zelo7 Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Ferda na ne dával odkaz: https://www.drive2.ru/l/464915298739290148 Tiež som ich dával kvôli nemožnosti nahratia klasických Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Už je testuju. Zatím se zdá být všechno v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Take mam dvd v mechanice ale zaden rozdil jsem zatim nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Podle mě to bude minimum rozdílů, ale už jsou tam nové úseky dálnic co dříve byly rychlostky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Dneska jsem měl chvíli čas v kolonach, tak jsem vyfotil rozdíly dálnic mapy VW 8477 vs. ty emulované od BMW. Jinak mapy běhají jak mají a navigují stejně jako ty koncernové, jak říkám, nebudou tam velké rozdíly, hlavní je, že to jede jak má a ty rozdíly bude asi těžké najít tímhle způsobem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Ale nevim jestli jsem blbej ale co jsem je stahnul mapy BMW tak tam CR nemam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Já mám MID verzi. Tam ČR je 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Co je MID verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 VW má EAST a WEST a BMW má ještě MID (centrální Evropu). Ale ČR by měla být ve všech těch balíčkách. Víc o tom ví Clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Pokrytí BMW map : DVD1: Western Europe Andorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal (incl. Madeira), Spanien (incl. Kanaren) und Großbritannien Zusätzlich sind alle Hauptstraßen West- und Osteuropas enthalten DVD2: Middle Europe / Central Europe Belgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Kroatien, San Marino, Slowenien, Schweiz, Tschechische Republik und Vatikanstadt Zusätzlich sind alle Hauptstraßen West- und Osteuropas enthalten DVD3: Eastern Europe Bulgarien, Estland, Finnland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Norwegen, Polen, Russland, Rumänien, Slowakische Republik, Schweden, Weißrussland und Ungarn Zusätzlich sind alle Hauptstraßen West- und Osteuropas enthalten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Aha, tak je ČR jen v tom Middle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 (editace) No, to rozdělení regionů není úplně ideální. Třeba je to tak, že paměť v navigaci je velká dost na to, aby se do ní vešly všechny mapy. Třeba to tak v koncernu zařídili schválně, aby víc vydělali na prodeji map :-) Nebo kdyby někdo přišel na to, jak si namíchat na DVD státy dle individuální potřeby :-) Kdyby měl někdo zájem o připravené zkonvertované mapy BMW 2017 , co je stačí vypálit na normální DVD, tak ať se mi ozve... Editováno: 12. Květen 2017, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan77 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Omlouvám se, ale jsem LAMA, jak zjistím jakou verzi map mám v navigaci Columbus - Superb 2 combi rok 2012 a případně nenašel by se někdo kdo by poradil (pomohl) s aktualizací. Původní majitel mapy nikdy neaktualizoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 přidržet tlačítko setup, u roku 2012 by se měl objevit menu AM FM version Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Případně je to vidět SETUP- NAVIGACE a tam je verze nainstalovaných map. Ty ale spíš potřebuješ vědět, jakou máš verzi FW v rádiu, to buď přes kabel s diagnostikou,nebo (což asi u tebe nebude aktivované) v servisním menu rádia a to je držet tlačítko SETUP po pár vteřinách se objeví menu FM AM ty stále budeš držet SETUP a po dalších cca 10 vteřinách by mělo skončit servisní menu (pokud je aktivované) tam je potom vidět verze FW... S instalací map mohu pomoci. napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Může mi někdo napsat, jaký problém jste měli s instalací nejnovějších map na starší SW? Chápu problém s POI, ale jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Já osobně jsem s tím problém měl, hrozně dlouho trval výpočet trasy a navigování bylo občas zmatené, přehrání FW pomohlo. Neříkám, že to nutně musí být problém přeinstalace mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Může mi někdo poradit jak mám na columbusu aktivovat AV výstup na zadní kameru?Dělal to tady někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 v kodovani radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Není nad přesný a konkrétní příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 hm zcela jasná odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 (editace) před 2 hodinami, ka_r_los napsal: v kodovani radia Hmmm karlos ty ides ! kamo mas k parkovacej kamere prevodnik nebo mas origo kameru? jinak pak ano zmeni se v kodovani ze se povoli parkovacia kamera low - bez jednotky pak se jeste v kodovani parkovacieho assistentu povoli kamera aby ti ukazovalo jak video tak auticko se vzdalenosti musis mat ale myslim aj spravnu verziu softu navi jinak neni problem s provoznit pokud se stavis v MB Editováno: 25. Květen 2017, autor: bandyboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 varianta s převodníkem z aliexpressu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 SW mám 5274 ale nevím kde nakodovat rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 před 16 minutami, bandyboss napsal: Hmmm karlos ty ides ! kamo mas k parkovacej kamere prevodnik nebo mas origo kameru? jinak pak ano zmeni se v kodovani ze se povoli parkovacia kamera low - bez jednotky pak se jeste v kodovani parkovacieho assistentu povoli kamera aby ti ukazovalo jak video tak auticko se vzdalenosti musis mat ale myslim aj spravnu verziu softu navi jinak neni problem s provoznit pokud se stavis v MB Kde se aktivuje jsem napsal, ale přesně jsem veděl jak se to rozjede. Absolutně nevíme, co má za auto, kameru, jak má udělanou kabeláž, tebou zmíněné parkováky... Na všechno se tu už odpovídalo, není nekonečné množství možností, stačí přece hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.