Pavel_R. Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Jasně prohodit ty drátky, resp. vytáhneš ty piny ze samčího konektoru (toho co se strká do rádia) a otočíš je. Na to nepotřebuješ kroužek elektroniky, jen nesmíš mít ruce jak bagr, třesavku nebo moc dioptrií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No spis k tomu potrebujes vypichovaky na piny...jinak to nevyndas! Vid, Jardo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 takže k tomu když chci založit nový adresář/např:radary/: stálo ně to tejden času a pár dvd ediuju to v WV pak si otevřu upravenou verzi a koukam na ty soubory a adresáře /hlavně/ musí být i vsekci seat a Škoda ty které tam nejso se tam musí překopírovat /oni se tam soubory kopírují automaticky ,ale adresáře ne/ důležité jak psal Harley1006,kterému děkuji za krásnou práci:Ikony si otevřete v programu malování a dejte uložit jako a cílový formát bude PNG - při uložení dejte pozor ať v názvu ikony nejsou prázdná políčka háčky a ani čárky, jinak se vám ikona nezobrazí později na display navigace a celá práce je tak nějak odvedená na 50% pálil sem to 4X a OK míň mě to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 obě mapy tam nahrát nejdou ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No spis k tomu potrebujes vypichovaky na piny...jinak to nevyndas! Vid, Jardo? To jsem myslel, prt. vím, že se tu furt mluví o vypichováku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 obě mapy tam nahrát nejdou ???? Jako východní a západní Evropa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 obě mapy tam nahrát nejdou ???? NE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 takže k tomu když chci založit nový adresář/např:radary/:stálo ně to tejden času a pár dvd ediuju to v WV pak si otevřu upravenou verzi a koukam na ty soubory a adresáře /hlavně/ musí být i vsekci seat a Škoda ty které tam nejso se tam musí překopírovat /oni se tam soubory kopírují automaticky ,ale adresáře ne/ důležité jak psal Harley1006,kterému děkuji za krásnou práci:Ikony si otevřete v programu malování a dejte uložit jako a cílový formát bude PNG - při uložení dejte pozor ať v názvu ikony nejsou prázdná políčka háčky a ani čárky, jinak se vám ikona nezobrazí později na display navigace a celá práce je tak nějak odvedená na 50% pálil sem to 4X a OK míň mě to nejde Editovat ve VW to nemusis staci jen v te kategorii, ktera odpovida tvemu autu. RNS detekuje v jakem aute je sama. Jinak ty PNG soubory by meli byt 34x39/32bit-colour-depth jinak to obcas blbne. V jednom z predchozich prispevku jsem daval link na rapidshare, kde jsou pripravene soubory pro radary a dalsi POI CZ/SK pro EE mapu V3, vcetne ikonek, staci jen nakopirovat do ISO a zmenit dvd label + cdrom.toc) Pokud nemate EE V3 a pristup k download v tomto foru tak jsem to videl valet se v torrentech http://www.fulldls.com/download-others-121...8_EE_V3.torrent Co se palici rychlosti tyce, pokud nemate zaprasenou mechaniku v RNS tak na DVD+R vyzkouseno i na 16x. A pro ty co neveri - Definitivne nelze mit dvoje mapy na HDD. Neni tu nekdo kdo uz zkousel RNS OS pustit ve virtualni masine na PC a hrabat se v tom ? Ten Navigon SW v tom umi posilat totiz alerty k POI, ale milej Siemens na to nereguje, takze se to bude muset pri-ohnout..... PS: Od pristiho tydne bude dodelanej SW i pro VW (za nejake drobne) kterej za vas bude predelavat navi DVD (take pro BMW, MINI, AUDI atd. vse v jednom) vcetne konverze ikonek, meneni DVD label a paleni. PIMP-MY-NAV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) Editovat ve VW to nemusis staci jen v te kategorii, ktera odpovida tvemu autu. RNS detekuje v jakem aute je sama. Jinak ty PNG soubory by meli byt 34x39/32bit-colour-depth jinak to obcas blbne. V jednom z predchozich prispevku jsem daval link na rapidshare, kde jsou pripravene soubory pro radary a dalsi POI CZ/SK pro EE mapu V3, vcetne ikonek, staci jen nakopirovat do ISO a zmenit dvd label + cdrom.toc) Pokud nemate EE V3 a pristup k download v tomto foru tak jsem to videl valet se v torrentech http://www.fulldls.com/download-others-121...8_EE_V3.torrent Co se palici rychlosti tyce, pokud nemate zaprasenou mechaniku v RNS tak na DVD+R vyzkouseno i na 16x. A pro ty co neveri - Definitivne nelze mit dvoje mapy na HDD. Neni tu nekdo kdo uz zkousel RNS OS pustit ve virtualni masine na PC a hrabat se v tom ? Ten Navigon SW v tom umi posilat totiz alerty k POI, ale milej Siemens na to nereguje, takze se to bude muset pri-ohnout..... PS: Od pristiho tydne bude dodelanej SW i pro VW (za nejake drobne) kterej za vas bude predelavat navi DVD (take pro BMW, MINI, AUDI atd. vse v jednom) vcetne konverze ikonek, meneni DVD label a paleni. PIMP-MY-NAV ty asi nechápeš proč sem to psal a editace ve WV byl příklad Editováno: 21. Srpen 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak pro to:No a povedlo se ti to přidat jako root-group, nebo jako součást existující skupiny ? Mám totiž zkušenost, jak z POI inspektora tak při ruční editaci, že root-group pak nezobrazuje ikony na mapě, ale pokud to dáš vnořené např. do skupiny DOPRAVA tak pak OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) NE! sem si myslel .ale proč tam cpou 10GB na mapy toť otázka Editováno: 21. Srpen 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) Tak pro to:No a povedlo se ti to přidat jako root-group, nebo jako součást existující skupiny ?Mám totiž zkušenost, jak z POI inspektora tak při ruční editaci, že root-group pak nezobrazuje ikony na mapě, ale pokud to dáš vnořené např. do skupiny DOPRAVA tak pak OK. No ja jsem to delal ruco, pomoci POI Inspektora i pomoci PIMP-MY-NAV - a Groups se daji udelat funkcni vzdy, ovsem ruco je to pakarna a pomoci Inspektora jsem musel LSC soubory jeste vycistit od ruzneho marastu (blbe to seskupuje v LSC souborech a do INFO25.LSC to pise bludy s odkazama na nesmislne PNG). Jo a poinspektor to neumel v rootu ze dvou duvodu 1) Neumi konvertovat spatnej format obrazku automaticky - na root musis mit opravdu 34x39 ikonu a 2)musis v odkazu udelat spravnou icon-size G508-G524-S017/ICONS/ to Sxxx ma svuj vyznam ;-) Pokud chcete udelat ruco spravne Grupu do rootu, stahnete si z rapidshare ty soubory co jsem tam poslal (viz. predchozi prispevky) a juknete jak to je udelane v CZE.LSC Jedine co nefunguje je udelat samotne POI do rootu. Hele nesledujete, ze obcas symbol kolony a upozorneni "Pozor omezení provozu" pri jizde na dalnici, prijde pro opacny smer ? Asi obcas nesedej TMC informace. Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Pavel_R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 sem si myslel .ale proč tam cpou 10GB na mapy toť otázka No ono totiz pri kopirovani nove mapy az do korektniho dokonceni zustava ta puvodni na HDD take a teoreticky je mozne ze jednou bude mit mapa treba i 4.7GB (az dokreslej celou silnicni sit a udelaj poradnou POI DB), WE uz nyni ma pres 3.5GB. Takze 4.7 + 4.7.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 kde a za kolik se dá sehnat origo televizní tuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 By me taky zajimalo, tuhle vec bych jeste chtel mit k navi. Ale zatim jsem na nej nikde nenarazil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Přidávám se, to už jsme 3 Podle mě se dával do SUPa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak on se dava do Supa (novyho) i do ostatnich koncernovych aut. Tuner je analogovej i digitalni. Mam i cisla dilu pod kterym se prodava (AUDI, SKODA,VW) ale stoji asi 30tis. Kc (jenze urcite jeste bez kabelu). No a jeden nejmenovany prekupnik je prodava za 15tis Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Tak na co čekáme? Já ho dám dozadu nad měnič, nebo spíš místo něj, kabely jsou již natažené, beztak budou stejné a jedem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Neni to trosku drahe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Nevím, 15 se mi nezdá tolik, je to dost, ale ne 30... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Reseni PDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Škoda, že to je v němčině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Reseni PDC Zajímavé! Jen jsem nepochopil do jakého auta to dělal. Škodovka to asi nebyla. Myslíš, že to bude platit obecně pro VW auta? Mě to zajímá kvůli autorádiu Bolero. Je dost podobné Columbusu. škoda, že je to německy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Je to passat to je snad poznat, ne? Princip je stejny, max. maji jednotky jine oznaceni pro Skodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Je to Passat.Skodovka s tou jednotkou nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.