ajija Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ešte by mali vyriešiť kompatybilitu s WIN 2000,XP a vyššie lebo funguje do max.WIN 98 Fungovalo mi to i pod Windows 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik1 Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 ahoj lidi prosim o pomoc auto me zacalo zlobit a nevim co stim mam vysoky volnobeh spis se mi seka i pri jizde ze dam noho z plynu a jedu dal porad stejne kdyz seslapnu spojku tak otacky vyleti na 3000. vycistil jsem klapu a dneska jsem chtel udelat zakladni nastaveni ale nejak se to nechtelo spustit proste neslo z macknout start nevite cim by to mohlo byt nebo jestli se mi neseka lanko kdyz proslapnu plyn tak otacky spadnou a je klid.dokonce dneska mi vylitli az do omezovace. maras zadam o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik1 Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 ahoj lidi prosim o pomoc auto me zacalo zlobit a nevim co stim mam vysoky volnobeh spis se mi seka i pri jizde ze dam noho z plynu a jedu dal porad stejne kdyz seslapnu spojku tak otacky vyleti na 3000. vycistil jsem klapu a dneska jsem chtel udelat zakladni nastaveni ale nejak se to nechtelo spustit proste neslo z macknout start nevite cim by to mohlo byt nebo jestli se mi neseka lanko kdyz proslapnu plyn tak otacky spadnou a je klid.dokonce dneska mi vylitli az do omezovace. maras zadam o pomoc jo mam 1.6 97 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš982 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Zdravím chlapci Mám taký problém.Felicka 1.3 mpi ..... vyčistil som klapku jasné voľnobeh 2000rpm.To by nebol problem,stiahol som si program od http://www.motordiag.cz/msm a mám kábel HEX-CAN na VAG COM ... lenže koľkokrát chcem resetovať v programe Motordiag si neviem nastaviť port USB ale len COM ..... a nechcem mi reset spraviť lebo mi vypíše že COM port not ready.No neviem si to zmeniť ani v nastaveniach programu.Skúšal som WIN7 a XP a nejde mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Hex kablem to neudelas. Musis koupit KKL kabel -obyc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš982 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 2 minutami, maros napsal: Hex kablem to neudelas. Musis koupit KKL kabel -obyc. A keď budem mať KKL kabel tak mi to pôjde v pohode zmeniť na hoc akom WIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 mne to slo i s XP i 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš982 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 16 minutami, maros napsal: Hex kablem to neudelas. Musis koupit KKL kabel -obyc. O.K. diki skúsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.