skodaforum20 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ja to podle navodu delal tento patek a bez problemu. Riziko je na vlastnikovi, samozrejme. Bez rizika jedine v servisu Skoda cca za 5500,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jednomu to jde, druhý je bez NAVI... Tyhle věci jsou hodně ošemetné, na 99. navigacích to bude fungovat a na 100. se to vysere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Nejspolehlivejsi metoda je vypaleni samotnych map na DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Dobrý den Dobrá tak se zeptam od jiného konce. Co může nastat, když to nepůjde? Mapy se nenahrajou, půjdou nahrát před DVD? Nebo to bude naprosto mrtvé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Vím, že tenhle dotaz bude asi patřit do sekce bazar, ale i tak to zde zkusím. Sháním Columbuse do OII F na daňový doklad (fakturu). Zde na fóru se nachází spousta profíků, co tuhle navigaci znají a provádějí opravy, montáže atd..! Kdyby se někdo našel, kdo by viděl o takové navigaci a nejlépe nějaký ten profík, který by rovnou provedl i montáž, byl bych velice rád. Určitě nepočítám s cenou 10 tis. To bych šel na bazar! Děkuji všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nezná, kolik existuje verzí columbuse, jak je rozeznat a jaké jsou rozdíly mezi verzemi. Já slyšel, že jsou tři a poslední je od roku 2014. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá více informací, jak jednotlivé verze rozeznat? Nejlépe podle výrobního čísla. 2008 - 2010 30 GB 2010 - 2014 Led display + 40 GB, rychlejší procesor 2014 - SSD disk 60 GB Díky! Editováno: 16. Únor 2015, autor: Domm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Tak ona byla dokonce i verze bez disku Rozlišování verzí podle výrobních čísel je docela pakárna a docela by mě zajímalo, jestli to někdo má uceleně. C14: Tebou poslední zmiňovaná verze s LED displejem, SSD diskem a sirf deskou se začala vyrábět na podzim 2013, zvenku jí poznáš podle toho, že disk nemá žádný čárový kód zeshora. C14 se také již nevyrábí s popsaným čelním panelem. Disk má myslím nej 32 GB. 60 GB neměli nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zdravím. Mám supíka s Columbusem kde jsou mapy západ. Potřeboval bych tam dostat východ. Poradil by mě někdo co je třeba nebo jak postupovat? Díky moc předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Vypal si je na DVD a používej z něj, pokud je nechceš přeinstalovávat. Každopádně pokud tam DVD dáš, tak se tě systém zeptá jestli chceš instalovat nebo použít z DVD. Já to tak mám a funguje bez problémů. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) A odku je vypalit na DVD? A je nějak verze map podmíněna softu columbuse? Dík. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Pánové Kropin a ziza23 - pravidla fora nedovolují citovat bezprostředně předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Pawouk: sorry Kropin: Kdo hledá najde, link se tu na warez dávat nesmí, takže koupit nebo hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Pawouk díky za upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ziza23 Oka, díky. Jdu hledat jehlu v kupce sena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nepozná podle těchto parametrů o jakou navi se jedná. Přibližně její stáří, výbavu atd.... prostě nějaké informace, které budou hovořit pro koupi či nekoupí. Zda není problém při používání novějšího firmware? Prostě nějaké užitečné informace. Každé info pomůže. Děkuji. Parametry: HW: H73 SW: 2864 3T0 035 680 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Predpokladam nejlip variantu C9, vyroba nekdy v roce 2010, obyc hdd a LED displej. Nejnovejsi verze SW nejsou, jedine neofiko Editováno: 18. Únor 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nepozná podle těchto parametrů o jakou navi se jedná. Přibližně její stáří, výbavu atd.... prostě nějaké informace, které budou hovořit pro koupi či nekoupí. Zda není problém při používání novějšího firmware? Prostě nějaké užitečné informace. Každé info pomůže. Děkuji. Parametry: HW: H73 SW: 2864 3T0 035 680 A Mám v SBII/2009 HW11. Pôvodná verzia SW 1004, teraz tam mám 4020 a bez problémov funguje s mapami V11. Údajne by nemal byť problém ani s SW 5270, ale v podstate má len nejake drobnosti naviac, takže som to ani neskúšal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Poradí někdo jak mapové ,,data" lze ,,archivovat" na DVD ?? Asi dělám něco špatně, v autě mě pak DVD píše chyba DVD.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Zde je návod: http://forum.skodahome.cz/topic/50064-poi-pro-rns-510/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Pánové prosím když soft nepodporuje danou verzi jakou hlášku to píše? Chyba DVD??? A nebo kdo by mě pomohl z aktualizaci map, popřipádě pokuď by bylo nutno aktualizací softwaru ? Nejlépe zl.kraj...... díky předem Editováno: 25. Únor 2015, autor: Kropin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Sháním krycí rámeček k navigacím Škoda Octavia II. facelift s aut. klimatizací - Carbon. Nezná někdo dobrý obchod? Moc se mi nedaří ho sehnat pod 2000Kč. Když někam volám nebo píšu, tak ho vůbec nemají. Googlím, ale zatím blbě! !!!! Díky !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cd-rom Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Dobrý den Nemáte prosím balíček poi bodů pro ČR, kde najdu i radary? Díky moc Editováno: 26. Únor 2015, autor: Cd-rom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Musis ke konkurenci. Aktualizovano nekdy v polovine ledna 2015. Rekl bych, ze aktualizace jednou rocne uplne staci. http://www.vw-club.cz/download/file.php?id=823273 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 A jak se to instaluje? Resp. nahraje se to na HDD nebo to musí jet z média? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 pres pametovku, vytvoris slozku personalPOI a pak das v krystofovi import personalPOI a mas to... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.