Berry Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Nejde mi sklopit (nebo jak to nazvat) vnitřní zrcátko, když mi nějaký "dobytek" zezadu tlačí dálkovými světly. Při pokusu ho sklopit se lehce naklopí a pak nic. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s touhle závadičkou. Pokud by to bylo na výměnu, poraďte mi, jak se vnitřní zrcátko mění. Někde jsem to kdysi četl, ale nic si z toho nepamatuji. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Já jsem ho nesundával, ale píšou, že: stlačíme šikmo dolů a tím ho uvolníme z úchytu v patici. Naopak montáž: nasadíme do úchytu pootočené o 60 až 90°a otočením ho zacvakneme. Ten úchyt je na skle, na něm drží noha zrcátka. Potom je tam ještě poznámka: Podle výbavy se některá zrcátka demontují stáhnutím z kulového čepu patice. K tomu je zapotřebí poměrně velká síla. Tolik literatura (ta, co mám k dispozici já, v DP to je snad lepší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 24. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Díky. A s tím "nepřeklápěním" jste se někdo potýkal? Mám si sehnat nové nebo s tím něco jde udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.