mischicka Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Pak ale chudáci těch 10 - x zbývajícíh miliónů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 lidovce nemusím, ale Čunek je můj člověk. To jenom zloději křičí: "Chyťte zloděje". Je z těch nejpoctivějších co tam jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Čunek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Všichni berou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Kurva do piče, aby ty hajzly rakovina po poli honila. Zrovna jsem si vyslechl, jak pan Langr vymyslel zlepšovák. Dostaneš pokutu za rychlou jízdu - zvednou ti povinný, pak nabouráš a škodu budeš platit celou sám. Do prdele, proč teda platim povinný? Snad stačí, že dostanu pokutu a dvojí trest nedávám ani vlastní právoplatné. Všichni jsou to volové jako krávy! Založíme si svojí stranu - už vidím slogan: Škoda, nás nevolit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 to je na posrání, zase mi nějaká piča podřela levej zadní lem. Nějaký buzerant s modrým autem, čurák jeden vyjebaný. Kurva, to už je letos druhej. Kurva to snad není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Kurva do piče, aby ty hajzly rakovina po poli honila. Zrovna jsem si vyslechl, jak pan Langr vymyslel zlepšovák. Dostaneš pokutu za rychlou jízdu - zvednou ti povinný, pak nabouráš a škodu budeš platit celou sám. Do prdele, proč teda platim povinný? Snad stačí, že dostanu pokutu a dvojí trest nedávám ani vlastní právoplatné.Všichni jsou to volové jako krávy! Založíme si svojí stranu - už vidím slogan: Škoda, nás nevolit! Langer je vůbec čur..k,to je tam figurka která jen škodí slušným lidem,hlavně jsem ještě od něj neslyšel nic co by bylo od věci,tedy spíš k věci! předseda strany by byl tedy vitto že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 vřele děkuji poštačce která zapoměla na dobírkovou složenku uvést krom poštovného i dobírku co jsem chtěl a na průvodce bylo to správně, tak balík na SK se za 7 dní vrátil, reklamace neuznána a 380,- v prdeli, pak se divte že na SK neposílaj lidi, do řiti už............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 vřele děkuji poštačce která zapoměla na dobírkovou složenku uvést krom poštovného i dobírku co jsem chtěl a na průvodce bylo to správně, tak balík na SK se za 7 dní vrátil, reklamace neuznána a 380,- v prdeli, pak se divte že na SK neposílaj lidi, do řiti už............ jako zamestnanec nejmenovane expresni balik. sluzby se u mas nestane slozenky si vyrabime sami ..... predas balik + adresy a podrobnosti a ostatni je nas problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) to snad neni pravda, kura drat, ja si setrim na octavku, co muzu a bracha si dojede s prahy s mazdou v plne palbe, s nootebukem a cely v adidasu, a pak ze studenti na univerzitach nemaji prachy Editováno: 23. Duben 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 kurva do piče, zadělaný O2 telefonica, mi uplatňují FUP, když už dávno nemají, prý si mám přehodit nějakej protokol, hlavně, že mi to někdo dal vědět, piče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 kurva do piče, zadělaný O2 telefonica, mi uplatňují FUP, když už dávno nemají, prý si mám přehodit nějakej protokol, hlavně, že mi to někdo dal vědět, piče O2 neni nic dobryho, jsou to hajzli, jak telecom, tak O2, posrali,co mohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Do pice fix, to byla nedele! Po zime jsem vytahl sekacku, nalil olej, benal a po 15 minutach se mi pridrela!!! kurvááá co jéééééééé a to jeste mlada ztratila penezenku s 5000 do pice den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Dobre si clovek ulevi! KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ku*va drat uz dlhsie som si vsimal ze mi do mot. priestoru lezu potkany alebo podobna haved, natieral som to roznymi pripravkami sprejoval som to a hovno to pomohlo. Dnes pozeram do motora a uz sa pustili do tej izolacie co je medzi kasnou a motorom. Ma jeb*e uz fakt neviem co stym. Onii si tam robia snad disco. Kur*vy zubate p.s. chlapi viem ze sa to tu na fore preberalo ale ani za rit to neviem najst, ked niekto viete kde to je napiste mi SZ. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Zmrdi, hovada zapíčený, nakopal bych je do prdele zmrdy doktorský (omlouvám se) hajzlové, nejdřív čtu že za první 3nebo 4 měsíce tohoto roku vybrali miliardu a pak vezu babinu k doktorovi, protože má vysokej tlak a je ji zle tak mi doktor řekl že ji neošetří, protože to není ohrožení života...tak sem ho poslal do prdele, babičku odvezl do parku, kterej je naproti špitáli a zavolal jsem rychou, najednou to šlo Editováno: 9. Květen 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) Kuva drát, mám na návštěvě tchýni a ještě její mámu takže babičku. Jsou celkem OK dá se to vydržet. Dnes jsem dodělával na přístavku fasádu, a ještě chci tenhle víkend položit cca 20 metrů zámkovky. Kolem poledne se mě ptaly jestli chci polévku, řekl jsem že ne a počítal, že si dám až hlavní jídlo (nechtěl jsem se nažbrundat a dělal jsem na sluníčku, tak aby ze mě nechcalo ještě víc). Sežrali polévku a nic se nedělo. Za chvíli si baby vzali dortík a kafe, tak si říkám jdu si dát s nima (vždy to tak zatím bylo) Přijdu ke stolu a pro mě nic. To jsem se nasral poprvé. No a teď, když makám od rána od sedmi, jsem měl už hlad, tak jsem se nasral podruhé. Nic se nedělo, tak jsem si šel demonstračně namazat chleba s máslem a přišla manželka, že pak budou grilovat, ale že nemaj ještě hlad, ale jestli prý chci tak mi už udělá nějaký maso. (kua ve čtyři odpoledne) tak jsem ji poslal do pr.... a dodělal jsem si chleba, nažral jsem se chlebem s máslem a na maso jim se*u ať ho třeba sežerou psi. A na práci jsem se taky vys*al. Nechám to minimálně týden rozdělaný, ať o to zakopává (mám naskládanou zámkovku na cestě do zahrady), kua a to mi to zrovna vcelku šlo (fasáda hotová a cca 5m zámkovky taky) a takhle mě naserou, tři baby v baráku a nemám co žrát, já jim to dám ještě sežrat večer sednu k bedně pustím si ji nahlas a budu pořád přepínat, až se naserou a půjdou spát... Editováno: 10. Květen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Kuva drát, mám na návštěvě tchýni a ještě její mámu takže babičku. Jsou celkem OK dá se to vydržet. Dnes jsem dodělával na přístavku fasádu, a ještě chci tenhle víkend položit cca 20 metrů zámkovky. Kolem poledne se mě ptaly jestli chci polévku, řekl jsem že ne a počítal, že si dám až hlavní jídlo (nechtěl jsem se nažbrundat a dělal jsem na sluníčku, tak aby ze mě nechcalo ještě víc). Sežrali polévku a nic se nedělo. Za chvíli si baby vzali dortík a kafe, tak si říkám jdu si dát s nima (vždy to tak zatím bylo) Přijdu ke stolu a pro mě nic. To jsem se nasral poprvé. No a teď, když makám od rána od sedmi, jsem měl už hlad, tak jsem se nasral podruhé. Nic se nedělo, tak jsem si šel demonstračně namazat chleba s máslem a přišla manželka, že pak budou grilovat, ale že nemaj ještě hlad, ale jestli prý chci tak mi už udělá nějaký maso. (kua ve čtyři odpoledne) tak jsem ji poslal do pr.... a dodělal jsem si chleba, nažral jsem se chlebem s máslem a na maso jim se*u ať ho třeba sežerou psi. A na práci jsem se taky vys*al. Nechám to minimálně týden rozdělaný, ať o to zakopává (mám naskládanou zámkovku na cestě do zahrady), kua a to mi to zrovna vcelku šlo (fasáda hotová a cca 5m zámkovky taky) a takhle mě naserou, tři baby v baráku a nemám co žrát, já jim to dám ještě sežrat večer sednu k bedně pustím si ji nahlas a budu pořád přepínat, až se naserou a půjdou spát... tohle znam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 , asi tirák, vůl jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 JaKr: hradečák, no.... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 JaKr: hradečák, no.... , ten ford je aktuální? jsem sázel na s-max a koukám, že prohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 uáááááááá kurvááá, nevím kam se vykřičet.....už mě to sere, trapnej svaťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) no veru musim si aj ja troska zanadavat, minuly tyzden som ja debil stratil technicak, hladal som ho vsade kde som bol, a nenasiel som ho. tak som si bol u fizlov odstat radu a za 500sk mi dali druhy... a dneska mi vola mati, ze volaka drbla predavacka ho nasla a pytala sa jej znamej ci nepozna niekoho od nas z dediny, kurwa pica jebnuta... keby som tam za nou isiel tak jej asi jednu prijebem... co takto zavolat na policiu, ze som nasla doklady? ci na take veci mozog nemaju? EDIT: takze ospravedlnujem sa za moje vyroky, ale bol som fakt nasrany... dneska tj 16.5. tatko bol za tu predavacku, a ona to bola odniest na policii a povedali jej ze co oni s tym maju... nech ma skusia ti zeleni sraci zastavit za nejaku blbost... davat pokuty a chodit do mekacu na obedy to sa im lubi, ale robit nejaku prospesnu cinnost tak to nehrozi !!! jebat ich. A.C.A.B. Editováno: 16. Květen 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Kurva do píče vysrala se klíma a v neděli jedu 800km do Mnichova a z5. Kurva se v tom autě poseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Kliiid, v neděli maj padat trakaře a má bejt zase klendra, tak to přežiješ. Jinak každá oprava nasere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.