27jose Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 (editace) Neviete kedy by mohli byť nové mapy? BMW nechcem, lebo mapa pre SK mi nevyhovuje ani z jedného balíka. Editováno: 22. Červen 2017, autor: 27jose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogasav Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Ahoj, někdo Ústí nad Labem nebo Prahy, kdo by mi pomohl oživit Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Dnes jsem náhodou narazil na pěkný návod aktualizace Columbusu, chci se zeptat (ne že bych chtěl něco aktualizovat, ale kmarád chce aktualizovat v Passatu Columbuse a tak jsme hledali, takže spíše pro případné další majitele škodováckých Columbusů), jestli se tento postup uvedený na VW fóru dá aplikovat bez úprav i na naše Škodovácké navigace (hlavně jde o ty soubory na "gpsunderground". Myslím jestli se potom nemůže stát, že po instalaci bude červené menu s logem VW... http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=317071 Případně je také nějaká stránka s přehledem upravených FW pro Škodovácké navigace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ahoj borci poradíte někdo kde stáhnout funkční nejnovější mapy do Columbusu? Nejlépe i s těmi body aby byly vidět benzínky atd.... Ty co mám tak spousta silnic co je dávno předělaná to ukazuje leta staré trasy apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 East je zatím pouze V13 https://uloz.to/!MeNe6v8u5KR8/v13-east-europe-8350-iso West je V14 (v odkazu instalace s pomocí SD karty) https://uloz.to/!q6Aw5J8VXMl3/v14-west-europe-version-sdcard-and-cd-rar Všechno to tu ale je pár stran zpátky... POI body si už nepamatuju, jestli jsou součástí. Někde tu byl ale taky odkaz na nové POI body a jak je nainstalovat z SD karty (pokud někdo ví, hoďte sem info) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Tak ja potřebuji výhradně ČR a to mi west bude stačit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) Spíše bych byl radši jen nové mapy na CD ta kombinace sd karty a cd není prý moc bezpečná Editováno: 5. Červenec 2017, autor: p.o.d.r.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 (editace) V 26. 2. 2015 na 16:40, Stringo napsal: Tak vyzkoušeno. musí se na SD kartě v ROOTu hned vytvořit složka PersonalPOI a do ní vložit ten soubor je jedno jestli ho přepíšete nebo ne, stejně se to natáhne V souboru je všechno, ne jen radary Info přikládám Ted jsem toto přesně udělal máš nějaký obrázek jak se ti body ukazují? Protože me se to nahralo vse ok i podle obrazku ale v navi to neukaze ani tuk a kdyz chci dat vybrat zvláštní cíle tak je to šedivé . Ale to viz obrázek mám stejně Editováno: 5. Červenec 2017, autor: p.o.d.r.y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 Dobrý den Když budu chtít nahrát do Columbusu nové mapy od BMW ( DVD2: Middle Europe / Central Europe ) Je třeba je nějak upravit? Nebo stačí stáhout originál: http://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/bmw/37007-bmw-europe-professional-2017 Díky moc za odpověď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 Pokud to není emulovaná verze pro koncern, tak by to nemělo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 Ted jsem toto přesně udělal máš nějaký obrázek jak se ti body ukazují? Protože me se to nahralo vse ok i podle obrazku ale v navi to neukaze ani tuk [emoji33] a kdyz chci dat vybrat zvláštní cíle tak je to šedivé . Ale to viz obrázek mám stejně Já mám teď mapy od BMW, takže nevím jestli jsou to POI ještě z předešlé instalace, nebo z těch nových map. Každopádně tenkrát mi to normálně POI body ukazovalo, mohl jsem je na volit, navádělo mě to k nim, zobrazovaly se v navi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 před 5 hodinami, Stringo napsal: Pokud to není emulovaná verze pro koncern, tak by to nemělo jít... Nemáte prosím někdo odkaz na upravené mapy od BMW ( DVD2: Middle Europe / Central Europe ). Moc děkuji. Ps- zde jsem byl, ale je to DVD 3 .-( https://www.drive2.ru/l/464915298739290148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skretik152 Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Zdravím nemáte někdo odkaz na fix na přepínání na maxidotu na Octavii 2007 na FW 5238 nasel jsem jen na verzi 1xxx-2xxx 3xxx-4xxx Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek 31 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Zdravím nenašel by se někdo z okolí Vyškova na přeprogramování Columbusu jde mě o nové mapy a FW děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zdravím, mám předface OII columbus 3T0035680E a PDC 1Z0919283B. Předpokládám, že tahle kombinace nejde dohromady a PDC mi to nezobrazí, ani zvuk neztlumí. Dnes jsem se ale rochal v menu (2x držet stisknutý setup) a tam jsem našel v CAN položku CAN reversing on/off a měnilo se to podle zařazení zpátečky. Je to normální se starou PDC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Ahoj, měl jsem problém na columbusu v octavia ii před fl. 2008 na rádiu stále hláška načítání CD/DVD nepomohl reset nic. Deska je c3 přeinstaloval jsem firmware na 5238. Rádio maká dobře, ale problém je samozřejmě s mf volantem a maxidotem. Mf volant nejde a maxidot najedu páčkou na audio a už se nikam nehnu, až když vypnu rádio můžu zase zpět třeba na mfd. Původní SW verze 1004. Nemáte někdo fix up. Aby to chodilo a nebo SW 1004 případně takový s kterým chodím mf volant a maxidot na daném autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polip187 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Dobrý večer páaanove potreboval by som pomoc z radiom Columbus 1. Dá sa dat novsi Fimware ?? 2. aktualizovat mapy ? Dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaMartin TDI Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Ano dá. Jinak příspěvek víš vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdisek Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 V 5. 9. 2017 na 12:27, OctaviaMartin TDI napsal: Ahoj, měl jsem problém na columbusu v octavia ii před fl. 2008 na rádiu stále hláška načítání CD/DVD nepomohl reset nic. Deska je c3 přeinstaloval jsem firmware na 5238. Rádio maká dobře, ale problém je samozřejmě s mf volantem a maxidotem. Mf volant nejde a maxidot najedu páčkou na audio a už se nikam nehnu, až když vypnu rádio můžu zase zpět třeba na mfd. Původní SW verze 1004. Nemáte někdo fix up. Aby to chodilo a nebo SW 1004 případně takový s kterým chodím mf volant a maxidot na daném autě. Jmenuje se to Skoda fix pre facelift nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdisek Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Nemáte někdo verzi fw 1100.. na netu jsem ji jiz nenasel.. potrebuji downgrade :-) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 před 6 hodinami, valdisek napsal: Nemáte někdo verzi fw 1100.. na netu jsem ji jiz nenasel.. potrebuji downgrade :-) Dik DG bez povoleni cez rns manager neudelas.... tady mas odkaz jsou tam ke stazeni veskere softy tak aj FIX pro predFL O2 https://www.my-gti.com/category/in-car-entertainment/rns-510-in-car-entertainment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Downgrade lze samozřejmě udělat i bez povolení v rns manageru, vždy záleží na typu použitého softwaru a podle toho se musí opět použít vhodný typ softwaru. Navigace s originálním software do 5xxx do 5999 rozhodně nedoporučuji downgradovat... navigace od software 6xxx se nesmí nikdy přehrát na nižší verzi než 6xxx, jinak ji můžete rovnou hodit do kopřiv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 tak to beru zpet ja myslel že se musi vždy povoliť v RNS manager.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.