texas Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Zdravím Vás všetkých....Hladal som ale podobnú temu som nenašiel...mám problém so zaradovaním rýchlosti....Velmy tažko zaradujem jedničku a dvojka vybruje....Mám octaviu 1,9 TDI 81KW....r.v.98, nalietaných asi 200 000km neveim....priznaných je len 95 000km, ale tomu neverím... čakám len normálne odpovede ludí ktorý by mi vedeli poradit, ktorí s tým maju nejakú skúsenosť.....Budem Vám velmi vdačný...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 CO treba vymenit olej v prevodovce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 To znamená že sa vyrieši problém aj s tým vybrovaním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 To znamená že sa vyrieši problém aj s tým vybrovaním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 CO treba vymenit olej v prevodovce ? neviem, v servise mi to radili, no povedali že možem mat problém i radením v prevodovke.....totižto včera sa mi to stalu asi 3 krát za celý deň, šiel som síce pomaly, vyšlapol som spojku a 2 sa nedala vyradiť. Musel som ju poriadne tlačiť, alebo som znovu pustil spojku, a zasu ju vymačkol. Potom sa už dala vyradiť lahko...neviem, nemám s tým žiadne skusenosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 taky přesně nevím ale tohle by mělo mít lanovody koukni jestli to pořádně sedí,když nejde rychlost ven ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 sakra keby mám garáž.........nič musím počkat, pojdem do servisu a dám vediet ako to dopadlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Potrebuju nejakou radu, mam pred vymenou spojky a nevim jakou si tam mam nechat namontovat. Poradite nejakou? Doubrou ale levnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 slyšel jsemže je dobrá ta s centrální pružinou od sachs ale nevím přesný název,ale prej to lepší zabírá a zrychluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 A klik to tak kostuje? Mam nabidky ,Starline_ hned jsem zavrhl, nebo sachs, ale nevim presne jakou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 (editace) přesně ti nepovím třeba to tu někde je,nebo pohledej někde na netu! jinak podle tvého výběru zavrhni ihned cokoli od starline to jsou poláci a dělají ZMETKY!zkus tady hledat: http://www.mjauto.cz/ Editováno: 8. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 No prave, nekteri mechanici tam davaji jen starline a pak si za to uctuji hrozne sumy. Asi to bude SACHS. Pry se da sehnat za levno a kvalitni. Tak uvidime. jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak hoši.....bol som sa tým v servide...preto že som musel...len tak si rekreačne jazdím a zrazu bola radiška uplne volná,nedal sa zaradit žiadny prevodový stupen okrem 3. a 4.st....odbafkal som na 3-jke do najbližšieho škoda servisu...ten ma natiahol na hydrauliku spojky za 30 000....a na koniec zirtili, že sa mi zlomil unášač riadenia a kulisa sa musela tiež vimenit....nie je to ako nové...ale rozdiel je poznat...ide to Ľahšie a presnejšie....výmena stála asi 1500CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 neciem presne či to je ten unášač riadenia alebo sú to sve odlišné veci ....nechali mi len toto v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.