xLipi Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Má navi nějakej výstup na spuštění zesíku při spuštění rádia, nebo napadá někoho jak to vyřešit aby dostal zesík signál při spuštění rádia? Teď to mam udělaný na klíček, ale není to ono. nikdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Folie, nebo teda primo zatmaveny skla od skodovky tam mam, spis me zajimavy nejaky extra vychytavky, nejlip kdyby to tomu volovi ustrelilo rovnou kvetak, ale zas pak ten bordel na sedadlech :-) fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu. To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze? Venku na ulici Ke Koulce. Strašně mě to "kaká". Já si tu navigaci hrozně oblíbil, ale kupovat jí tam znovu, dokud nemám garáž, už nebudu :'( :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Hm, tak to je sice pěkné, ale víc mě štve ten maxidot, resp. nemožnost jeho přepnutí při navigování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 přišel někdo na to, kde vzít z navi signál na aktivování zesíků ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Hm, tak to je sice pěkné, ale víc mě štve ten maxidot, resp. nemožnost jeho přepnutí při navigování. Maxidot jde prece pri navigovani prepinat normalne, jen podrzis kolibku v horni poloze dele a uz si vybiras, co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Jenze tohle je jina verze, ty mas pro OII (1Z0...) a tohle je SII (3T0...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 To by mě stejně zajímalo co v tom je za rozdíl...nejde to nějak nastavit v té navi? Nakódovat nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Je to pravda, nejde to! SW záležitost. Mne by však zajímala jiná věc a sice, jaký je rozdíl v HW a sice HW04, HW03 a HW02 v provedení pro OII??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Tak to tady asi nikdo vedet nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak tohle je to o co přicházíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=7823 Editováno: 13. Červen 2008, autor: lala30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak s HW se nenašel nikdo, kdo by znal problematiku!! Máte již někdo zkušenosti s TV tunerem co se před nedávnem objevil na netu v prodeji /cca 7.000,-- Kč/?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Tak s HW se nenašel nikdo, kdo by znal problematiku!! Máte již někdo zkušenosti s TV tunerem co se před nedávnem objevil na netu v prodeji /cca 7.000,-- Kč/?? Nemáš nějaký odkaz, kde se ten TV-tuner objevil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Nevedel by mi niekto uploadnúť posledný FW pre Columbusa niekam, odkiaľ sa to dá aj stiahnuť? Napr. na Rapidshare. Z torrentu, na ktorý je tu niekde odkaz to ide neskutočne pomaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 kolik to ma MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Vyzerá to tak, že 297 MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 by asi slo jak dlouho to tam chces nechat ? ma jedno ftp, nemuzu ti na ne dat heslo, kdyz mni to posles treba ICQ transferem tak ti to tam uploadnu a dam ti link na stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lala30 Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 by měla nahradit CPU a funguje, to se v golfu V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 včera jsem jezdil new superbem a na navigaci se autíčko zobrazovalo, nyní počkám na faceliftovou řj parkáče a dám si ji do auta pak písnu zprávu jestli to už poběží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 dostalo se mi do rukou new update CZ,ale pro 3T0,takže bohužel 1Z0 má smůlu,nebere to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.