jirmen Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 díky Stringo za typ, ale někdo blíž by nebyl, okolí Brna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Pak už vím akorát že to dělá Milhausek, ale nevím odkud je, tak ho zkus na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 humpolec tuším že je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 v Humpolci není problém to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) Cau chlapi potreboval bych nahrat nove mapy do columbuse ( nekdo okoli brna ci znojma) diky za info Nové mapy do columbus-u sú napr. tu: http://filepost.com/files/436a5ee4/ mapy sú vrátane rychlostných kamier. Keď uz píšem, chcem sa spýtať či niekto nevie ako dostať do navigácie ciele z SD karty? V ponuke totiž nemám možnosť (neviem prečo) "načítať cieľ z SD karty". Dá sa to nejak opraviť? inak columbus funguje v poriadku. Editováno: 23. Červen 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Zdravím všetkých, mám tiež malý problém s columbus-om. Pri zadávaní cieľa sa mi neobjaví ponuka "zadať cieľ z SD karty". Poradí, prosím, niekto ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 predpokladam, ze mas na pametovce nejake cile. a mas je ve spravne slozce? "destinations" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Samozrejme že som si na karte vytvoril adresár "destinations" a do neho umiestnil cieľ vo formáte "vcf". Pri stlačení tlačítka zadať nový cieľ mi však vôbec neponúkne možnosť zadať cieľ z SD karty. Tvári sa to tak ako keby navigácia nepoznala SD kartu a hlási, že je chybná, ale keď tam dám trebárs muziku tak tá ide OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 A možnost importovat cíl z sd karty ti naskočí? Me na začátku karta taky zlobila a pomohlo až naformátování a znovu zkušení importu cílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 práve že mi tá možnosť vôbec nenaskočí. Skúsil som aj preformátovať, v PC je OK, ale v columbuse hlási chybu. Teraz som tam skúsil dať aj video, ale tiež mi hlási chybu karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Nemáš náhodou starý FW ktorý nepozná SDHC?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) To neviem, ale dával som tam teraz najnovšie mapy a navigácia ide bez problémov. Auto je z r. 2009 a bolo dovezené z Nemecka. Či bolo niečo robené s FW neviem. Editováno: 24. Červen 2013, autor: edob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toja Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Ja som nevravel o verzii máp, ale o verzii FW - Firmware, čo je v podstate operačný systém celéj RNS510. Moje je tiež z 8/2009 a malo strý FW . Pozri sem: http://forum.skodahome.cz/topic/20386-columbus-trinax-rsn-510/?view=findpost&p=1643536 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Ja rozumiem, len som povedal, že nové mapy (7921) bez problémov fungovali, čo by tiež nemuseli so starým FW. Ale asi sa budem musieť pozrieť po nejakej staršej SD karte. Nechcem sa moc vŕtať v systéme, až tak dobre to neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Nový firmware RNS 510 5218! Odkaz facelift: http://www.ulozto.cz/xCeMkh1/fw-5218-faclift-iso Odaz predfacelit + odblok: http://www.uloz.to/xdzqj8t/fw-5218-preface-video-iso?do=web-login&_fid=uxcv Odkaz predfacelift + odblok sa nedá nájsť. Dá sa to upresniť, alebo znovu uložiť? Video: http://www.youtube.com/watch?v=ytyW5lBSHmY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal 159 Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Zkus: 000004 a reset navi. Ahoj ferdo mam problém columbusem na rádiu mi skoro vše funguje jak má ale nejde mi na volantumultifunkčním zvišování hlasitosti a přepínání radiových stanic,pak jsem koupil nové mapy 2013 ale rádio ho nahraje,ale jsou tam pořád staré mapy a nefunguje jak má,třeba ukázání doba jízdy,označeno správně a nic a pak vyhnutí dálnice navigce to vezme ale pak mně stejně táhne na dálnici.Měl jsem to v autorizovaném servisu a ty mi řekly že si musím koupit nové rádio za 58000 korun skoušely mi nahrát sotwer a nahry to tak že zasobník na cd v kufru mi šly mp3 teď už mi jdou jen originálky a slušnou formou mě poslaly??Tak teď koukám všude kde se dá a co jsem vyčetl tak jste asi tři jediní co o tom víte nejvíc auto je staré 2009 9měsíc když bysi chtěl mně kontaktovat tak mi napiš na imeil michalmamster@seznam.cz a určitě by sme se spolu domluvily dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 tak jsem si konecne udelal odblok obrazu za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 brunda a delal sis ho sam pres cd, nebo sis ho nechaval delat nekde? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 sam pres cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_JI Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ahoj všem, využiju toto stařičké téma k jednoduchém dotazu (možná hloupému) . . . Mám několik dnů OII (r.v.2012) s navi Columbus a zajímalo by mě odkud si tahá mapy ??? Changer má být v kufru vlevo - nemám Přímo v Colubusu je slot na SD prázdný a CD vložené není. Někde sem četl, že lze mapy nahrát na HDD, ale ten v menu MEDIA není prosvícený a tak by měl být prázdný ? Pod sedačkami nic V kastlíku spolujezdce nic KDE mám hledat ??? díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki_JI Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Škodovkou byl vydán nový soft. nyní je rozesílaný na opravny. Ahoj všem, využiju toto stařičké téma k jednoduchém dotazu (možná hloupému) . . . Mám několik dnů OII (r.v.2012) s navi Columbus a zajímalo by mě odkud si tahá mapy ??? Changer má být v kufru vlevo - nemám Přímo v Colubusu je slot na SD prázdný a CD vložené není. Někde sem četl, že lze mapy nahrát na HDD, ale ten v menu MEDIA není prosvícený a tak by měl být prázdný ? Pod sedačkami nic V kastlíku spolujezdce nic KDE mám hledat ??? díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulasek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Zdravím asi už to tady někdo psal ale nemůžu to najít . Měl sem navigaci nexus a vyměnil sem ji za columbuse 3T0035680A r.v.2011 zapojil sem ji a nevibíjimě to baterii ale nekomunikuje mě s maxidotem když dám mapy tak to neukazuje ty šipky ....... A ještě mě nejde mobil spárovat přes bluetooth s navigací. Stačí vyměnit getway? nebo co by pomohlo dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 co se týče bluetooth potřebuješ bluetooth modul, pokud máš starší jednotku bluetooth tak ti na navigaci také ukazovat nebude.. co se týče maxidotu potřebuješ správný firmware a správně nakodovanou navigaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 mapy se nahrávají z CD přímo na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gulasek Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 A když se zeptám blbě kde seženu ten správný firmware? a nakodovat navigaci tam potřebuju nějaké čísla přepsat asi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.