kartmen Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Fčera přezuto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Kua má sněžit kua Do pátku pak zase OK . Editováno: 19. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kua má sněžit kua Do pátku pak zase OK . Ve Vimperku regulerně chumelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Nekdo se tu divi? Meteorkari nejsou sarlatani, nevymysleji si, jen to treba nekdy pri dlouhodobe predpovedi nevyjde na 85%. Tak jeste doplnim Aktualne Editováno: 19. Březen 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Nekdo se tu divi? Meteorkari nejsou sarlatani, nevymysleji si, jen to treba nekdy pri dlouhodobe predpovedi nevyjde na 85%. Tak jeste doplnim Aktualne Naopak, ty machri, co blejou svoje vymysly (ano, vymysly) na zpravodajsky servery, to nema s meteorologii moc spolecnyho, viz treba maestro Seifert, kteryho pouziva Nova ci Novinky, to je hrozny hovado Meteorologii sem chtel studovat, takze o tom neco malo vim, zustal jsem odmala samoukem Jeden priklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Tj hruuza to pocasii..ale z5 prezouvat uz nebudu..a presne.. jakoze kdyz nekdo da predpoved na seznam.cz ze zitra bude - 3 až 13 stupnu ... tak jako.. nevim...to bych tam mohl psat aj ja... ze treba bude nejak okolo 10 stupnu..mozna bude svitit slunko a kdyz ne tak bude zamraceno a mozna zaprsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Tak pánové dnes ráno bych Vás nechtěl potkat na letňákách. Všem co už přezuli - Dobře dojeďte!!! Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) Jj, ja uz prezul a zpet uz to davat nebudu....jeste ze mam firemni :-) BTW...Zdar nad Sazavou cca 2 cm, ale vydatne snezi... Editováno: 20. Březen 2007, autor: acter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jj, ja uz prezul a zpet uz to davat nebudu....jeste ze mam firemni :-)BTW...Zdar nad Sazavou cca 2 cm, ale vydatne snezi... Díky za info z domova Jižní Čechy, Bechyně, taky chumelí, zatím hned taje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 okr. Nový Jičín, cca 20-30cm a pořád sneží, fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Naopak, ty machri, co blejou svoje vymysly (ano, vymysly) na zpravodajsky servery, to nema s meteorologii moc spolecnyho, viz treba maestro Seifert, kteryho pouziva Nova ci Novinky, to je hrozny hovado Meteorologii sem chtel studovat, takze o tom neco malo vim, zustal jsem odmala samoukem Jeden priklad Bejt metrologem je nejlepší práce na světě. Žádná odpovědnost, když se netrefíš no muže za to počasí to se ovlivnit nedá. Když nevíš tak tipneš. Nikdo ti nadávat nebude no prostě paráda. Jian teď v praze 3°C no uvidíme holt budu jezdit opatně příští tejden má bejt zase 12°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Štramberk,10.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Štramberk,10.00 Masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Jo,z toho nadstřešku jsem už sníh shazoval a ještě musím dozadu na balkón,je tam odhadem tak cca 30-40 čísel.Mám plochý baklón cca 7×4 tak to bude fuška.Teď odpočívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Žádný odpočívání mazej odhazovat, nebo ti to roztaje. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Taky jednu přidám z dnešního dne ,okr.Karviná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Cosby: Dyť to není zas tak hrozný, to tu v Praze máme každou zimu A u Musea je někdy i 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Cosby: Dyť to není zas tak hrozný, to tu v Praze máme každou zimu A u Musea je někdy i 4 zrovna jsem tu v Holešovicích jednu vločku zahlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Koukam, ze vychodni strana republiky si to docela uziva, i kdyz to vydrzi den dva, tady nepadla jedina vlocka, ani nemrzlo, kupodivu zatim ani neprselo. A asi ani nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Havir off - time 13:14 Už je to lepší, ráno bylo více sněhu. Teď už to taje. No ale musím dát bacha na 225x45x17 už jsem to projížděl ale je to v poho. Snad to brzy roztaje. V pátek jedu do Bruntálu a v sobotu Prachatice. Tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 okr. Nový Jičín, cca 20-30cm a pořád sneží, fuj Neke, vážně tolik?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 No na idnesu pisou, ze napadlo az 70cm snehu. Lidi, na vetsine fotek je do 5cm snehu!! U Cosbyho ci kolem Ostravy je mozna mistama vic toho mokryho, ale 30-50cm snehu to fakt neni, to vypada jinak! Nerybarte, vemte metr a pichnete ho za barakem do snehu, prosim vertikalne Jeste jedna perlicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Píchl jsem metr do sněhu na balkóně-37cm a teď začalo hustě sněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Píchl jsem metr do sněhu na balkóně-37cm a teď začalo hustě sněžit No vida, to uz je pekny, od tech fotek nejaka doba utekla, ale furt mam pocit, ze jste tam dooost vyjimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Píchl jsem metr do sněhu na balkóně-37cm a teď začalo hustě sněžit Si propíchl mrak druhym koncem toho metru a teď bude sněžit až do srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.