Prochy Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Omlouvám se - Jirka DC, 62454 a všem dalším, že jsem nestačil dát před zamčením fotky. Bylo moc práce a málo času. Tak to napravuji, jsou to polepy v červeném reflexu od ŠKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 foto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jo, Diamant byl rychlejší Nevypadá to zle, to jsou ty, co jsou vlepené do RS nárazníků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Pekné samolepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Nevyzeraju na cervene... ladia do oranzova... Editováno: 20. Únor 2007, autor: Tissot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jen si říkám, jestli kopírují přesně tvary na nárazníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) teda nic proti ale na té šedé to vypadá pěkně hnusně.. při vší úctě.. O těch dalších samolepkách ani nemluvím :-D Editováno: 20. Únor 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 teda nic proti ale na té šedé to vypadá pěkně hnusně.. při vší úctě.. O těch dalších samolepkách ani nemluvím :-D musím souhlasit,na téhle barvě mi to moc nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 teda nic proti ale na té šedé to vypadá pěkně hnusně.. při vší úctě.. O těch dalších samolepkách ani nemluvím :-D musím souhlasit,na téhle barvě mi to moc nesedí vždyť to je jak RS nárazník od Vietnamců.. to by s originálem mohl srovnat leda slepýš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Musím souhlasit se členy nade mnou. Je to krapet jako "pěst na oko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 každopádně construkt a tu samolepku vpravo- dolu, tuhle ošklivou CZ taky dolu a koupit tu pruhlednou a prsknout ji střed nárazníku. ty odrazky mě ani moc neuráží jo a nápis Octavia taky dolu a kdyz uz v tom budes, nech zavařit prolis na RZ, znak a stěrač, zajimá měl, jak to bude pak vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Souhlasím s některými názory viz výše. Jak jsem psal, nechtěl jsem hned RS nárazník a dotáhl to syn, akorát to otočil o 180 stupňů, tak to úplně nekopíruje hranu narazníku. Půjde to dolů, je to jako ta imitace RS nárazníku (z dálky je to dost věrohodné). Každý má možnost si zvolit, já to zkusil a taky to není podle gusta. Prostě vy jste se ptali a já odpověděl, že Luke. Nechci komentovat to co je vzadu nalepeno. Editováno: 21. Únor 2007, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Prostě vy jste se ptali a já odpověděl, že Luke. Nechci komentovat to co je vzadu nalepeno. co, že Luke? ja se na nic neptal přece ono je to dost těžky, že nechces komentovat co máš vzadu nalepeno, když jseš na diskuzním fóru. to o zavaření byl pokus o joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já to taky tak bral jako žert, samo že to nebylo myšleno na tebe. Do tebe buší jiní. OCTAVIA jsem chtěl, ale bez motorizace. Construct nalepen přímo při koupi - ???? - nechtěl jsem, tak zatím tam je. CZ - nic lepšího nebylo, když jsem po koupi hned jel do Schweizu. Vpravo dole je s kým makáme. Nálepky červené půjdou dolů. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 aha, uz jsem asi nějakej přecitlivělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Asi nám stárneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Jirko.DC jestli je to i na mne o tom stárnutí, tak to beru ..... smích. Mladej už samo sebou nejsem, ale jsem pro každou prču ..... smích. Jak se trochu oteplí jde to dolů. Taky, když jsem to viděl na obrázku, bylo to zajímavější - na sahaře po nalepení už to není ono. Není to do oranžova, ale je to do červena (je to reflexní odrazka). Ještě k RS nárazníku ... , ty odrazky jsou tam vsazeny, ale tyto jsou silnější folie a nalepeny (odhadem 2 mm). Možná kdyby to mladej nalepil správně, tak by to bylo možná lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Hele Prochy zase si nenech od každýho pomlouvat svého miláčka.. Já jsem si sundal jak Construct tak označení motorizace a místo toho si tam dal samolepku jinou.. příležitostně vyfotim.. Je hezký si svou "roštěnku" odlišit od jiných ale všeho s mírou :-) Ps: Fakt tu RZ nezkusíš zavařit? Víš jakou bys nám udělal radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jasne, jasne, to zavarenie by bolo bomba, to by začínala už pomaličky byť hustokára, že? BTW, ja by som si nápis OCTAVIA a ten štítok pod tým asi nedal dole, mne sa to tam páči. Maximálne by som tam nalepil niečo menšie (ako napríklad 1,4 MPI u mojej bývalej Fabie 2,0). Ale teraz by to akosi nemalo zmysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jasne, jasne, to zavarenie by bolo bomba, to by začínala už pomaličky byť hustokára, že?BTW, ja by som si nápis OCTAVIA a ten štítok pod tým asi nedal dole, mne sa to tam páči. Maximálne by som tam nalepil niečo menšie (ako napríklad 1,4 MPI u mojej bývalej Fabie 2,0). Ale teraz by to akosi nemalo zmysel jo, že by sis dal na svou RS třebaaaaa 1.2HTP.. s červeným P ať nežeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Klucíííííí super téma. Jsem zvědavej jak všichni super radíte, toto dolů, toto zavař, toto si po.... atd. kdo už něco takového si udělal na svém miláčku. Můj se mi líbí tak, jak jsem si ho objednal. Nejsem zastánce různých spojlerů, mračítek a různých kýčovitých doplňků jak bylo popsáno již výše ...od Vietnamců. Ten komentář je super, ale já jen z předešlého téma napsal, že se dají koupit lepicí folie a hned bylo .... FOTO, já to hned sem hodil. Super vše OK aspoň jsme se zasmáli. Těším se na sraz až se uvidíme a já zkouknu ty Vaše miláčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No veď sranda, o tú tu myslím išlo hlavne, nie? superfatty - smola, ale štítok 1,2 HTP na OII nepasuje, lebo je menší. Ale ako som písal, u RS by to aj tak nemalo význam. To by sa nachytali len blbí zamestnanci servisov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kliiid voe . ale ja třeba ze svý holky vsechny samolepky sundal. nemam rad nalepeno na aute cokoli navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak to ještě, že nevidíte okna na mých předních dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.