Bak Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 bez tech napínaku jenom remen a kladky to stací ne? Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Podle toho kolik máš najeto napínak neboli tlumič vybrací a ještě jsem ti tam nedal vodní pumpu ta se taky mění a pokud je původní tak má plastový lopatky a ty odcházej V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tu na fore predava jeden chlapik menom sebo rozvody a ine veci.napis mu a uvidis.ja som uz od neho bral nieco a max spokojnost...konkretne tiez rozvody a myslim ze 5 tisis komplet s pumpou a k tomu este filtre..cena je myslim good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 V KELLY PRODÁVAJ CELEJ SET ASI KOLEM 6 LITRU ALE TO JE ASI BEZ TOHO TLUMIČE A URČITRE BEZ PUMPY A co je to za znacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH. A pumpa má plastový lopatky nebo už bronzoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Mam rozvody sadu (prvovyroba dily kladky a remen) za 2984,- a pumpu HEPU za 833,- pro forum -5% sleva, pokud zaplatis prevodem, postovne za 50,- Jinak 90,- Vse s dokladem, zarukou a DPH. tak mi dej na sebe číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Bak: Tohle opravdu netusim, priznavam, ze o tom slysim poprve, je to zn. HEPU. Juráš: 777080602 nebo staci objednat co potrebujes na www.skoda-dily.cz a pak mi napsat, ze jsi z fora, priradim ti slevu a dohodneme platbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Kolik stojí výměna rozvodů na tento motor? A kolik stoji s pumpou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tu na fore ich zozenies v dobrej kvalite.ja som dal za komplet rovody s pumpou a palivovym filtrom,olejovym,vzduchovym filtrom tusim 4800 czk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jaký je rozdíl mezi levnější sadou rozvodů a dražší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 no tak především v ceně...pak ve značce-výrobbce.....a i v kvalitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 kenny_fx - jaké značky náš vybrané??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Já nic, jen mi v servise davali na vyber, tak by me zajimalo jak zasadni v tom bude rozdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a z čeho si máš vybrat? Značky? Výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Já kupoval rozvody a pumpu na www.hamar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to bohužel nevím. zjistim. Ale me by to zajimalo obecně, jaky je v tom rozdil? no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak rozvody i pumpa jsou vyměněny, ale bohužel na značku jsem se zapoměl zeptat. Dal mi na dveře štítek a je tam logo powerflex nebo powergrid - něco takového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 no ja ti dam priklad... kolega si nechal nedavno menit rozvody... nechal si to delat u sveho dobreho kamose a tak mu veril, a tudiz teda rozvody vymenene a tak si jezdil. najel asi pet tisic a najednou pri prerazovani se mi na kruhaci zastavilo auto. nechal se odtahnout do skodovackeho servisu a tam mu rekli, ze ten, kdo mu delal rozvody mu tam dal nejaky neoriginalni typ, preskocilo mu to o tri zuby. takze.. radeji origo a drazssi, nez nejaky levnejsi typy... na rozvodech by fakt clovek nemel setrit... Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarysek Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Přesně tak- souhlasím!! Jakej blbec chce ušetřit na rozvodech!!!!!3etřte na oleji na nálepkách , mračítkach a na jiných pí..vinách ale na rozvodech nešetřte. Já jsem jel ke kámošovi a dělal mi rozvody od fy Continental. už nevim kolik to stálo ale šetřit kvuli par stovkám korun....je blbost. Rozvody jsou jeden z nejduležitéjších věci na autě- a zase tak často se to neměni!! Tak proč šetřit- hele pokud je někdo bohatej at si šetří ale já jsem zastáncem hesla_ NEJSEM TAK BOHATEJ ABYCH SI KUPOVAL LEVNE VECI!! jojo continental mam taky rek bych ze sou v nejlepsi kvalite a rozvodak sirsi na 120tis cena cca 9000kc neorigo sunty 4000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 se tady dobře bavím prohledejte si zdejší forum, vše se to tu důkladně rozebíralo. Najdete přesně jakou značku čeho tam je dobrý dát, rozuměj totéž co v autorizovaným servisu, ale za cenu tak 4500-6000,- včetně pumpy i šroubů. Ale tady takové debaty, že levný je špatný jen úproto, že je levný, tak to je pro úsměv. Nebo si to rovnou objedejte u Cosbyho nebo Seba nebo Jeldy a budete to mít za dobrou cenu a to co tam má bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Je velký problém když jde řemen vidět? Když na něm není kryt? Ano díky odskakujícím kamínkům je to velký problém, byl jsem nucen si zakoupit nový kryt rozvodů.. Skládá se z dvou dílů? Malý stojí ve Škodovce 250kč, a Větší na zakrytí 750kč.. Docela je to pálka za dva kusy plastíku, ale určitě bych to koupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly15 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) měnil jsem nedávno včetně vodní pumpy - ve 142,000 - řemen vypadal dobře, ale kladky měly vakl a z jedné lezlo ven mazivo přes krytku - takže výměna včas ... Editováno: 13. Červen 2010, autor: stenly15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.