Duben 2, 200817 r bez tech napínaku jenom remen a kladky to stací ne? Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej
Duben 3, 200817 r Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY
Duben 3, 200817 r tu na fore predava jeden chlapik menom sebo rozvody a ine veci.napis mu a uvidis.ja som uz od neho bral nieco a max spokojnost...konkretne tiez rozvody a myslim ze 5 tisis komplet s pumpou a k tomu este filtre..cena je myslim good...
Duben 4, 200817 r V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY A co je to za znacku
Duben 4, 200817 r Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH.
Duben 5, 200817 r Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH. A pumpa má plastový lopatky nebo už bronzoví
Duben 6, 200817 r Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH. tak mi dej na sebe číslo
Duben 6, 200817 r Bak: Tohle opravdu netusim, priznavam, ze o tom slysim poprve, je to zn. HEPU. Juráš: 777080602 nebo staci objednat co potrebujes na www.skoda-dily.cz a pak mi napsat, ze jsi z fora, priradim ti slevu a dohodneme platbu.
Duben 9, 200916 r tu na fore ich zozenies v dobrej kvalite.ja som dal za komplet rovody s pumpou a palivovym filtrom,olejovym,vzduchovym filtrom tusim 4800 czk..
Duben 29, 200916 r Já nic, jen mi v servise davali na vyber, tak by me zajimalo jak zasadni v tom bude rozdil...
Květen 1, 200916 r to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil? no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit...
Květen 4, 200916 r Tak rozvody i pumpa jsou vyměněny, ale bohužel na značku jsem se zapoměl zeptat. Dal mi na dveře štítek a je tam logo powerflex nebo powergrid - něco takového.
Květen 10, 200916 r no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit... Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!!
Květen 10, 200916 r Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!! jojo continental mam taky rek bych ze sou v nejlepsi kvalite a rozvodak sirsi na 120tis cena cca 9000kc neorigo sunty 4000kc
Květen 10, 200916 r se tady dobře bavím prohledejte si zdejší forum, vše se to tu důkladně rozebíralo. Najdete přesně jakou značku čeho tam je dobrý dát, rozuměj totéž co v autorizovaným servisu, ale za cenu tak 4500-6000,- včetně pumpy i šroubů. Ale tady takové debaty, že levný je špatný jen úproto, že je levný, tak to je pro úsměv. Nebo si to rovnou objedejte u Cosbyho nebo Seba nebo Jeldy a budete to mít za dobrou cenu a to co tam má bejt.
Květen 11, 200916 r Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt? Ano díky odskakujícím kamínkům je to velký problém, byl jsem nucen si zakoupit nový kryt rozvodů.. Skládá se z dvou dílů? Malý stojí ve Škodovce 250kč, a Větší na zakrytí 750kč.. Docela je to pálka za dva kusy plastíku, ale určitě bych to koupil..
Červen 13, 201015 r měnil jsem nedávno včetně vodní pumpy - ve 142,000 - řemen vypadal dobře, ale kladky měly vakl a z jedné lezlo ven mazivo přes krytku - takže výměna včas ... Upraveno Červen 13, 201015 r od stenly15
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.