F16 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdravím, mám menší problém s uložením map do navigace. Po doplnění POI s radary jsem vložil DVD do navigace a dal jsem nové mapy uložit. Ukládání se zastavilo těsně před koncem a dále neprokračovalo. Pokud DVD vyndám z navigace, pak mapy na HDD uložené již nejsou. Nepomáhá ani načtení původních map, vždy se ukládání zastaví těsně před koncem. Nesetkal se někdo z Vás s tímto problémem? Předem děkuji za případné reakce. V.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zkus to vypalit na DVD-R co nejmensi rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdravím, mám menší problém s uložením map do navigace. Po doplnění POI s radary jsem vložil DVD do navigace a dal jsem nové mapy uložit. Ukládání se zastavilo těsně před koncem a dále neprokračovalo. Pokud DVD vyndám z navigace, pak mapy na HDD uložené již nejsou. Nepomáhá ani načtení původních map, vždy se ukládání zastaví těsně před koncem.Nesetkal se někdo z Vás s tímto problémem? Předem děkuji za případné reakce. V.V. To se mi taky stalo. Pomohl reset radia a prepalil jsem DVD na nizkou rychlosti s volbou track-at-once Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Panove (damy, pokud tu nejake jsou). Omlouvam se vsem kdo zkouseli stahnout z torrentu mapy EE V3, na ktere jsem daval link.... Vsechny EE V3 co jsou rozsireny na torrentech (momentalne) jsou FAKE !! Jedna se o upravenou mapu V2 a kdosi to vydava za V3 (nevim co ta v archivu tady na foru). Muzete mi pls poslat nekdo kdo tam ma pristup soubory: cdrom.toc, tpd32.dic, info25.psc a CZE.LSC at muzu skouknout jestli je to taky svindl, nebo realna V3 ... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Panove (damy, pokud tu nejake jsou).Omlouvam se vsem kdo zkouseli stahnout z torrentu mapy EE V3, na ktere jsem daval link.... Vsechny EE V3 co jsou rozsireny na torrentech (momentalne) jsou FAKE !! Jedna se o upravenou mapu V2 a kdosi to vydava za V3 (nevim co ta v archivu tady na foru). Muzete mi pls poslat nekdo kdo tam ma pristup soubory: cdrom.toc, tpd32.dic, info25.psc a CZE.LSC at muzu skouknout jestli je to taky svindl, nebo realna V3 ... Diky Díval jsem se do uvedených souborů, jak lze opravdu poznat, že je to verze 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Díval jsem se do uvedených souborů, jak lze opravdu poznat, že je to verze 3 ? No je tam mnoho indikatoru. Ja mel tutovou v2 tak porovnavam datumy, velikosti IDX souboru atd. Ta ktera je na netu vydavana za V3 ma v sobe: EEU 2007Q1 (verze pro prvni kvartal 2007). Navteq verze uvadi 505.30.716.2.84 coz je starsi podklad nez v2, kterou sem mel v RNS. TPD verze je take starsi atd. Nasli jsme tam chyby ktere ve V2 uz nebyly a potvrdil to i Dave z tohodle fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Tak jsem si byl dnes objednat novou mapu do navigace - východní Evropa V3. Bylo mi řečeno, že zatím pro Columbus (Škoda) existuje pouze západní Evropa V3 (tu jsem měl v ruce), východní Evropa V3 zatím vydána údajně nebyla. Východní Evropa V3 existuje pouze pro verzi VW. Oficiálně ověřeno ve Škodě Mladá Boleslav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jen nevim jaky je teda rozdil mezi VW a SKODA, kdyz v adresarich map jsou VSECHNY VERZE (myslim POI) VW,SKODA i SEAT!! Vsechny mapy WEST i EAST (V2 i V3) jsou tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jen nevim jaky je teda rozdil mezi VW a SKODA, kdyz v adresarich map jsou VSECHNY VERZE (myslim POI) VW,SKODA i SEAT!! Vsechny mapy WEST i EAST (V2 i V3) jsou tady na foru. Doli: prosím o odkaz na V3 mapy Evropy. Dále se chci svěřit s problémem, už potřetí se mi stalo, že navigace začala hlásit samou uzavírku či omezení provozu a hnala mě kdoví do kam, i když to samozřejmě nebyla vůbec pravda. Už jsem byl tak nas.. že bych tuto funkci nejradši vypnul, jde to nějak? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Doli: prosím o odkaz na V3 mapy Evropy.Dále se chci svěřit s problémem, už potřetí se mi stalo, že navigace začala hlásit samou uzavírku či omezení provozu a hnala mě kdoví do kam, i když to samozřejmě nebyla vůbec pravda. Už jsem byl tak nas.. že bych tuto funkci nejradši vypnul, jde to nějak? Díky za rady Jasne v setupu si vypni automaticke preplanovani trasy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Doli: prosím o odkaz na V3 mapy Evropy. Nenamáhej se s downloadem. Rozhodně to není ofiko verze ale nějaká překopávka. Narazil jsem dokonce na Ebay na lidi co prodávaj EE V3 a nechal jsem si poslat CFG file a zjistil jsem, map.podklady mají staší datum a pořadové číslo POI DB je nižší než např. u EE V2 DVD v.6161. Hajzlíci tisknou na to i "originalni" obaly. A to same se šíří po torentech, tuším nejvíce s labelem 6438 nebo tak nějak. Mám pocit, že V3 EE má teprve u VW vyjít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No nevím,co mám já V3 tak má jinou grafiku oproti starším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Zdravím všechny škodováře. Prosím vás,dájí se do RSN 510 taká nainstalovat mapy z TOMTOMA? Jestli ano,tak jaké,nebo jaká verze,já se v tom moc neviznám. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Nedaji, jsou teleatlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 No nevím,co mám já V3 tak má jinou grafiku oproti starším. JAkej mas DVD label a mas screenshot?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 A mapy tomtom PDA tam také nepujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 To jsou ty same mapy, takze taky NE!! Jdou tam jen jedny a to VW DVD Navigation Navteq pro RNS 510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 To jsou ty same mapy, takze taky NE!! Jdou tam jen jedny a to VW DVD Navigation Navteq pro RNS 510 nevíte, jaky kod ma navigace, aby ji mohl pres VAG nakodovat? Porad mi to haze chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Jen pres VAS v servise. Nakodovat by to mohlo jit v coding calculatoru. Editováno: 5. Září 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 nevíte, jaky kod ma navigace, aby ji mohl pres VAG nakodovat? Porad mi to haze chybu. mělo by to jit přes VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 mělo by to jit přes VCDS http://vwnavi.com/forums/showthread.php?t=...goto=nextnewest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 pochybuji že v coding calculatoru už je RSN.Jinak VCDSto samo umí. Jinak: Coding: Byte 00 Radio Configuration I Bit 1 External CD Changer Connection active Bit 3 Parking Aid Monitoring inactive (Standard) Byte 01 Sound System Correction 00 Sound System not installed 01 Volkswagen Sound System 02 Skoda Sound System 05 Dynaudio Sound System Byte 02 Speaker Channels 00 Sound System (active Speakers) 02 2 Speaker Channels (Front only) 04 4 Speaker Channels (Front and Rear) Byte 03 Radio Configuration II Bit 1 Microphone Diagnostics active (Japan/China only) Byte 04 Treble Speaker Monitoring 01 Monitoring inactive 02 Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive 04 Front and Rear Monitoring active Byte 05 Vehicle Specific Frequency Response 00 Volkswagen/Skoda (all) 01 Seat Altea (5P) 02 Seat Leon (1P) 03 Seat Toledo (5P) 04 Seat Altea XL (5P) Byte 06 Radio Configuration III 00 Standard/Not Relevant Byte 07 Navigation System Configuration I Bit 0 Multifunction Steering Wheel installed Bit 1 Voice Control inactive (NOT Japan/China) Bit 2 Speed Threshold for Destination Input active Bit 3 Speed Threshold for Speech Destination Input active Bit 4+5 Display Variant Byte 08 Navigation System Configuration II 00 Standard/Not Relevant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ahoj všichni. Dnes jsem si koupil uplně nové Škoda RSN 510 Columbus do O II r.v 2008.Protože jsem laik,tak bych se tu chtěl zeptat na nějaké věci. 1.Musí mít GPS anténu,aby navigovala?Jestli ano,doporučte mi nějakou prosím. 2.Ty mapy nic moc.Věděl by tu někdo,kde a jak by se dala sehnat novější,vlastně poslední verze map? Všem moc děkuji za odpověd a za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jinak už je V3 East,mám ji nahranou,ale zatím není čas zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jinak už je V3 East,mám ji nahranou,ale zatím není čas zkoušet. A jak jí získat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.