cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 za menší pozornost nabízím nahrání V4 mapy.když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Chtěl jsem se zeptat, když mám O II, MR 06 v eleganci, bez MF a Maxi-Dotu, co vše mi bude na Columbusu fungovat? a jak je řešeno HF? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Hale co je správné aby to pomohflo: DELETE_TFFS nebo VALIDATE_TFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak to máš tu nejlepší verzi...to ti poběží všechno k tvé spokojenosti i HF se nechá pustit jen na Columbusu...vlastně taková verze auta je nejlepší...tam pak beží všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak to máš tu nejlepší verzi...to ti poběží všechno k tvé spokojenosti i HF se nechá pustit jen na Columbusu...vlastně taková verze auta je nejlepší...tam pak beží všechno... Díky, a HF je řešeno přes BT, nebo musí být spešl HF "těžká" sada? Jo a kdybych chtěl dát Maxi-Dot???Co to obnáší? Výměna celé palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Hale sada HF s bluetooth znamená jen u sedačky spolujezdce přidat držák a do stropu do světla microfon natáhnout kabeláž, ale žádné maso(práce, aby to vypadalo 2 až 2,5 hoďky)...a vše běhá jako víno. Ovládáš přes menu... Editováno: 6. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Když dáš maxidot,Columbus půjde omezeně,ale o tom už tu psáno jest.Stačí vyměnit panel přístrojů,na co by jsi chtěl měnit celou palubku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Hale sada HF s bluetooth znamená jen u sedačky spolujezdce přidat držák a do stropu do světla microfon natáhnout kabeláž, ale žádné maso(práce, aby to vypadalo 2 až 2,5 hoďky)...a vše běhá jako víno. Ovládáš přes menu... Teď tam mám rádio s BT Parrot, mikrofon mám na sloupku u řidiče a chodí mi to s telefonem v kapse. Ten držák je s napájením, nebo tam být nemusí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Myslíš přímo rádio s integrovaným handsfree?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Když dáš maxidot,Columbus půjde omezeně,ale o tom už tu psáno jest.Stačí vyměnit panel přístrojů,na co by jsi chtěl měnit celou palubku?? To, že půjde COL omezeně jsem četl a blbě jsem to napsal, myslel jsem panel přístrojů. Díky. Výměna je složitá? A cenově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Myslíš přímo rádio s integrovaným handsfree?? Jo, přesně tak. A má to pamět tuším na 7 různých telefonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Jinak malé řešení pro ty co maj vw základní desku.... Editováno: 6. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 kdo má VW základní desku,můře si pozadí změnit pomocí Long Codingu na 3 přenastavená témata. Kdo ze z VW desky udělat škodovácnou,umím to zase já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 A umíš to logo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak to já jsem ještě v době ledové...jinak hansdsfree mám krásně zelenou..jen ta identifikace hw je furt vw...to umět obejít jinak Vag mi píše, že je to 3T0035680 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 HF je zelená i u orig.VW desky.prý je to tak udělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 No když tam dáš vw handsfree tak bude červené...proto jsem se ptal zda nevíš jak změnit kód hw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 mám VW HF a je zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Tak pepa kecal...ale vem si, že je to divné i tím jak je celé to menu dělané, aby hf bylo zelené.. Jinak tady návod na tlačítka: http://vwnavi.com/forums/showpost.php?p=24...mp;postcount=17 Editováno: 6. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ferdo,myslím,že ty fotky by tu někde ode měly být taky,nebo že bych to dával na jiné fórum??Už nevím,je to tak 3/4 roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 (editace) No jo, ale moje jsou kvalita.... jinak ještě jsem od tebe neviděl tu změnu loga na žádné navi...změnu tlačítek si fotil, ale logo jsi sem nedal.... Editováno: 7. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a proč bych měl dělat změnu loga??Loga proboha??Nevidím v tom žádné +.kdo má VW navi,má VW loga,nebudu mu tam cpát škoda logo,ale klidně,pokud nevěříš,ukážu ti logo columba ve VW navi nebo naopak,ale jak jsem psal,toto jsou podle mě nesmysly to dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No, ale když já neumím upravit ten soft 1104 jako ty...a vůbec mě to hlava nebere a pokud pužiju soubory z APP 1020 tak sice to bude psát 1104, ale climatornic nepojede...to už umím...tak proto to řeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No jo,ale logem to nespravíš.Já už bohužel(bohudík) OII nemám,tak nemůžu testovat a ani se mě nechce a hlavně-na blbosti už není čas.Začíná skoro jaro,tak začínáme stavět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.