cosby Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No tam je to za 119 Euro a dá se ještě níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No tam je to za 119 Euro a dá se ještě níž Je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Tak uz je tam!! Konfigurator Skoda Dve varianty: - Navigacni system COLUMBUS se "sound systemem" (12 reproduktoru, dig. ekvalizer) 68 900 Kc - Navigacni system COLUMBUS s dalsimi 4 reproduktory vzadu 59 000 Kc Popis: Navigační systém "COLUMBUS" DVD navigační systém Columbus nabízí uživateli komplexní a zároveň komfortní ovládání navigačních, komunikačních a multimediálních funkcí. • Ovládání prostřednictvím 6,5" dotykového displeje • Pevný disk 30 GB (10 GB pro navigační data, 20 GB pro hudbu ve formátu MP3 nebo WMA). • Možnost automatického zkopírování navigačních dat z DVD na pevný disk. Poté lze DVD vyjmout a k činnosti navigace již není zapotřebí. • Mechanika pro paměťové karty SD. • Možnost připojení externích audiozařízení (např. iPod) • Zobrazení navigační mapy tzv. z ptačí perspektivy. • TMC – podpora dynamické navigace prostřednictvím příjmu zpráv o aktuální dopravní situaci (je-li takové vysílání k dispozici). • Zobrazení navigace na displeji MaxiDOT. • Ovládání telefonu připojeného přes sadu Příprava pro telefon GSM II. Editováno: 20. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No tam je to za 119 Euro a dá se ještě níž Je to ono? neni toto je onohttp://www.conexx-video.de/shop_neu/artikel-group-6_68_211-seite-1-id-98-a-Car_Multimedia_TV_Freischaltungen_Volkswagen___Seat___Skoda_TV_Freischaltung_VW_ 6_9_Systeme__MFD2_RNS2_RNS_510_Plug_Play.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) Tak dnes jsem rozjel obraz DVD za jízdy.Takže jedu,čumím a dokonce naviguji,heč ... a to vše bez jakéhokoli vypínaní a zase restartování po půlhodině atd??? Jestli je to tak, tak smekám ... a chci takyyy Editováno: 20. Listopad 2007, autor: Jirkasss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Doli: To je ale cena do L&K, nebo RS výměnou za stream, jinak je ceny vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak dnes jsem rozjel obraz DVD za jízdy.Takže jedu,čumím a dokonce naviguji,heč ... a to vše bez jakéhokoli vypínaní a zase restartování po půlhodině atd??? Jestli je to tak, tak smekám ... a chci takyyy Ja co mam verziu tak sa to da aj zapnut a vypnut stlacenim tlacidla na odomykanie dveri 3x za sebou. je to potrebne ked chcem aj navigaciu pocas jazdy a aj DVD. Vypnem DVD pocas jazdy, spustim navigaciu a zas zapnem a uz to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 To já nemusím naštěstí takové harakiri ělat a ničit zámky.Mi to jde vše automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 A co treba tohle:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...A:IT&ih=007 Vypada to seriozne.... To je ono, to by mohlo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 neni toto je onohttp://www.conexx-video.de/shop_neu/artikel-group-6_68_211-seite-1-id-98-a-Car_Multimedia_TV_Freischaltungen_Volkswagen___Seat___Skoda_TV_Freischaltung_VW_6_9_Systeme__MFD2_RNS2_RNS_510_Plug_Play.html Jo, diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 To co je na aukru ale není na odblok,obrazu za jízdy ale převodník PAL/RGB Prý to umí i odblokování obrazu za jízdy . To nemůže fungovat, Trinax má jiný konektor pro AV než Nexus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Doli: To je ale cena do L&K, nebo RS výměnou za stream, jinak je ceny vyšší. Jo, diky moc. Uz jsem to opravil. Bylo to nejake podezrele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 A co treba tohle:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...A:IT&ih=007 Vypada to seriozne.... To je ono, to by mohlo fungovat. nebrat. neco hodne podobneho jsem si poridil z nemecka (http://www.dension4u.de/shop/product_info.php?cPath=193&products_id=1699&osPsid=e53749e2272a6c449527dc744038ae97 , ale vypadalo to jak to na tom ebay) a pri jizde nefungovala korektne navigace (neprepocitavala se trasa pri vyboceni z puvodni naplanovane trasy) a pak jeste vzhledem k monstroznim konektorum, neslo radio zasunout zpatky do sachty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... Pockej...A jakou mas navigaci? Proc to teda Cosbymu jde?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... Pockej...A jakou mas navigaci? Proc to teda Cosbymu jde?! trinax od alesia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Já mám s TV,ale nemám anténu a hlavně čas se s tm zaobírat kde si sehnal ten TV tuner Já mám tenhle TV tuner: http://www.stualarm.cz/produkt/80523-tv-tu...nitrni-antenou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. To je jako vyzkoušený, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. To je jako vyzkoušený, nebo co? Jo, Cosby psal ze mu to bezproblemu funguje. Mrkni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 trinax od alesia To si to musel mit jen spatne zapojene...nejsem odbornik, ale proc by to nemelo jit?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 trinax od alesia To si to musel mit jen spatne zapojene...nejsem odbornik, ale proc by to nemelo jit?! to se nedalo blbe zapojit. mozna mi poslali spatny kus, ale kazdopadne mi to tam neslo ani zasunout - je tam malo mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 trinax od alesia To si to musel mit jen spatne zapojene...nejsem odbornik, ale proc by to nemelo jit?! to se nedalo blbe zapojit. mozna mi poslali spatny kus, ale kazdopadne mi to tam neslo ani zasunout - je tam malo mista... Tak to nevim, sam zatim jeste navi nemam. Nedokazu poradit. Ale zkus nekoho kdo ji uz ma. V Novinkach urcite nekoho najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 http://www.conexx-video.de/ tak tuhle srandu jsem koupil uz asi pred mesicem a navigace mi nesla, jak ma. kdyz jsem sjel z naplanovane trasy, tak mi to uz neprepocitalo novou. a navic se mi nepovedlo tam radio s tim bazmekem zasunout do sachty - bylo tam malo mista. tobe to fakt funguje naprosto korektne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 trinax od alesia To si to musel mit jen spatne zapojene...nejsem odbornik, ale proc by to nemelo jit?! to se nedalo blbe zapojit. mozna mi poslali spatny kus, ale kazdopadne mi to tam neslo ani zasunout - je tam malo mista... Tak to nevim, sam zatim jeste navi nemam. Nedokazu poradit. Ale zkus nekoho kdo ji uz ma. V Novinkach urcite nekoho najdes. sakraprace. koupim to radsi nekde v cesku, abych to mohl dopredu vyzkouset. to vraceni nebylo zrovna jednoduchy, resp. dostat z nich penize byla docela fuska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.