Harley1006 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ještě dotaz, neuměl by jste někdo zprovoznit MF volant s Columbusem ?? Jde mi pouze ovládání hlasitosti, jinak nic. Mám vyměněnou podvolantovou jednotku za tu co umí Columbus, jen to neumí nakodovat, není tam někde háček ?? Pokud jsem nechal jak bylo s tou starou a novou tak fungovalo i mute a páčka pod volantem s kterou šlo měnit skladby atd. Pak nakodovali Columbus + podvolantovku a krom hlasitosti nejde nic !!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Možná tady někdo vyčte něco zajímavého ??????? KLIKNI ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) TADY zase řeší parkovací senzory, pokud to někdo pročte ?? Řeší to pomocí kódování, což já osobně nevyzkouším.Pokud někdo porozumí co s tím, tak prosím dejte info..... Editováno: 14. Srpen 2008, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Podvolantovka s tím nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Podvolantovka s tím nemá nic společného A proč to tedy nejde ?? Rozchodil to někdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 jde to ,mi jde celý volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 jde to ,mi jde celý volant. a jak na to ?? Eventuelně jestli by jsi to přenastavil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 musíš vyměnit jednotku gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) chjo, tu pro něj mám připravenou už 2 měsíce a stále si pro ní nejede Editováno: 18. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 musíš vyměnit jednotku gateway a za jakou? Jaké má označení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 1K0 907 530 L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 chjo, tu pro něj mám připravenou už 2 měsíce a stále si pro ní nejede Ale vždyť já už se chystám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 1K0 907 530 L Díky! Kolik to asi vychází časově? Moc tomu nerozumím, ale zdá se mi, že se po výměně bude muset nakódovat spousta věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Třebas L,je jich hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 po výměně jednotky gateway co vsechno bude chodit? Jen MF volant nebo i parkovak a origo HF bluetooth? Na MF volant predpokladam bude stacit stavajici podvolantova jednotka podporujici volant, napr 1K0 953 549 AQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Jo melo by to jit, obzvlast u ty Sup verze. Neco takovyho uz tady delal clen martinrs na passatu. viz. ZDE Brouzdám a najednou koukám má práce :-))) jj je to externě krmené majitel chtěl dvě dvd z důvodu aby si děti vzadu pustili něco jinédo na bezdrátové sluchátka a ve předu zase šlo cokoliv ado repro..... problem použít s RNS výstup do přídavných Monitorů je ale snad se vyřeší......Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelnagy Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 pekna praca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Cus, nekdo mi psal SZ a omylem jsem smazal... Dotycny chtel soubory s definicema POI pro pridani radaru do mapy. Takze je to tady, pripravoval jsem na East Europe V3 DVD (prolinkovano pro VW, SKODA i SEAT): RAPIDSHARE-DOWNLOAD Rozbalit a soubory nahrat do stejnych adresaru v ISOIMAGE tedy CZE do CZE atd. Nezapomenout zmenit label isoimage napr. CD_6348 na CD_6349 a tu samou zmenu udelat do cdrom.toc (v root adresari dvd) jinak se ti neobjevi vyzva ke kopirovani na HDD..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Dobra prace! Uz to taky konecne musim zkusit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Hele broučci, co mám Columbus, hrajou mi velmi špatně CD z měniče, nevíte kde by mohla být chyba? Napadl mě blbě zastrčený konektor v navi, ale než to začnu kuchat, zeptám se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Hele broučci, co mám Columbus, hrajou mi velmi špatně CD z měniče, nevíte kde by mohla být chyba? Napadl mě blbě zastrčený konektor v navi, ale než to začnu kuchat, zeptám se... Prohodit kostru CD a AUX http://img233.imageshack.us/my.php?image=img40412rg2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Možná se ptám blbě, jako v konektoru prohodit ty dva drótiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Možná se ptám blbě, jako v konektoru prohodit ty dva drótiky? Myslím že to tak myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Se radši zeptám, do el. kroužku jsem chodil, ale už je to 22+ let. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 ti to vyřeším u sebe, až přijedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.