Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Tohle je asi prima místo na vyplivnutí věcí, které se mi tu nelíbí:

Občas jsou tu prima vlákna, kde se lidé z fóra hádají mezi sebou o tom kdo má v té či oné věci pravdu. Věc se časem vyřeší a thread se moderátorem zamkne, nebo se nechá vyšumět - správně.

Bohužel, když se hádá člen fóra s některým s moderátorů (záměrně nechci jmenovat - ať si to uvědomí sám - nečte to tu jedinej :-/ ) a ten zjistí, že nemá pravdu... Namísto aby se thread zamknul, tak ho sprostě promaže, nebo smaže - inkriminovaný človíček se holt asi nedokáže přehoupnout přes své "rádoby vip" ego a uznat veřejně, že neměl pravdu.... - takže prosím, už to nedělej, ztrapňuješ se ;)

hnus... :rip::ph34r:

sem zvědavej, jestli i tohle se smázne, nebo jestli tu ještě vládne svoboda názoru...

Jo to mě taky sere.

Někdo se tam snažil vysvětlit svůj nepovedenej ftip a pak to tam "někdo" smáznul. :palec2:

Člověk se pak nedoví kdo měl pravdu.

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Kluci, diky. Ja tohle procetl cele a opravdu sem se parkrat dobre zasmal

Myslim si ze tohle neni vylozene tema pro sprostaky, ale i pro lidi s "vytribenym smyslem pro humor".

Bezva vlakno!!!

No a kdyz uz jsem tady, tak....

DO PICE SE ZAMRDANYM RADAREM !!!!!

Vloženo

Kup si antiradar vole lol lol

Myslim si ze tohle neni vylozene tema pro sprostaky, ale i pro lidi s "vytribenym smyslem pro humor".

Bezva vlakno!!!

Vloženo

Bezva vlakno!!!

Ja myslim ten AMEEERICKEJ FUCKING SHITOZNI ANTISTRESOVY PROTIPRDOVY RADAR

Jo a este sem si chtel plivnout na HYUNDAI v Nosovicich! FLUUUUUUS!

Vloženo

Bezva vlakno!!!

Ja myslim ten AMEEERICKEJ FUCKING SHITOZNI ANTISTRESOVY PROTIPRDOVY RADAR

Jo a este sem si chtel plivnout na HYUNDAI v Nosovicich! FLUUUUUUS!

zlatý komouši, co? fuck:kuk:

nejsem RESO :smich:

Vloženo
Zasraný patníky!!!!!!!!!!!!!!! Včera jsem si na něm odložil spojler!!!!!!!! KUWA!!!

:076

Presne tak, bych je zrusil! Chodci se nad nas motoristy povysujou :) Musi byt vys nez je cesta... :)

Vloženo
Zasraný patníky!!!!!!!!!!!!!!! Včera jsem si na něm odložil spojler!!!!!!!! KUWA!!!

:076

Presne tak, bych je zrusil! Chodci se nad nas motoristy povysujou :) Musi byt vys nez je cesta... :)

Díky za podporu. Aby toho nebylo málo, tak jsem si v AUTO KELLY koupil novej spojler. Dorazím do Škodovky, oni to rozbalí a hele, ona tam byla lišta na zadní nárazník u combika!!! KUWA, KUWA, KUWA!!!

Naštěstí mi to vyměnili, ale den zabitej a spojler leží ještě zabalenej doma!!! Hold až v pondělí!!!

:feve:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Doprdele s Bushem zkurveným zasraným zmrdem!!! Nesnáším ho a nesnáším celý USA!!! Sou to jen omezenci, nevzdělanci a hamburgerožrouti!!! fuck Bush! Promiňte kucí... Už se mi trochu ulevilo... lol Stejně bych byl nejradši kdyby ho poslali do horoucích pekel!!!

Vloženo
Doprdele s Bushem zkurveným zasraným zmrdem!!! Nesnáším ho a nesnáším celý USA!!! Sou to jen omezenci, nevzdělanci a hamburgerožrouti!!! fuck Bush! Promiňte kucí... Už se mi trochu ulevilo... lol Stejně bych byl nejradši kdyby ho poslali do horoucích pekel!!!

To jo, bez nich bysme tu dneska asi hailovali a mezitim chodili do minaretů na motlitby, v Jugošce by se to pomlátilo atd...a za to, co udělali Amíci špatně (zlatý "kdo nic nedelá nic nezkazí, viď "...) může stejně jen Bush...

moc krásnej pohled na věc Dakie :kol-98:

Vloženo

Je to jen můj názor, a podle mě se USA serou do věci do kterejch jim nic není dnes a denně - viz Afghanistán, Írák atd.... Seru na něj! A ještě víc mě sere, že si sem chtěj dát ten jejich zkurvenej radar! Ten ať si nechaj třeba na Floridě kokoti!

Vloženo
Je to jen můj názor, a podle mě se USA serou do věci do kterejch jim nic není dnes a denně - viz Afghanistán, Írák atd.... Seru na něj! A ještě víc mě sere, že si sem chtěj dát ten jejich zkurvenej radar! Ten ať si nechaj třeba na Floridě kokoti!

:smich:

jj, je to o názoru

Vloženo

rejpnu si :D;)

podle toho, co píšou na iDnes, tam máš asi kámarády lol

Před ambasádou USA protestuje asi 150 členů Komunistického svazu mládeže a pražské organizace KSČM. Demonstranty od budovy odděluje zátaras vzdálený 15 metrů od velvyslanectví. Lidé mají v rukách rudé vlajky, nesou transparent "Ne USA v ČR" a "Proti imperialismu, žádný radar USA". Na poklidnou akci dohlíží asi 20 policistů. Demonstranti půjdou nahoru na Hrad.

Vloženo
Nepodporuju ani komunismus ani USA - copak nás nemůžou nechat na pokoji velkostátnící... :aggressive:

já myslim, že můžou, spíš se modlim, aby nenechali...

Vloženo

To jo, bez nich bysme tu dneska asi hailovali a mezitim chodili do minaretů na motlitby, v Jugošce by se to pomlátilo atd...a za to, co udělali Amíci špatně (zlatý "kdo nic nedelá nic nezkazí, viď "...) může stejně jen Bush...

Souhlas s P2M !!!

Vloženo

Souhlas s P2M !!!

A MichalF má to nejšpinavější auto na fóru a celym interfernetu lol:smich:-_-

Vloženo

Souhlas s P2M !!!

tak to nevím, ale USA sou :blelol

Vloženo

Souhlas s P2M !!!

tak to nevím, ale USA sou :blelol

tak teď nevim, předtim si psal něco o Bushovi lol:D

Vloženo (editace)
O Bushovi i USA :plol a je to jen plivárna ne? tak sem si odpliv no.. lol

Dyť já nic neřikám :p

Musim už jít, nemám nachystaný věci do školy lol;)

to deš jako teď do školy jo lol asi nebydlíš v Praze co?

už sem si toho všim v tvým podpisu;-) tak to tě zejtra lituju až se dostaneš do míst kde je kolona.. lol

Editováno: , autor: Dakie
Vloženo
O Bushovi i USA :plol a je to jen plivárna ne? tak sem si odpliv no.. lol

Dyť já nic neřikám :p

Musim už jít, nemám nachystaný věci do školy lol;)

to deš jako teď do školy jo lol asi nebydlíš v Praze co?

No co, letos doklepu osmičku a hurá do života lol Kurwa kde sou ty jarmily.... :kuk::D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...