Petrusak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak ten soft 1004 je zly.Treba ho prehrat za novy 1024. A to mají asi pouze jenom ve škodovce,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Petrusak, nepsal si mi uz o tom? Mne to dela taky, sice mam Columbus ze SII, ale myslim ze je to takhle: Kdyz odemknes auto a hned sednes a zapnes zapalovani tak vidis jak se navigace aktivuje, tudiz vidis Welcome on Board Skoda Navigation blabla....ale kdyz odemknes a chvili pockas treba 20s a pak zapnes zapalovani tak navigace uz bude pripravena...(uz se aktivovala pri odemceni. Aspon takove jsou moje poznatky. Zkus to tak vyzkouset, ale nesmis hned po sobe, protoze to navi jeste nebude spat. Napis SZ a ja ti poslu ten firmware pro 1Z0. Staci vypalit a vlozit CD, navi si to zkupiruje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 je to jak DOLI píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Petrusak, nepsal si mi uz o tom? Mne to dela taky, sice mam Columbus ze SII, ale myslim ze je to takhle: Kdyz odemknes auto a hned sednes a zapnes zapalovani tak vidis jak se navigace aktivuje, tudiz vidis Welcome on Board Skoda Navigation blabla....ale kdyz odemknes a chvili pockas treba 20s a pak zapnes zapalovani tak navigace uz bude pripravena...(uz se aktivovala pri odemceni. Aspon takove jsou moje poznatky. Zkus to tak vyzkouset, ale nesmis hned po sobe, protoze to navi jeste nebude spat. Napis SZ a ja ti poslu ten firmware pro 1Z0. Staci vypalit a vlozit CD, navi si to zkupiruje.. Ještě jsem to tu nikomu nepsal a tomu mému Columbusu je to celkem jedno,jestli je to hned,nebo až za minutu po otočením klíčku.Děkuji,vyskouším.Jinak díkes za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím vás.Potřeboval bych poradit zda někdo nevíte jak na to.Namontoval jsem RSN 510 (columbus)do octavie II a vše šlape bez problému jen při puštění cd changeru jde zvuk jak kdyby byly cd špinavá ale samozřejmě jsou ok.Není potřebovat něco nakódovat ?Jo a ještě mi na volantu nejde přepínání skladeb ale zesilování jde i telefon.Maxidot zobrazuje taky v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Musis prohodit navzajem kabely od AUX a CD changeru, nebo jak to ma bejt...nekdo to na forum je napsany. Ale bohuzel uz nevim kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak tohle je "joke" roku jako by byla cd špinavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No teď jsem ještě koukal na to že mám starý sw v navi mam 1004.Nemohlo by to být i tím?Nemáte někdo odkaz na flash 1024? našel jsem tu jen na 1020.A myslíte že to zmáknu doma když ten sw hodím na cd a vložim do navi?Kámoš ze škodovky mě straší že to jde jen \vasilem ale co jsem tady vyčetl tak určitě ne že?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To sumenie v reprakoch ked pustis cd menic je sposobene tym ako pise Doli.Musis vo zvorkovnici prehodit kostru AUX s CD a bude to fungovat. A ten zly soft co mas zapricinuje praskanie v zadnych reproduktoroch pri vypnutej navi. Treba tam dat 1024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ahoj vsichni, je tady nekdo z prahy nebo blizkeho okoli, kdo muze tento vikend namontovat navigaci columbus do OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No nevim jestli se tim softem 1024 neco zmeni, snad jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Pro FERDA 25 ty čoveče a jak jsem měl popsat to že mi to chrastí:-) dobře příště napíšu že jsem do auta instaloval gramofon a chrastí přenoska to je taky podobné skoro:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Asi sa to niekde píše v tejto téme, ale vie mi niekto jednoducho odpovedať . Columbus od výroby v OII bude fungovať s parkovacím senzorom automaticky? DVD filmy ide prehrávať keď auto stojí už sériovo, alebo mu treba pomôcť aby spolupracoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Asi sa to niekde píše v tejto téme, ale vie mi niekto jednoducho odpovedať . Columbus od výroby v OII bude fungovať s parkovacím senzorom automaticky? DVD filmy ide prehrávať keď auto stojí už sériovo, alebo mu treba pomôcť aby spolupracoval? 1. Pokud budes mit predface tak se parkovaky zobrazovat nebudou! 2. Ano, prehrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 nEMATE NEKDO ZAPOJENI ORIGO TV TUNERU CO JE K E COLUMBUSU DELAM URCITEJ TEST A POTREBUJU POROVNAT ZAPOJENI VSTUPU OPROTI NEXUSU DIKY ZA NAKEJ NAVOD MOZNA BY MNE POMOHLO ZAPOJENI PINU CO JE NA MEDIA VSTUP PREVODNIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 ahoj vsichni. tak navigace je zapojena, vse OK. jediny problem je ten, ze telefon je extremne potichu. s audience to byla parada, tady mam obe nastaveni hlasitosti na max a stejne mi prijde, jako by to snad do tech repraku ani neslo... mam original handsfree od Skoda, spojene s telefonem pres bluetooth, hlasove ovladani, aj. je to bez drzaku. netusite nekdo, cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 že by kódováním?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 že by kódováním?? cosby, a co se tam ma nakodovat? dnes jsem to byl nechat kodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 nakódovat adr 77 na RNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 nakódovat adr 77 na RNS ok, diky, necham nekde udelat. a jinak neni potreba menit zapojeni? petrusak mi posilal nejake schema, kde to vypada, ze se musi prepinovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 nic se pinova nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 AHOJ KLUCI NEVITE NEKDO PRESNE OD JAKE VERZE SOFTWERU VE VW RNS510 JE BLOKOVANY AV VSTUP JE TO UZ U VERZE 520 NEBO AZ U 1000 DIKY MOC NEJAK SE MNE NEDARI ROZJET AV PREVODNIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Chtěl bych poděkovat za radu se zapojením changeru.Opravde je to tak přehodit kostru z aux a cd a není slyšet altík v repro.Ovšem u mě to škvrčení (jak gramofon:-) ) dělalo to že na cd changeru nebyla vůbec kostra takže doděláno přehozeno a paráda maká.takže moc díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Dnes som objednal Columbus do OII Facelift. V predajni majú dosť málo info o celom Facelifte. Chem sa opýtať: 1. Pôjde sériovo DVD film? 2. Bude zobrazovať park. senzory? 3. Prehráva to aj Divx? 4. Škoda píše, že mapa na DVD bude v cene, ale aká? Východná alebo západná Europa? 5. Objednal som aj MDI. Malo by to byť pripojenie USB aj iPod. Bude to vedieť cez tento vstup prehrať aj video formáty? 6. U OII sa vôbec neponúka možnosť TV tuner ku Columbusu, čo treba urobiť, aby TV tuner fungoval? Dík za odpovede Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 (editace) Ahoj, gratulace! 1. Ano (ale pouze pri stani), jinak budes muset koupit odblok obrazu za jizdy. 2. Asi ano (ale myslim ze to zatim nikdo nevi na 100%) 3. Ne, jen DVD (AUDIO_TS;VIDEO_TS) 4. Nevim, rekl bych ze East. Ale jsou tu obe. 5. Ne, jen audio. USB a pripojeni pro IPOD. 6. Koupit samotny hybridni TV tuner, bud jako nahradni dil za 30-35tis Kc v servise + kabelaz. Nebo sehnat nekde jinde...Cena je ale dost vysoka. Editováno: 28. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.