Rozvody 1.8T - Stránka 4 - Motor 1.8 T - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Rozvody 1.8T

Tomik07

Doporučené příspěvky

JURÁŠ napsal:
bez tech napínaku jenom remen a kladky to stací ne?

Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bak napsal:
Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej

V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY

Odkaz ke komentáři

NoiseR napsal:
Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH.

A pumpa má plastový lopatky nebo už bronzoví ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 3 týdny později...
  kenny_fx napsal:
to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil?

no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit...

Odkaz ke komentáři

nohic napsal:
no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit...

Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!!

Odkaz ke komentáři

TomášLPG napsal:
Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!!

jojo continental mam taky rek bych ze sou v nejlepsi kvalite a rozvodak sirsi na 120tis cena cca 9000kc neorigo sunty 4000kc

Odkaz ke komentáři

se tady dobře bavím :)

prohledejte si zdejší forum, vše se to tu důkladně rozebíralo. Najdete přesně jakou značku čeho tam je dobrý dát, rozuměj totéž co v autorizovaným servisu, ale za cenu tak 4500-6000,- včetně pumpy i šroubů.

Ale tady takové debaty, že levný je špatný jen úproto, že je levný, tak to je pro úsměv. Nebo si to rovnou objedejte u Cosbyho nebo Seba nebo Jeldy a budete to mít za dobrou cenu a to co tam má bejt.

Odkaz ke komentáři

kenny_fx napsal:
Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt?

Ano díky odskakujícím kamínkům je to velký problém, byl jsem nucen si zakoupit nový kryt rozvodů.. Skládá se z dvou dílů? Malý stojí ve Škodovce 250kč, a Větší na zakrytí 750kč.. Docela je to pálka za dva kusy plastíku, ale určitě bych to koupil..

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...