Přejít na obsah

Demontáž a montáž pravého zrcátka

Seiger86

Doporučené příspěvky

Nevím jak u manualních, ale u elektrických to myslím není třeba, ale jistý si úplně nejsem. Já ho sundaval, ale mám pocit, že jen proto, že mi tam zapadla nějaká součástka. :o

Sundej plastovou krytku s repro ve sloupku, pod ním najdeš ten šroub, který drží celé zrcátko a je na fotkách pěkně vidět. Jak sundáš ten plast s repro tak je tam taková výplň a pod ní najdeš zmiňovaný šroub. ( Mám pocit, že mi pod ten tapecírunk spadly slavné škodovácké patenty na nacvaknutí plastu s repro. ) Pokud máš elektro, tak budeš muset demontovat plastovou krytku vedle kliky otevírání dveří, pokud si dobře vzpomínám, měl bys tam rozpojit kablík vedoucí od zrcátka, ale to uvidíš, případně ti snad ještě někdo napíše, paměť je ... Jinak je to rychlovka,povolíš šroub, vytáhneš staré, nasadíš nové, dotáhneš šroub. Zapojíš elektro a nasadíš zpět krytky a repro a JE TO !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru :( No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce :angry: Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím???

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru :( No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce :angry: Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím???

z toho nebuď vedle, to je tím, že zrcátko řidiče má jiný konektor než zrcátko spolujezdce, ty se snažíš napasovat na spolujezdce zrcátko řidiče (anglické), asi nebudeš shánět nový konektor, takže:

z původního odstřihnout konektor, z nového taky a původní napájet na dráty nového, barvu na barvu, jen černé jsou dva a těm je to jedno jak je dáš, mám to taky tak,

-_-

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru :(  No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce :angry:  Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím???

z toho nebuď vedle, to je tím, že zrcátko řidiče má jiný konektor než zrcátko spolujezdce, ty se snažíš napasovat na spolujezdce zrcátko řidiče (anglické), asi nebudeš shánět nový konektor, takže:

z původního odstřihnout konektor, z nového taky a původní napájet na dráty nového, barvu na barvu, jen černé jsou dva a těm je to jedno jak je dáš, mám to taky tak,

-_-

JaKr: s konektormi nerobíš nič.... sú na oboch stranách rovnako zapojené

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...