Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bez tech napínaku jenom remen a kladky to stací ne?

Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej

Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej

V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY

tu na fore predava jeden chlapik menom sebo rozvody a ine veci.napis mu a uvidis.ja som uz od neho bral nieco a max spokojnost...konkretne tiez rozvody a myslim ze 5 tisis komplet s pumpou a k tomu este filtre..cena je myslim good...

V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY

A co je to za znacku ;)

Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH.

Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH.

A pumpa má plastový lopatky nebo už bronzoví ;)

tak mi dej na sebe číslo

Bak: Tohle opravdu netusim, priznavam, ze o tom slysim poprve, je to zn. HEPU.

Juráš: 777080602 nebo staci objednat co potrebujes na www.skoda-dily.cz a pak mi napsat, ze jsi z fora, priradim ti slevu a dohodneme platbu.

• 1 rok později...

Kolik stojí výměna rozvodů na tento motor? A kolik stoji s pumpou? Díky

tu na fore ich zozenies v dobrej kvalite.ja som dal za komplet rovody s pumpou a palivovym filtrom,olejovym,vzduchovym filtrom tusim 4800 czk..

• 3 týdny později...

Jaký je rozdíl mezi levnější sadou rozvodů a dražší?

no tak především v ceně...pak ve značce-výrobbce.....a i v kvalitě...

kenny_fx - jaké značky náš vybrané???

Já nic, jen mi v servise davali na vyber, tak by me zajimalo jak zasadni v tom bude rozdil...

a z čeho si máš vybrat? Značky? Výrobce?

Já kupoval rozvody a pumpu na www.hamar.cz

to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil?

to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil?

no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit...

Tak rozvody i pumpa jsou vyměněny, ale bohužel na značku jsem se zapoměl zeptat. Dal mi na dveře štítek a je tam logo powerflex nebo powergrid - něco takového.

no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit...

Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!!

Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!!

jojo continental mam taky rek bych ze sou v nejlepsi kvalite a rozvodak sirsi na 120tis cena cca 9000kc neorigo sunty 4000kc

se tady dobře bavím :)

prohledejte si zdejší forum, vše se to tu důkladně rozebíralo. Najdete přesně jakou značku čeho tam je dobrý dát, rozuměj totéž co v autorizovaným servisu, ale za cenu tak 4500-6000,- včetně pumpy i šroubů.

Ale tady takové debaty, že levný je špatný jen úproto, že je levný, tak to je pro úsměv. Nebo si to rovnou objedejte u Cosbyho nebo Seba nebo Jeldy a budete to mít za dobrou cenu a to co tam má bejt.

Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt?

Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt?

Ano díky odskakujícím kamínkům je to velký problém, byl jsem nucen si zakoupit nový kryt rozvodů.. Skládá se z dvou dílů? Malý stojí ve Škodovce 250kč, a Větší na zakrytí 750kč.. Docela je to pálka za dva kusy plastíku, ale určitě bych to koupil..

• 1 rok později...

měnil jsem nedávno včetně vodní pumpy - ve 142,000 - řemen vypadal dobře, ale kladky měly vakl a z jedné lezlo ven mazivo přes krytku - takže výměna včas ...

Upraveno od stenly15

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.