zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Kurva kurva kurva. Už sváma někdy někdo tak očividně vyjebal, že se vám o tom ani nezdálo? Mě právě dneska kurva kurva Asi mám provokativní ksicht nebo nevím kurva. Chtěl jsem ho ukopat ještě že jsem se udržel. Editováno: 12. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Do píči takhle nasranej jsem snad ještě nebyl. Já chci vraždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 co se ti stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Vyhodil mě ze zkoušky takovým způsobem že jsem to ještě nezažil. Prostě písemku jsem napsal a dobře takže pohoda oddychl jsem si mám to. Předemou šli borci, který jí těsně nenapsali a poklábosil snima a dal jim to. Dalších co to měli lepší se ptal nevěděli tak jim dal to co měli z písemky. Pak šel borec co měl stejně bodů jako já a řekl mu chcete známku? ano a bez otázek šel. Tak jdu já pohoda řikám si. A on se mě zeptá na nějaké otázky něco jsem věděl pak se mě zeptal na to co jsem nevěděl dobře trošku jsem vzorec zvrtal a čurák mi začal napovídal tak abych mu řekl píčovinu. Tak dobrý říkám si tak mi dá to co jsem dostal. A pak mě normálně vyhodil čurák Sice mi to nenapsal do indexu takže jsem o pokus nepřišel ale já už na tuhle čurákovinu nechci . Kurva, proč. Možná že jsem neměl sako jen černou košili. Nebo nevím, ale bylo to tak evidentní, že jsem tohle ještě nezažil. Prostě se mnou vyjebal. A ještě takovým způsobem. že to bylo naprosto jasné Já mu měl chuť rozkopat ksicht. Pak se nedivíte že jak jednou ten student jdnoho zmlátil basebolkou. Editováno: 12. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 neměls oblek? za tohle si u nás taky každýho povodili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 zabiák: hele, to chce klid, mám hodně známých na doktorantských apod. a někdy nevěřím vlastním uším. Nejlepší je zavřít hubu, držet krok a myslet si svoje a především se vůbec neinteresovat tím, kdo jiný co/jak/za kolik/kdy/proč/co věděl/nevěděl. Tak hodně štěstí příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Co studuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Tak dříve jsme oblek nosil na každou, ale teď už je to takový volnější obleky lidi až tak moc nenosí tak jsem přestal. I když dneska ho mělo hodně lidí. Nejhorší je ten dobrej pocit že se to konečně povedlo a pak vás takto schladí. Prostě už to bylo tutový a najednou nic. Prostě jsem nechápal. Prostě jsem vyšel ven a řikám si kurva byla to pravda? Prostě si mě vychutnal takovým způsobem, že jsem to ještě tu nezažil. Jsem byl tak nehorázně nasranej, že jsem si tu prostě musel ulevit měl jsem toho plnou hlavu. čvut-strojní-tžp nejhorší škola co může být. zmrdi jsou všude ale zde je největší koncentrace Editováno: 12. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Hm smula. Někdo oblek vyžadoval, někdo na to sral.. Je to o štěstí a o lidech... Kolikrat poznas, kdo je pan a kdo pes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Buď sako. Nebo mě napadla další varianta, máme studentské forum kde si říkáme co bylo na zkoušce. A já přispívám a přispívám i k tomuto předmětu pod nickem mé webovky a na mých webovkách si může najít mé jméno. Ale to je myslím nepravděpodobné. Nebo mám prostě provokativní ksicht. Nebo se mu nelíbili moje glády. Nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Já teda oblek nenosim, pokud to není čistě ústní zkouška, když se mě jeden profesor ptal, proč nemám oblek, vymluvil jsem se na plesovou sezónu a oblek po víkendu v čistírně.... vzal to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 čvut-strojní-tžp nejhorší škola co může být. zmrdi jsou všude ale zde je největší koncentrace Ber to sportovne, i kdyz to nasere, kdyz kazdyho meri jinac. Nejvic zmrdu je na VSE Praha a JH Nejsi k tomu opalenej z hor, ze by ho to nasralo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Opálenej z hor jsem voe. Dokonce když jsem byl u doktorky tak mi říkala vy jste byl na horách že? A taky jsem byl na té zk před horama a na horách byla ještě jedna a pak teďkon takže by si to takto mohl i odvodit, že jsem na horách byl Editováno: 12. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Když nad tím tak přemýšlím tak jsi asi na to kápl. To je dost pravděpodobné. Pán si jezdí na horách tak mu to dáme sežrat. Kdyby to nebylo aspoň tak evidentní tak bych si to tolik nebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Stat se muze vsechno, precejen jsme zavistivej narod, a treba to proste byl jen sport, nikdy nevis, co se mu muze hodit hlavou Ale aspon, ze to nemas zapsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Kurva to byl zase vikend! v sobotu jsem vjel do zákazu vjezdu v jednom nejmenovaném městě bylo 11 večer pryč nikde ani noha no a svestky zasraný mě tam skásli no. Maj chrápat kokoti - v tom pocasi co bylo se me jim ani nechtělo stahovat okýnko. No a dnes mě nějaká sfetovaná smažka vorvala z fábie škodovácký znáčky z masky a kufru. Před týdnem jsem bral znáček tady od uživatele spineshank pro kamaráda a spineshank má takový zelený prostě klasika škodovácká. Ale když jse podívám (pardon musím použít minulý čas když jsem se díval - když tam ještě byly) na ty své tak měli takovou trochu petrolejovou - do modra barvu rozhodně ne zelenou. Neví někdo kde to sehnat??? Zkrátka Všecko v tomhle státě jde do sraček! Spaste se kdo můžete! Editováno: 15. Únor 2009, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 No nás chytli, že jedem s obrysovkama, potom že mám načnutou známku z STK, ale nechali nás jet, ve dvě ráno ženská komplet přehlédla červenou v Opavě, nicméně švestky nečekaly, holt někdo si to štěstí vybral za mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Kurva to byl zase vikend! v sobotu jsem vjel do zákazu vjezdu v jednom nejmenovaném městě bylo 11 večer pryč nikde ani noha no a svestky zasraný mě tam skásli no. Maj chrápat kokoti - v tom pocasi co bylo se me jim ani nechtělo stahovat okýnko. No a dnes mě nějaká sfetovaná smažka vorvala z fábie škodovácký znáčky z masky a kufru. Před týdnem jsem bral znáček tady od uživatele spineshank pro kamaráda a spineshank má takový zelený prostě klasika škodovácká. Ale když jse podívám (pardon musím použít minulý čas když jsem se díval - když tam ještě byly) na ty své tak měli takovou trochu petrolejovou - do modra barvu rozhodně ne zelenou. Neví někdo kde to sehnat??? Zkrátka Všecko v tomhle státě jde do sraček! Spaste se kdo můžete! na autě jsi je měl vyšusovaný od slunka, nový byly taky zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak dříve jsme oblek nosil na každou, ale teď už je to takový volnější obleky lidi až tak moc nenosí tak jsem přestal. I když dneska ho mělo hodně lidí. Nejhorší je ten dobrej pocit že se to konečně povedlo a pak vás takto schladí. Prostě už to bylo tutový a najednou nic. Prostě jsem nechápal. Prostě jsem vyšel ven a řikám si kurva byla to pravda? Prostě si mě vychutnal takovým způsobem, že jsem to ještě tu nezažil. Jsem byl tak nehorázně nasranej, že jsem si tu prostě musel ulevit měl jsem toho plnou hlavu. čvut-strojní-tžp nejhorší škola co může být. zmrdi jsou všude ale zde je největší koncentrace A nemá profesor,třeba skodovku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já byl dneska nasranej na poště a myslel že to tam rozkopu.Vymrdaný formuláře které jsem musel třikrát předělávat.Ty vole...já byl nasranej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já byl dneska nasranej na poště a myslel že to tam rozkopu.Vymrdaný formuláře které jsem musel třikrát předělávat.Ty vole...já byl nasranej!!! A je fronta až ven a jen jedna přepážka,bych vraždil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To teda.Já debil nezaplatil parkovaci automat a byl i z toho nervozní jak sánky v létě.No prostě fakt strašně vzteklej jsem byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Poštu nebrat, už aby tu byla plnohodnotná komerční konkurence tak jako u balíků, tam to funguje dokonale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To byla taky výjimka že jsem musel poslat mobil na dobirku ale už mě nikdo na ty vymrdany poště neuvidí.Maximálně si tam dojdu pro peníze z dobirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) No jako bábina si objednává sem tam něco z takovejch těch časopisů, různý blbosti a tak. A naposled jí vůbec nepřišel balík domů, ale rovnou měla ve schránce upomínku, že to má na poště. Tak se jich tam ptala, proč to nedovezli a řekli jí, že prej to sou jakýsi speciální balíky a to že se už teď nerozváží. Tak kde to kurva sme, jednou je to snad pošta, tak má doručovat domů, ne?? Editováno: 28. Únor 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.