ferda25 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ta samá chyba jako u tebe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ta samá chyba jako u tebe??? no ona ta jednotka je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 No a u Doliho fungovala taky s chybami??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 no ona ta jednotka je moje A tobě to taky zobrazovalo a jenom byly chyby ve výpisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Doli má B a Kvaki má A... Editováno: 7. Únor 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Doli má B a Kvaki má A... kvaki má už 3T0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A tobě to taky zobrazovalo a jenom byly chyby ve výpisu? jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahojte, mohol by mi niekto vysvetliť, čo to znamená Region Code. Chápem to správne, že ja keď mám Columbus kúpený u nás, tak mi nebude prehrávať DVD napr. z USA? Alebo opačne, keď kúpim DVD prehrávač v USA, tak mi neprehrá slovenské DVD? Dík za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No je to přesné jak říkáš... http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 kluci tak je venku adapter na dalsi monitor dozadu treba pro deti http://www.jncs.nl/winkel-filter.asp?aanta...agen&shop=5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 .... to znamená, že sa dá pripojiť akýkoľvek monitor, ktorý bude mať vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 .... to znamená, že sa dá pripojiť akýkoľvek monitor, ktorý bude mať vstup? jasne jak jinak chci to kupovat do svyho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dost drahé,když vezmeš,že je to je RGB/PAL převodník.Měl by to umět udělat každý TV mechanik.Převodníky PAL/RGB jsou v každém televizoru a opačně by to neměl být problém.Mrknu se,jestli neexistují nějaké stavebnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak ve stualarmu stojí 5000,-kč,zloději.Jinak tady je za 85 USD- http://www.converters.tv/signals/rgb_to_pal.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Tak podle mě RGB vstup, má úplně každé LCD...vždyť i do televize existuje RGB Scart... http://en.wikipedia.org/wiki/SCART#RGB_ove...st_switching.29 Editováno: 10. Únor 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No monitory,které se kupují pro instalace mají vyvedeny nebo připraveny právě PAL vstup.Musel by jsi to nějak rozkuchat,ale to nebude nic jednoduché,páč je vše na jedné desce už integrované a pokud nemáš schémata neuděláš nic.Já kupoval laboratorní LCD v GM-pouze display a taky už měl pouze PAL vstup,převodník už měl na desce a to se nedalo rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No nebo něco takového.... http://www.foxon.cz/121-rgb-cga-ega-vga-sv...1dce65c039a67a8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 cenově trošku jinde že?To už je levnější převodník+ LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 dost drahé,když vezmeš,že je to je RGB/PAL převodník.Měl by to umět udělat každý TV mechanik.Převodníky PAL/RGB jsou v každém televizoru a opačně by to neměl být problém.Mrknu se,jestli neexistují nějaké stavebnice to jo ale zatim to nikdo neudelal a jestli dobre ctete tak jde to ze vzadu na monitoru jde treba pohadka z dvd uvnitr navigace a vpredu jde treba radio a este k tomu by to melo mit vzadu bezdratovy prenos sluchatek tak potom ta cena neni uplne nejhorsi t o mas neco jako odblok obrazu taky stoji podle mne dost a je tam matros tak za 600kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 uvidíme pepíku jak to koupíš a otestuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 uvidíme pepíku jak to koupíš a otestuješ dam vedet az to budu testovat snad uz brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 za 4900 je to prý někde v ČR k dostání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 za 4900 je to prý někde v ČR k dostání UZ SEM SLISEL NECO TAKY A RESIM TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 pro stary druh co mas ty 1024 neni novejsi nelze preflesovat poslednim cd flash zduvodu jineho Hardweru nelze přeflešovat?? Hardwer mám HW-Version H03 a SW-Version, jak jsem psal již přeflešovaný 1024. Jinak je to 1Z0035680A. I tak to chci zajet do servisu vyzkoušet co to udělá, maximálně to navi odmítne Jaký hardwer je novější??? H04 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.