Březen 19, 200718 r Viděli jste už knížku o tom debilovi Paroubkovi? To je kult osobnosti, Stalin by mohl závidět. Prý to budou rozdávat na sjezdu ČSSD. Akorát by mě nasrali, páč to je na křídovým papíře a tim si ani prd.l neutřete!!! kuva takovejch a jinejch sracek se vyda... ze se rozcilujes
Březen 19, 200718 r treba komplet nase zakoniky atd... PS: nejsem VRS ani RESO ani jina dalsi pochybna osoba Upraveno Březen 19, 200718 r od kozlustechnykus
Březen 19, 200718 r Já bych to tu zavřel.Úroveň horší než někde u ,,,?????? Upraveno Březen 19, 200718 r od cosby
Březen 19, 200718 r Viděli jste už knížku o tom debilovi Paroubkovi? To je kult osobnosti, Stalin by mohl závidět. Prý to budou rozdávat na sjezdu ČSSD. Akorát by mě nasrali, páč to je na křídovým papíře a tim si ani prd.l neutřete!!! kuva takovejch a jinejch sracek se vyda... ze se rozcilujes nerozčiluju se, ulevuju si
Březen 28, 200718 r Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp.
Březen 28, 200718 r Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp. Vicemene souhlasim, ale je tam par jedincu (Cech, casto Rosicky nebo dneska Jarolim), ktery hrajou prevazne dobre, ale i tak, hrat tedka s holandama, dostaneme aspon 5:0, kde je nekdejsi portugalska slava
Březen 28, 200718 r Náš fotbalovej nároďák stojí za největší píču!!!!! S takovym fotbalem a jdou do prdele!!!!! Samej namachrovanej, bohatej čůrák kterej ve svym týmu hraje jak bůh a za nároďák hraje tužku!!!!! Tak a hned je mi líp. Vicemene souhlasim, ale je tam par jedincu (Cech, casto Rosicky nebo dneska Jarolim), ktery hrajou prevazne dobre, ale i tak, hrat tedka s holandama, dostaneme aspon 5:0, kde je nekdejsi portugalska slava Samozřejmě jsou tam vyjímky i Koler se mi dnes moc líbil hrál fajnově... Ale tým jako celek stál fakt za největší píču!!! A jak říkáš hrát teď s nějakým mančaftem tak dostanem takovej klepec že by to nikdo nepochopil!!!
Březen 30, 200718 r Škoda, že nám tam Kypr jednoho nešoupnul. Ty kecy o třech bodech jsou hodně stupidní
Duben 7, 200718 r <span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:red'>ZKURVENEJ PAROUBEK!!!!!!!!</span></span>
Duben 9, 200718 r Debilní škola..................... Debilní zkoušky................. Zkurvená bakalářka.................................................. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Květen 7, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede
Květen 10, 200718 r Zruším svůj domácí slovník sprostých slov ...až budu něco hledat tak to najdu tu...jenom by to chtělo seřadit podle abecedy
Květen 10, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP
Květen 10, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP aha neberte to vážně hoši..
Květen 10, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP tady může
Květen 12, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... HTP=Hovno To Pojede na tohle pozor ,prej porušuješ pravidla ,já za to dostal varování ,prej urážka majitelů HTP ty fole, to je hlod, lepší jak kdejaký vtip , brečim smíchy já tomu HTP říkám http
Květen 15, 200718 r Normálně se musím podělit s tím co jsem našel v galerii, to už bylo pro mě moc They are so sweet...
Květen 15, 200718 r Tohle je asi prima místo na vyplivnutí věcí, které se mi tu nelíbí: Občas jsou tu prima vlákna, kde se lidé z fóra hádají mezi sebou o tom kdo má v té či oné věci pravdu. Věc se časem vyřeší a thread se moderátorem zamkne, nebo se nechá vyšumět - správně. Bohužel, když se hádá člen fóra s některým s moderátorů (záměrně nechci jmenovat - ať si to uvědomí sám - nečte to tu jedinej :-/ ) a ten zjistí, že nemá pravdu... Namísto aby se thread zamknul, tak ho sprostě promaže, nebo smaže - inkriminovaný človíček se holt asi nedokáže přehoupnout přes své "rádoby vip" ego a uznat veřejně, že neměl pravdu.... - takže prosím, už to nedělej, ztrapňuješ se hnus... sem zvědavej, jestli i tohle se smázne, nebo jestli tu ještě vládne svoboda názoru...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.