Přejít na obsah

prevodovka alebo spojka

texas

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás všetkých....Hladal som ale podobnú temu som nenašiel...mám problém so zaradovaním rýchlosti....Velmy tažko zaradujem jedničku a dvojka vybruje....Mám octaviu 1,9 TDI 81KW....r.v.98, nalietaných asi 200 000km neveim....priznaných je len 95 000km, ale tomu neverím... čakám len normálne odpovede ludí ktorý by mi vedeli poradit, ktorí s tým maju nejakú skúsenosť.....Budem Vám velmi vdačný......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CO treba vymenit olej v prevodovce ?

neviem, v servise mi to radili, no povedali že možem mat problém i radením v prevodovke.....totižto včera sa mi to stalu asi 3 krát za celý deň, šiel som síce pomaly, vyšlapol som spojku a 2 sa nedala vyradiť. Musel som ju poriadne tlačiť, alebo som znovu pustil spojku, a zasu ju vymačkol. Potom sa už dala vyradiť lahko...neviem, nemám s tým žiadne skusenosti....

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak hoši.....bol som sa tým v servide...preto že som musel...len tak si rekreačne jazdím a zrazu bola radiška uplne volná,nedal sa zaradit žiadny prevodový stupen okrem 3. a 4.st....odbafkal som na 3-jke do najbližšieho škoda servisu...ten ma natiahol na hydrauliku spojky za 30 000....a na koniec zirtili, že sa mi zlomil unášač riadenia a kulisa sa musela tiež vimenit....nie je to ako nové...ale rozdiel je poznat...ide to Ľahšie a presnejšie....výmena stála asi 1500CZK

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...