Publikováno Únor 20, 200718 r Zdravím Vás všetkých....Hladal som ale podobnú temu som nenašiel...mám problém so zaradovaním rýchlosti....Velmy tažko zaradujem jedničku a dvojka vybruje....Mám octaviu 1,9 TDI 81KW....r.v.98, nalietaných asi 200 000km neveim....priznaných je len 95 000km, ale tomu neverím... čakám len normálne odpovede ludí ktorý by mi vedeli poradit, ktorí s tým maju nejakú skúsenosť.....Budem Vám velmi vdačný......
Únor 20, 200718 r Autor CO treba vymenit olej v prevodovce ? neviem, v servise mi to radili, no povedali že možem mat problém i radením v prevodovke.....totižto včera sa mi to stalu asi 3 krát za celý deň, šiel som síce pomaly, vyšlapol som spojku a 2 sa nedala vyradiť. Musel som ju poriadne tlačiť, alebo som znovu pustil spojku, a zasu ju vymačkol. Potom sa už dala vyradiť lahko...neviem, nemám s tým žiadne skusenosti....
Únor 20, 200718 r taky přesně nevím ale tohle by mělo mít lanovody koukni jestli to pořádně sedí,když nejde rychlost ven ...
Únor 21, 200718 r Autor sakra keby mám garáž.........nič musím počkat, pojdem do servisu a dám vediet ako to dopadlo....
Březen 7, 200718 r Potrebuju nejakou radu, mam pred vymenou spojky a nevim jakou si tam mam nechat namontovat. Poradite nejakou? Doubrou ale levnou?
Březen 7, 200718 r slyšel jsemže je dobrá ta s centrální pružinou od sachs ale nevím přesný název,ale prej to lepší zabírá a zrychluje.
Březen 7, 200718 r A klik to tak kostuje? Mam nabidky ,Starline_ hned jsem zavrhl, nebo sachs, ale nevim presne jakou.
Březen 8, 200718 r přesně ti nepovím třeba to tu někde je,nebo pohledej někde na netu! jinak podle tvého výběru zavrhni ihned cokoli od starline to jsou poláci a dělají ZMETKY!zkus tady hledat: http://www.mjauto.cz/ Upraveno Březen 8, 200718 r od octaviaman
Březen 8, 200718 r No prave, nekteri mechanici tam davaji jen starline a pak si za to uctuji hrozne sumy. Asi to bude SACHS. Pry se da sehnat za levno a kvalitni. Tak uvidime. jinak diky
Březen 11, 200718 r Autor Tak hoši.....bol som sa tým v servide...preto že som musel...len tak si rekreačne jazdím a zrazu bola radiška uplne volná,nedal sa zaradit žiadny prevodový stupen okrem 3. a 4.st....odbafkal som na 3-jke do najbližšieho škoda servisu...ten ma natiahol na hydrauliku spojky za 30 000....a na koniec zirtili, že sa mi zlomil unášač riadenia a kulisa sa musela tiež vimenit....nie je to ako nové...ale rozdiel je poznat...ide to Ľahšie a presnejšie....výmena stála asi 1500CZK
Březen 11, 200718 r Autor neciem presne či to je ten unášač riadenia alebo sú to sve odlišné veci ....nechali mi len toto v aute
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.