Co porovnání s PARROTem? Pořád přemýšlím jestli jít do Parrota, nebo origo BT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Nejnovější firmware http://xda-developer...028-ke-stazeni/ to není pro všechny navigace, aby se někdo nespálil a neumrtvil navigaci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Poradí mi někdo, jak nastavit hlasitost navigování vůči hlasitosti rádia? Nemůžu přijít na ztah posuvníků mezi sebou, co kterým se nastavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zdarec pánové, mám dotaz, na garáži mi stojí sup 09 s columbusem a tv dvb logic, tv občas hraje občas ne tak že šla zatím ven, vypadáto že krabička co je pro CAN dělá neplechu a to dost.. Po vyčištění závad z jednotek a vyhození TV z gateway se mi nedaří zobrazit parkovací senzory na rádiu. Před TV se zobrazovali normálně, teď se jen rádio stlumí a nic. Počítám že nakódováno je správně. parkal 1Z0 919 475 kod: 100004 rádio 3T0 035 680B kod: 04000400000400810000 H03 3814 auto jsem i odpojil od štekru na cca 30min. Děkuji za info CIAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zkus: 000004 a reset navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) Překódování pomohlo, po výměně převodníku vše šlape jak má i TV :-) Děkuji Editováno: 1. Únor 2013, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak na posuvníky v nastavení hlasitosti navi mi nikdo nic nenapsal, tak snad mi někdo poradí jak (pokud to jde) dostanu písničky nahrané na HDD zpátky na SD kartu Docela by se mi to hodilo, jinak musim všechno zase poshánět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelcars Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Zdravím. Dal jsem Columbus do OII, vše funguje jen nejde hlas navigivání. Poradí někdo? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 No jestli neni něco špatně s FW, tak možná nastavení. Takhle mám nastaveno já - nikdo mi nedokázal vysvětlit, co se nastavuje těma posuvníkama, ale po dlouhým zkoušení různých variant mi toto nastavení konečně vyhovuje. Třeba pomůže i někomu dalšíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Dnes jsem navštívil ferdu25 a vyladil mi trinaxe na nejnovější soft včetně dvojího barevnýho menu. V nocí bílé ve dne zelené + nový mapy a nové logo při spouštění. Taky je jiné menu radiotextu.Vše maká parádně tím to dík za instalaci.Všem doporučuji ferda je machr v oboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo2 Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Zdarec Borci dneska sem dal do oc ll columbusa a po precteni tohoto vlakna cekam ,že asi zitra nenastartuju Tak bych se chtel optat jestli nekdo z okoli Brna kdo by se me na to mrkl a sladil by me to diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajak Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Zdravim panove,potřeboval bych poradit,mam škoda octavia II r.v.05 mam tam nexus multifunkčni volant vše funguje ale mam možnost přehodit za colombus ze superba r.v.09 četl jsem tu už hodně ale pojede mi to nebo musim dokoupit ten GATEWAY novějši a kde ho hledat pod volantem?on je aby mi šel multifunkčni volant a nevybijela se mi ta baterk?a ještě jeden dotas když dam ten nexus do superba r.v.09 tak pojede normalně vše ne?superb je totiž na prodej,a octavka je moje.tak bych si tam dal ten colobus když je ta možnost.všem děkuji co poradi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo2 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Zdarec Borci dneska sem dal do oc ll columbusa a po precteni tohoto vlakna cekam ,že asi zitra nenastartuju Tak bych se chtel optat jestli nekdo z okoli Brna kdo by se me na to mrkl a sladil by me to diky Chtel jsem jenom podekovat za rady co sem od vas dostal byl jsem docela mile prekvapen diky hlavne Jan155 a Ferda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandys1234 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) Mám dotaz a nepochybuji, že zde na něj někdo zná odpověd, columbus mi sviti jen uplne bile - radio sice hraje, stanice jdou prepinat pomoci ovladani na volant, ale to je vse. Ještě bych dodal, že jsem zkoušel oba dva typy restartů, ale výsledek byl stejný - jen bílá obrazovka. Děkuji. Editováno: 1. Březen 2013, autor: Jandys1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Zahrnují mapy do Columbusu i tunely Dobrovského v Brně (otevřené 1.9.2012, nově jim říkají kralovopolské tunely)? Pokud je někdo má, muže mi říci v jaké verzi map Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Mám dotaz a nepochybuji, že zde na něj někdo zná odpověd, columbus mi sviti jen uplne bile - radio sice hraje, stanice jdou prepinat pomoci ovladani na volant, ale to je vse. Ještě bych dodal, že jsem zkoušel oba dva typy restartů, ale výsledek byl stejný - jen bílá obrazovka. Děkuji. zřejmě vadná deska displeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandys1234 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 A kolik me ta sranda bude stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tak pridavam odkaz na manual na nového Columbuse v O3 http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/03-2013/Navigation/Columbus/A7_Octavia_Columbus_InfotainmentNavigation.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Predpokladám, že nový Columbus mi nepôjde napasovať do OII FL, či? (samozrejme tak aby všetko fungovalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Uz vo verzii 8 mi pisalo v KRAJINE namiesto Slovensko nieco ako Slovaca (mozno Cernohorsky, Rumunsky) a teraz vo verzii 9 to zase pise po Turecky Slovakyia pre zadavanie noveho ciela cez ADRESU. Neviete, da sa to nejako zmenit? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 zřejmě špatný firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 U mne byl tento problem zpusoben spatnou mapou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Ahojte Potrebujem pomoct. Vložil som kvoli Upgrade do columbusa soft 2760 modifikovany pre A jednotku, a zrazu ked načital DVD vybledla obrazovka a bola biela, a columbus sa kazdu minutu reštartoval, teraz je obrazovka sivá a nejde mi vybrat DVD z jednotky, neviem čo mam robit , cez VCDS nejde načitat jednotku navigace a ani gateway, proste to celé blbne. Ako vyberiem DVD z jednotky?Dá sa manualne vybrat CD? restart nepomaha Editováno: 18. Březen 2013, autor: revolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.