Ondrero Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 No kámoše i s HTP stavěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 len nech pekne merajú....magorov čo si robia z ciest pretekársku dráhu je stále dosť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Tak když je sice někde povolená jen 50tka a jde tam letět i 80 s dostatečným přehledem o dění kolem silnice? A já tam jedu 65, tak ta padesátka je fakt buzerace..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) jj, napriklad pred Rimavskou Sobotou - SIROKA, rovna a prehladna cesta...a tak odhadom 3 km v neobyvanej oblasti je uz 50-ka...kde samozrejme casto meraju "pomahaj a chran". Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Magor na silnici: v sobotu jsem potkal naprostého šílence nebo fetku za volantem Hyundai Getz (škoda, že nemám kameru, bych na něj zavolal policajty) na silnici I/19 mezi Simtany a Přibyslaví. Magor si to šinul rychlostí ani ne 60 km/h tam, kde s dá bez nějakého násilí jet i povolených 90 km/h. Bohužel provoz ho nedovolil předjet, tak jsem si dovolil na něj krátce zatroubit. To jsem ovšem neměl dělat - magor se celou cestu od začátku Stříbrných hor až do Přibyslavi rozhodnul předvést naprosté šílenství - od bezdůvodně pomalé jízdy, přes vybrždování, po kličkování po silnici, kde v některých zatáčkách (a to jen v těch, do kterých nebylo vůbec vidět - což se mu v jedné málem stalo osudné) jel úplně v protisměru (jakoby jel někde v Anglii) a to samozřejmě ne kvůli tomu, že by si musel nadjíždět, jel totiž do nich dost pomalu, až po zrychlení na vysokou rychlost (to jsem docela koukal, co z toho vehiklu vytáhnul), po opětovné skoro zastavení v obci. Celé toto jeho představení vyvrcholilo na začátku Přibyslavi, kde nás zastavila menší kolona stojící na semaforu, řídícím provoz na opravované silnici, kde to projel na červenou a to stylem, že u semaforu napřed zastavil a po chvilce se rozjel a celé to po projetí červené korunoval bliknutím výstražných blinkrů - co to znamenalo nevím, jestli omluvu (dost pochybuji) nebo něco jako ? Na zadním stěrači měl přivázanou nějakou peněženku, nebo klíčenku...no prostě cvok. Jeho foto pro výstrahu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Magor neměl asi 80let a vice? Evropské rodo je plne . Pawouku musiš zamazat jeho spz bo můžeš problem z kvůli tohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Podle mě byl spíš mladší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 To fajn byl ajdiot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.