Václav Š. Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Já dneska, když jsem couval do garáže. Couval jsem, couval, najednou koukám, že jsem nějak blízko u vrat, ale říkal jsem si, že to ještě vyjde a bohužel nevyšlo. Odneslo to pravý zrcátko, jsou tam dva docela hluboký škrábance. Jeden na lakovaný části, druhej na černý části. Zkoušel jsem to vyleštit takovou pastou na škrábance, ale je to houby platný. Tak se chci zeptat, jestli by na tu plastovou část zrcátka fungoval ten fígl s tím zapalovačem. Nerad bych, aby to pak bylo ještě horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 jj taky se me neco podobnyho stalo,onesl to skrablej naraznik a kousilinek zadniho blatniku.cena stanovena servisem 7000. sem holt vul a muzu si zato sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zrovna dneska byl u jednoho domu kde jsem parkoval tak vysoký obrubník, že když jsem otevřel dveře, tak jsem chytnul spodkem dveří. Naštěstí ne bokem, ale jen spodkem. Vidět to není, ale musím to zalakovat opravnou tužkou ať to nerezaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jeje tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze - Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt., nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni. Jo jeste na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jeje tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze - Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt., nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni. Jo jeste na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek., No mít svýho Romču tak odřenýho jako ho máš ty, tak už bych si asi vážně hodil mašli . Mě úplně stačí to moje zrcátko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Tak já měl škrábance pod zadním oknem, na obě strany od znaku. Asi závistivej soused. Ale šlo to rozleštit. Jinak na přední kapotě je ďubka od kamínku z kamionu. Byla to docela pecka, ale dopalo to ještě dobře. je to vidět, ale ne moc. No a na slunci jsou vidět šmouhy od kartáčů z myčky, byl jsem tam asi 2x a víc ani jako. Radši ruční mytí a na jaře to nechám rozleštit. Ještě že jsem nechal na zimu auto napastovat proti soli, tak ty šmouhy snad nebudou tak hluboko do laku a pochytal to ten vosk. Editováno: 26. Únor 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tak já měl škrábance pod zadním oknem, na obě strany od znaku. Asi závistivej soused. Ale šlo to rozleštit. Jinak na přední kapotě je ďubka od kamínku z kamionu. Byla to docela pecka, ale dopalo to ještě dobře. je to vidět, ale ne moc. No a na slunci jsou vidět šmouhy od kartáčů z myčky, byl jsem tam asi 2x a víc ani jako. Radši ruční mytí a na jaře to nechám rozleštit. Ještě že jsem nechal na zimu auto napastovat proti soli, tak ty šmouhy snad nebudou tak hluboko do laku a pochytal to ten vosk. jj ja na mycce byl z nouze taky 2x a uz ani nahodou. na tech cernych sloupcih je to protisvetlu videt, snad se to rozlesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jeje tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze - Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt., nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni. Jo jeste na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek., No mít svýho Romču tak odřenýho jako ho máš ty, tak už bych si asi vážně hodil mašli . Mě úplně stačí to moje zrcátko... noo neni to tka hrozny jen dronosti, co nejsou praktiky videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak dneska jsem při parkování škrtnul o rantl a odřel poklici na kole, doufám že se mi to nepovede, až budou nazutý alu kola, to bych se picnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) váááááááu., hehehheehehe,. ja uz si objednal ty ochrany listy na predni a zadny naraznik., za tyden jsou tu, tka je hned pridelam., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) váááááááu., hehehheehehe,. ja uz si objednal ty ochrany listy na predni a zadny naraznik., za tyden jsou tu, tka je hned pridelam., A kde jsi si je objednal?? Přímo u škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 nene na spoiler centru. plus jeste dalsi blbustky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 nene na spoiler centru. plus jeste dalsi blbustky. jj dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) nemas foto jak to mas odreny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) Hááááááááá a tohle je přesně ten důvod, proč to drahý polovině nepůjčuju. Dopadlo by to možná hůř. Moje zlatíčko má povoleno nastupovat do Romči pouze z pravé strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak tak,. mym zatim jel jen kousicek Tata, a dva kamaradi jen kousicek na vyzkouseni, jinak nepujcuju. Kdyz to nekde trefim, tak si vynadam sam sobe, kdyz by to byl nekdo jinej ,tak by to byl rachot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-) Hááááááááá a tohle je přesně ten důvod, proč to drahý polovině nepůjčuju. Dopadlo by to možná hůř. Moje zlatíčko má povoleno nastupovat do Romči pouze z pravé strany Jo z prave strany a jeste ze zadu ze? Jo jinak auto, zenska a penize se nepujcuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jo z prave strany a jeste ze zadu ze? Jo jinak auto, zenska a penize se nepujcuji trochu tě opravím, Auto, peníze a fajfka se nepujčují, ženská pouze na leasing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jo z prave strany a jeste ze zadu ze? Jo jinak auto, zenska a penize se nepujcuji trochu tě opravím, Auto, peníze a fajfka se nepujčují, ženská pouze na leasing Já si myslim, že vše je otázka ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 mnooo., na druhou stranu az budu potrebovat, odvoz z chlastacky, tak mozna nejaka drbounka vyjimka bude., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Hned se jdu na ten web se spoilerama podívat - jestli tam už toho Scouta mají, tak ho hned objednávám. Ona si ho drahá polovička vymodlila, že jako potřebuje dojet do práce a že ne má benál v Káčku ... no a takhle to dopadlo ... ale naštěstí mám šedobéžovou Capucino a to je vyloženě maskovací barva ... ze 10 metrů to nevidíte :-) je to na základovku a ta má podobnou barvu ... Ty SCOUT plasty to schovají ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ... tak já na tom webu našel pouze MILOTEC ... to ale není SCOUT ... ten asi dodá jenom Škodovka ... no budu si muset počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) ... tak já na tom webu našel pouze MILOTEC ... to ale není SCOUT ... ten asi dodá jenom Škodovka ... no budu si muset počkat jj. tady je jen Milotec. nebo se jukni na tohle: http://www.topplast.cz/?p=productsList&iCa...&sName=Roomster Ale to ti taky asi nepomůže. Editováno: 2. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 hmm ... to ne, mám to ve výšce cca 15 čísel nad prahem, takže jedině to velké oplastování na Scouta ... je to po základ, takže plechu nic nehrozí, navíc zima byla milostivá :-) počkám až budou díly a koupím je ve Škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.