BigMac Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Tak jsem měl konečně možnost si chvilku hrát s funkční navigací RNS 510 pro Touareg/Transporter a můžu říct, že rozšiřující funkce, zobrazení, mluvení, ovládání a celkový dojem byly nad očekávání. Jediná negativní záležitost je tolik diskutované pokrytí, resp. kvalita mapových podkladů. V Brně to ještě jakš takš ulice a čísla umělo, ale ve městech typu Uherské Hradište a menších to znalo jen hlavní tahy. Na fotce je Kuřim, kde moje RNS MFD DVD zná desítky ulic. Tato navigace se současnou mapu zná ulice jen čtyři. Na druhou stranu se ke mě dostala informace, že tyto jednotky "nakoupené" přímo ze Siemensu mají ořezanou mapu kvůli tomu, aby se s takovým zdrojem map nedalo obchodovat na černém trhu a navigace v Touarezích/Touranech, které teď už prodává Volkswagen, mají daleko lepší pokrytí. Během pár týdnů bych měl mít možnost to ověřit v nějakém nově vyrobeném autě s RNS 510. Pokud takovou možnost bude mít někdo přede mnou, pokuste se zjistit počet známých ulic v Kuřimi a pokud jich bude více jak 4, pak se jedná o jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Co sa tyka map tak toto zariadenie pouziva Navteq a aj Map24 pouziva Navteq a to pokrytie v Map24 je genialne. Tak hadam mas pravdu s tou mapou a ked to pride oficialne na trh tak bude lepsie pokrytie ako je teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Zdarec , nevíte někdo prosím jak přepnout RNS 510 na externí zdroj ? Mačkám AUX a pak Video a povedlo se mi to přepnout náhodou asi 2x ale nevim jak u u staré MFD2 mi to chodí .Díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Nevíte náhodou kdo jí má již v autě na co je tam tlačítko PHONE? Obsahuje to snad BT sadu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Cus, hele ve svem aute mam typ jen s tlacitekm PHONE,coz je funkce neco jak ATT. Ale mam jeste doma jednu a ta ma jiz v sobe soft na telefon , ale tu jsem jeste nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Cus, hele ve svem aute mam typ jen s tlacitekm PHONE,coz je funkce neco jak ATT.Ale mam jeste doma jednu a ta ma jiz v sobe soft na telefon , ale tu jsem jeste nezkousel. Aha jako, že jsou Dvě různé verze? Já ji totiž mám doma, ale auto bude až příští týden. tak nevím jestli mám ještě dokoupit třeba Parrota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Cus, hele ve svem aute mam typ jen s tlacitekm PHONE,coz je funkce neco jak ATT.Ale mam jeste doma jednu a ta ma jiz v sobe soft na telefon , ale tu jsem jeste nezkousel. Aha jako, že jsou Dvě různé verze? Já ji totiž mám doma, ale auto bude až příští týden. tak nevím jestli mám ještě dokoupit třeba Parrota. Jo, jsou=)) Ta s tim telefonem a ma o jeden antenni vstup vice.Dole sjou dva, jeden na GPS, potom zdvojeny na radio a nad nema je jeste treti cerne barvy. Ale jeste jsem to nezkousel, takze ti vice neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Pánové už Vám chodí ty parkovačky???? Telefon řeště až pak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Pánové už Vám chodí ty parkovačky???? Telefon řeště až pak.... No k parkovačkám mně chybí jedna podstatná věc a to je AUTO . Ale jinka doufám, že už tam budu mít novou GateWay a tu jednotku co to umí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Pánové už Vám chodí ty parkovačky???? Telefon řeště až pak.... No k parkovačkám mně chybí jedna podstatná věc a to je AUTO . Ale jinka doufám, že už tam budu mít novou GateWay a tu jednotku co to umí..... Tak si zatím můžeš Trinax schovat ke mě do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 To jako AUTO - to je auto bez řidiče: tahle funkce se aktivuje na přání pouze pro zákaznice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 No já myslim, že od úterka za týden Vám pošlu fotky, jak se na Trinaxovi pěkně zobrazují parkovací senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 To máš jistotu, že už tam budeš mít ty 2 nové jednotky??? Trinax stále není v oficiální nabídce Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Trinax stále není v oficiální nabídce Škodovky. To bude az niekedy na jesen, 10 az 11 mesiac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Právě, že to taky vím, a proto mě tohle tvrzení zaskočilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Právě, že to taky vím, a proto mě tohle tvrzení zaskočilo... No ten smajlík znamenal, že v to spíš doufám. Jinak uvidíme řekl slepý . Ale řezat žíly si kvuli tomu nebudu. Když bude nová jednotka tak bude a když nebude tak nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No a když bude tak je to skvělé, protože pak by to mělo jít sehnat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Trinax stále není v oficiální nabídce Škodovky. To bude az niekedy na jesen, 10 az 11 mesiac. Si počkáme, bez pořádných map ČR stejně nemá význam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No tak nějak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 hosi takze jestli nekdo tvrdil ze vydel navigacku skodovackou a nani napis trinax tak pekne keca protoze oficialni nazev pro skodovku je kolumbus 30giga hdd a ztoho je 10giga stanoveno pro mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda Tak hadam asi mu zmenili meno nakolko vsade pisali ze sa to bude volat trinax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 JA jsem ji videl=))))))))))))))))))))Kdovi co to mas za informace=))) Já jsem jí taky viděl, že by nějakej podvod?! vydel sem pripys od skodovky ze bude pustena na trh a jmenuje se navigacni system kolumbus ukazoval mi to kluk primo ze skodovky vydel sem to i z obrazkem dole u slotu karty je napis SD nahore znak skoda Uvidíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.