triperko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Uz jsem to v kanalu 50 prehodil na 1 , ale porad stejny ..At to drzim pri startu Columbuse, nebo pozdeji - vzdy se zobrazi jenom ty slozky AM FM DAB nic vic - zadna zmena Tak jsem udelal posledni pokus , odpojil jsem baterku a po pripojeni se uz do serv. menu normalne dostanu... Jeste jeden poznatek: V 10 bitove jednotce 19 (Gateway) se typ auta meni v bitu 8 ne 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 No jasně a s Skem už ti chodí s 3T0 maxidot??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triperko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Chodi furt stejne, jakmile prepnu maxidot na navi , nebo treba jenom na radio - uz se z toho do vypnuti Columbuse nedostanu ... ( 3T0 ... ) Editováno: 2. Únor 2009, autor: triperko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Existuje fígl. Nevím jestli jsem ho tu už nepsal a jestli funguje u 100% téčkových Columbusů, ale mě ano. Normálně zapnu navigování, nechám připojit telefon přes BT, vypnu navi, vytočím jakékoliv číslo (ani to druhá strana nemusí zvednout), během toho navi pustím, ukončím hovor a displej se pak už nevrátí do navigačního modu a lze ho normálně používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Vyzkouším. Koukám, že je nás hodně. Doufám, že se časem objeví nějaké řešení, které bude moci člověk aplikovat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Řešení prý je, brzo Ti povím jestli funkční...už mě to totiž pěkně leze krkem, navíc jak je problém s komunikací a hází to chyby, tak se mi pak seká maxidot kompletně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Vím, že je řešení, ale musíš někam jet nebo poslat navi.... Kdyžtak mi pošli SZ. Mě senic neseká a ani mi to tak hrozně nevadí. Víc mě vadí, že nemůžu měnit hlasitost z volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Řešení prý je, brzo Ti povím jestli funkční...už mě to totiž pěkně leze krkem, navíc jak je problém s komunikací a hází to chyby, tak se mi pak seká maxidot kompletně... to sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Já taky, doli o tom taky něco ví, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Já taky, doli o tom taky něco ví, tak uvidíme... hm ,tak s dolim to spolu hrotíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahojte, som začiatočník s Columbusom a mám otázku: Existuje pri navigácii niečo ako história? Mám na mysli, že vidím pár posledných cieľov, ako je to pri iGo software. A ešte ďalšia otázka: Dá sa celé DVD mapy skopírovať na HDD, aby som ho už nemusel nosiť v mechanike? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ahojte, som začiatočník s Columbusom a mám otázku: Existuje pri navigácii niečo ako história? Mám na mysli, že vidím pár posledných cieľov, ako je to pri iGo software.A ešte ďalšia otázka: Dá sa celé DVD mapy skopírovať na HDD, aby som ho už nemusel nosiť v mechanike? Dík S tou historií si nejsem úplně jistý, ale zkus NAV->Paměť->Nahrát cíl->Poslední cíle Mapy se dají na disk zkopírovat. Je pro ně vyhrazeno 10GB. Po vložení mapového DVD se to ptá jestli je chceš použít dočasně nebo zkopírovat. (za předpokladu, že je na disku už nemáš a nevložil jsi ty samé mapy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) Tak isto sa mi nedalo dostat do Setup menu na RNS510. Ja to pouzivam na presne stanovenie rychlosti cez menu CAN. Sak vies, nove zakony na Slovensku. Zdravím, to je jen okamžité zobrazení přesné rychlosti (což jde zjistit také vynulováním průměrné rychlosti MFD během jízdy), nebo tak jde zkalibrovat nepřesně ukazující tachometr? Menu mám také zablokované... Editováno: 4. Únor 2009, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 I have one errors Address 08: Auto HVAC (J255) Labels: None Part No SW: 3T0 907 044 AB HW: 3T0 907 044 AB Component: Climatronic 122 0203 Revision: 00003001 Coding: 0100000000 Shop #: WSC 05051 425 71878 1 Fault Found: 9477872 - ROD - Unknown Error Code Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 194 Mileage: 17567 km Date: 2000.00.00 Time: 08:56:42 tak sem zjistil ,že je potřeba přepinovat ,aby šlo AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Budeš to zkoušet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Budeš to zkoušet? problém je v tom ,že starý climatronic při stisknutí tlačítka vypíná kdežto nový zapíná zejtra dneska ,těch pokusů a hledání mam plný zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ty máš faceliftové dílenské příručky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Tohle jsem našel...mělo by to povolit free region u DVDčka... http://www.my-gti.com/88/changing-region-code-on-the-rns510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zajímavé. Díky. Osobně jsem ještě nikdy nenarazil na problém s regionem, ale na RNS jsem zatím zkoušel jenom 1 DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Zdravím opět po dlouhé době všechny příznivce RNS 510, chtěl bych se poptat na zkušenosti s novým SW /opravným flešovacím CD/ pro RNS 510, který se nedávno dostal do značkových servisů? Ještě ani nevím typ SW, ale poslední byl 1024. Tohle je opět něco nového a zatím jsem přehrání SW nepodstoupil. Pravdou je, že přehrání SW na 1024 vyřešilo spoustu drobných nijancí a zlobení RNS 510, ale zatím tápu co má řešit nový SW a zda do toho jít? Víte už někdo o tom něco přátelé???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Zdravím opět po dlouhé době všechny příznivce RNS 510,chtěl bych se poptat na zkušenosti s novým SW /opravným flešovacím CD/ pro RNS 510, který se nedávno dostal do značkových servisů? Ještě ani nevím typ SW, ale poslední byl 1024. Tohle je opět něco nového a zatím jsem přehrání SW nepodstoupil. Pravdou je, že přehrání SW na 1024 vyřešilo spoustu drobných nijancí a zlobení RNS 510, ale zatím tápu co má řešit nový SW a zda do toho jít? Víte už někdo o tom něco přátelé???? pro stary druh co mas ty 1024 neni novejsi nelze preflesovat poslednim cd flash zduvodu jineho Hardweru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zdravím, to je jen okamžité zobrazení přesné rychlosti (což jde zjistit také vynulováním průměrné rychlosti MFD během jízdy), nebo tak jde zkalibrovat nepřesně ukazující tachometr?Menu mám také zablokované... Tak si daj odblokovat niekym, kto ma napr. Vag-Com. Nie, tachometer sa neda skalibrovat, aspon takto nie. Ale ak niekto vie ako, nebolo by zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A funguje bez chyb na výpisu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A funguje bez chyb na výpisu?? ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.