Scenic Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jeste lip jak AUX, muzes prepinat skladby a vidis nazvy pisnicek. A potrebuju jestli to pujde zapojit na Trinax? No ved ja mam Trinax a preto som ti odpovedal na tvoju otazku ci to na Trinax pojde. Tak som ti poslal riesenie cez ten HK. Mas externy displej kde vidis nazvy pesniciek plus ovladac kde prepinas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jeste lip jak AUX, muzes prepinat skladby a vidis nazvy pisnicek. A potrebuju jestli to pujde zapojit na Trinax? Připojíš to v pohodě. Trinax má stejnej konektor pro CD jako Nexus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Připojíš to v pohodě. Trinax má stejnej konektor pro CD jako Nexus. Jo, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Cosby - ja som si to rozchodil sám aj so SoundSystemom. BTW neverím, že existuje verzia s integrovaným tunerom. Ešte aj Audience malo predpripravený otvor na druhý konektor (kábel od druhého tuneru), hoci vtedy ešte dvojtunerovú verziu nerobili. Tak pokiaľ by mala existovať Navi s integrovaným tunerom, tak by URČITE mala priestor pre anténny konektor. Ale nemá. Tak stále tvrdím, že tuner jedine ako externá "krabica". Navyše aj v návode sa píše, že v príprade, že je TV tuner, tak je k dispozícii aj A/V vstup na externý zdroj signálu. Tak by tých dier muselo byť predsa len o čosi viacej, lebo aj toto by potom bolo integrované. A samozrejme už by taká navi musela figurovať aj v ETKE (s integrovaným tunerom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Tak jsem si tak pořídil tu srandu na odblok obrazu, akorát teď nechápu na jaký výstupy zapojit černo/žlutej a černo/modrej drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tuaregy jsou s tv,mají další konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 tuaregy jsou s tv,mají další konektor přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 fakt nikdo nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Pokud vím,měl by jsi k tomu dostat manuál.Mi to přišlo i s manuály,ale bohužel tento byl pro kolegu,tak jsem se na to nedíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Bydlim kousek od Brna,ale hodne cestuji po cele republice. Teda ted to mam trochu omezene po vikendovem stretu se srnkou. Jak bude auto hotove, rad bych to vyresil nebo se o tom alespon pobavil. Odkud jsi ty? Z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak jsem si tak pořídil tu srandu na odblok obrazu, akorát teď nechápu na jaký výstupy zapojit černo/žlutej a černo/modrej drát. černožlutej a černomodrej a žlutej a modrej vložíš do Canovýho vedení. Prostě přestřihneš CAN za navigací a zapojíš tyto kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mam prosbu mohl by mi nekdo shrnout par doatzu na Columbuse? !! Halvne me za to nekamenujte, nejsem moc technickej tip a tady se uz v tom ztracim Mam OII MR2007 Pujde mi Columbus se Soundsystemem? - budou se zobrazovat parkovacky na displeji jako u audience? - Pujde mi BT HF s multifunkcnim volanetem a ovladani Columbusu z volantu, ted mam audience. - nepredpokladam ze zatim nekdo vyresil odblok obrazu za jizdy ne? Resp co je vse potreba vymenit, RJ a na kolik to tak vychazi? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 na vše tu najdeš odpoveď tak nebuď líný číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mam prosbu mohl by mi nekdo shrnout par doatzu na Columbuse? !! Halvne me za to nekamenujte, nejsem moc technickej tip a tady se uz v tom ztracimMam OII MR2007 Pujde mi Columbus se Soundsystemem? - budou se zobrazovat parkovacky na displeji jako u audience? - Pujde mi BT HF s multifunkcnim volanetem a ovladani Columbusu z volantu, ted mam audience. - nepredpokladam ze zatim nekdo vyresil odblok obrazu za jizdy ne? Resp co je vse potreba vymenit, RJ a na kolik to tak vychazi? diky moc Jen ty parkovacky Ti to nebude zobrazovat. To az s prichodem novyho Superba. Ale vsechno je to tady (na forum-OctaviaII) napsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Mam prosbu mohl by mi nekdo shrnout par doatzu na Columbuse? !! Halvne me za to nekamenujte, nejsem moc technickej tip a tady se uz v tom ztracimMam OII MR2007 Pujde mi Columbus se Soundsystemem? - budou se zobrazovat parkovacky na displeji jako u audience? - Pujde mi BT HF s multifunkcnim volanetem a ovladani Columbusu z volantu, ted mam audience. - nepredpokladam ze zatim nekdo vyresil odblok obrazu za jizdy ne? Resp co je vse potreba vymenit, RJ a na kolik to tak vychazi? diky moc Kdo hledá ten najde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jeeeee dekuju za odpovedi Ja to tak nejak procital ale moc se v tom uz nevyznam prave. No nevadi Burago mi poradi na srazu .... a ani jeste o tom nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jeeeee dekuju za odpovedi Ja to tak nejak procital ale moc se v tom uz nevyznam prave. No nevadi Burago mi poradi na srazu .... a ani jeste o tom nevi To víš že jo .Já mám nexuse tak ti poradím , ale už se taky začínám chystat na Columbuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak jeste jedna zkusenost z kodovani RNS510: Az sezenete s VAS, otevrete diagnostiku navigace (na displ. radia se zobrazi "diagnostika pripojena") pozmenujete hlavne byte1 a 2 (v HEX), tak vam zvuk nepojede hned! Musite vytahnout klicky a pak nastartovat a volume doprava. Stalo se mi ze technik zadal kody odpojil VAS a nic, byl jsem z toho v pr..... Az MartHK poradil to s nastartovanim........ DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heba Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nevite nahodou na kterych pinech ma RNS 510 Line out. Chtel bych pripojit externi zesilovac, ale zatim ten spravny nenasel a nebo pin oznaceny jako LO (coz by mohlo byt Line Out) byl hluchy. Je potraba najake kodovaní ? Diky za zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 černožlutej a černomodrej a žlutej a modrej vložíš do Canovýho vedení. Prostě přestřihneš CAN za navigací a zapojíš tyto kabely. aha a prosimte co s tim zelenym, to je asi aktivce a deaktivace, ale jak to zapojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 tak nevim jestli na tom zapojeni jde neco zkazit, ale nefunguje mi to tak jak by melo, signal jde pres tu krabicku, zelenej kabel mam zapojenej na trvalej plus, can signal do navi jde, ale kdyz se rozjedu, tak jako by se nic nezmenilo - hlaska stejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 třebas máš přehozený IN/Out Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 zkoušel jsem obě možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 a jsi si jist,že aktivace má být na +12 a né na kostru?Já nevím,schéma od toho jsem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.