Seiger86 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Kluci(a holky taky ) prosím pomozte mi, koupil jsem si velký pravý zpětný zrcátko a vůbec netuším, jak to starý malinký mám sundat Doufám, že se nemusí rozdělávat půlka dveři? Poraďte mi prosím jak na to, všem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) Škoda, že jsem to nenafotil. Mrkni na odkaz na stránky Fabia clubu, Ptica tam nafotil výměnu stávajících za tuningové, postup je obdobný. Výměna zrcátek na stránkách FABIA CLUBU Editováno: 23. Únor 2007, autor: Harmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Na těch fotkách tam sundává tapecírunk, někdo mí říkal, že to jde bez toho, ale nepamatuju si kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Nevím jak u manualních, ale u elektrických to myslím není třeba, ale jistý si úplně nejsem. Já ho sundaval, ale mám pocit, že jen proto, že mi tam zapadla nějaká součástka. Sundej plastovou krytku s repro ve sloupku, pod ním najdeš ten šroub, který drží celé zrcátko a je na fotkách pěkně vidět. Jak sundáš ten plast s repro tak je tam taková výplň a pod ní najdeš zmiňovaný šroub. ( Mám pocit, že mi pod ten tapecírunk spadly slavné škodovácké patenty na nacvaknutí plastu s repro. ) Pokud máš elektro, tak budeš muset demontovat plastovou krytku vedle kliky otevírání dveří, pokud si dobře vzpomínám, měl bys tam rozpojit kablík vedoucí od zrcátka, ale to uvidíš, případně ti snad ještě někdo napíše, paměť je ... Jinak je to rychlovka,povolíš šroub, vytáhneš staré, nasadíš nové, dotáhneš šroub. Zapojíš elektro a nasadíš zpět krytky a repro a JE TO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Jde to určitě bez sundání výplně dveří, jen musí u zrcátka bejt "správnej" typ kabelu..musí se sundat krytka výškovýho repro, pod ní jsou nějaký šrouby na hvězdičku (možná jen jeden, už si to nepamatuju), povolit, vycvaknout kabel a je venku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím??? z toho nebuď vedle, to je tím, že zrcátko řidiče má jiný konektor než zrcátko spolujezdce, ty se snažíš napasovat na spolujezdce zrcátko řidiče (anglické), asi nebudeš shánět nový konektor, takže: z původního odstřihnout konektor, z nového taky a původní napájet na dráty nového, barvu na barvu, jen černé jsou dva a těm je to jedno jak je dáš, mám to taky tak, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Díky všem, už to tam mám namontovaný, akorát jsem netušil, že s tím bude taková drbačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Tak jsem to musel sundat i s tapecírunkem, protože kabel k zrcátku byl krátký a nedostal jsem ho až k té krytce nahoru No, ale co jsem potom zjistil bylo, že kabel od starého malého zrcátka má tvar obdélníku, kdežto tvar konektoru nového zrcátka má tvar čtverce Nechával jsem si to poslat od Cosbyho, nechápu to! Snad by mě to řekl přece, kdyby to tam nepasovalo?!? Nevíte, jestli fabie facelift měly stejný tyhle konektory jako ty fabie předtím??? z toho nebuď vedle, to je tím, že zrcátko řidiče má jiný konektor než zrcátko spolujezdce, ty se snažíš napasovat na spolujezdce zrcátko řidiče (anglické), asi nebudeš shánět nový konektor, takže: z původního odstřihnout konektor, z nového taky a původní napájet na dráty nového, barvu na barvu, jen černé jsou dva a těm je to jedno jak je dáš, mám to taky tak, JaKr: s konektormi nerobíš nič.... sú na oboch stranách rovnako zapojené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 já měl konektory každý jiný a proti sobě nepasovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.