rtg61 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Viděli jste už knížku o tom debilovi Paroubkovi? To je kult osobnosti, Stalin by mohl závidět. Prý to budou rozdávat na sjezdu ČSSD. Akorát by mě nasrali, páč to je na křídovým papíře a tim si ani prd.l neutřete!!! kuva takovejch a jinejch sracek se vyda... ze se rozcilujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) treba komplet nase zakoniky atd... PS: nejsem VRS ani RESO ani jina dalsi pochybna osoba Editováno: 19. Březen 2007, autor: kozlustechnykus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Já bych to tu zavřel.Úroveň horší než někde u ,,,?????? Editováno: 19. Březen 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 mohl bych byt moderatorem plivarny???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Viděli jste už knížku o tom debilovi Paroubkovi? To je kult osobnosti, Stalin by mohl závidět. Prý to budou rozdávat na sjezdu ČSSD. Akorát by mě nasrali, páč to je na křídovým papíře a tim si ani prd.l neutřete!!! kuva takovejch a jinejch sracek se vyda... ze se rozcilujes nerozčiluju se, ulevuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tady to vypada jak na diskuzi na Seznamu, taky prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp. Vicemene souhlasim, ale je tam par jedincu (Cech, casto Rosicky nebo dneska Jarolim), ktery hrajou prevazne dobre, ale i tak, hrat tedka s holandama, dostaneme aspon 5:0, kde je nekdejsi portugalska slava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp. Vicemene souhlasim, ale je tam par jedincu (Cech, casto Rosicky nebo dneska Jarolim), ktery hrajou prevazne dobre, ale i tak, hrat tedka s holandama, dostaneme aspon 5:0, kde je nekdejsi portugalska slava Samozřejmě jsou tam vyjímky i Koler se mi dnes moc líbil hrál fajnově... Ale tým jako celek stál fakt za největší píču!!! A jak říkáš hrát teď s nějakým mančaftem tak dostanem takovej klepec že by to nikdo nepochopil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Škoda, že nám tam Kypr jednoho nešoupnul. Ty kecy o třech bodech jsou hodně stupidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 zasranej zivot dekuji za ulevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 zasranej zivotdekuji za ulevu Bude lip pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 <span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:red'>ZKURVENEJ PAROUBEK!!!!!!!!</span></span> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Debilní škola..................... Debilní zkoušky................. Zkurvená bakalářka.................................................. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Mecha jedna krásná!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Všichni ste čuráci a nemám vás rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMTUNING Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Zruším svůj domácí slovník sprostých slov ...až budu něco hledat tak to najdu tu...jenom by to chtělo seřadit podle abecedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMTUNING Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP aha neberte to vážně hoši.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP tady může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 K.O.K.O.T.I. !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP ty fole, to je hlod, lepší jak kdejaký vtip , brečim smíchy já tomu HTP říkám http Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Normálně se musím podělit s tím co jsem našel v galerii, to už bylo pro mě moc They are so sweet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tohle je asi prima místo na vyplivnutí věcí, které se mi tu nelíbí: Občas jsou tu prima vlákna, kde se lidé z fóra hádají mezi sebou o tom kdo má v té či oné věci pravdu. Věc se časem vyřeší a thread se moderátorem zamkne, nebo se nechá vyšumět - správně. Bohužel, když se hádá člen fóra s některým s moderátorů (záměrně nechci jmenovat - ať si to uvědomí sám - nečte to tu jedinej :-/ ) a ten zjistí, že nemá pravdu... Namísto aby se thread zamknul, tak ho sprostě promaže, nebo smaže - inkriminovaný človíček se holt asi nedokáže přehoupnout přes své "rádoby vip" ego a uznat veřejně, že neměl pravdu.... - takže prosím, už to nedělej, ztrapňuješ se hnus... sem zvědavej, jestli i tohle se smázne, nebo jestli tu ještě vládne svoboda názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.