Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

u Octavie me pekne stve umisteni zapalovace (na stredovem panelu za rucni brzdou). Vubec nechapu, kdo to vymyslel. Mozne je to dobry na koureni, ale na napajeni spotrebicu je to uplne k nicemu. Osobne ji potrebuju k navigaci a s original kabelem nemam vpodstate sanci ;-(

Resil jste nekdo premisteni zasuvky nekam bliz k palubce? Uvital bych vase zkusenosti a pripadne fotky..

Diky moc.

Vloženo

nevím přesně zda je to ono,ale pod popelníkem kde je kabel na osvětlení popelníku,je ještě jeden zaizolovaný ale neproměřoval jsemto ale jeden má kulatou koncovku a druhý je jen zastřižen,přesně to ale nevím k čemu to tamje možná je to na přívod k zapalovači,jinak se prodávají různé redukce a rozdvojky a prodlužováky se zásuvkama tak bys mohl najít řešení tam a pak to vhodně někde umístit!

Vloženo

JJ, prodluzovacku jsem si koupil (dokonce se dvema zasuvkama). Problem je, ze to je hnusny reseni. Docasne to vzdycky znamena kupu kabelu navic a trvale se mi tim rozhodne hyzdit pristrojovka neche. Rad bych neco normalniho zabudovanyho do palubky.

Návštěvník
Vloženo

Octa pred faceliftem - zasuvka v popelniku ve predu - super vec :)

Vloženo

známýmu jsem to předělával do schánky pod rádiem (té mělké) a max spokojen. táhl jsem extra vedení přes pojistku.

ten ukončenej šulek vedení je K - vedení na něj nic nenapojíš

• o 7 let později...
Vloženo

Zdravím, chtěl bych si do své octavie dodělat ještě jednu zásuvku zapalovače do kastlíku pod radio, ale chtěl bych aby byl pod stálím napětí i při vytažení klíčku ze spínací skřínky, kam by se dal napojit? Poradí někdo?

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dodělal jsem si zásuvku do kaslíku pod volantem - vedle zásuvky diagnostiky.  Napojení jednoduchou spojkou z pojistkovky.

Pro napájení navigace/smartfonu v držáku vlevo od kapličky ideální - kablík nikde nepřekáží.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...