Přejít na obsah

Taky už jste odřeli Rumíka?

Václav Š.

Doporučené příspěvky

Já dneska, když jsem couval do garáže. Couval jsem, couval, najednou koukám, že jsem nějak blízko u vrat, ale říkal jsem si, že to ještě vyjde a bohužel nevyšlo. Odneslo to pravý zrcátko, jsou tam dva docela hluboký škrábance. Jeden na lakovaný části, druhej na černý části. Zkoušel jsem to vyleštit takovou pastou na škrábance, ale je to houby platný. :disgust:

Tak se chci zeptat, jestli by na tu plastovou část zrcátka fungoval ten fígl s tím zapalovačem. Nerad bych, aby to pak bylo ještě horší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna dneska byl u jednoho domu kde jsem parkoval tak vysoký obrubník, že když jsem otevřel dveře, tak jsem chytnul spodkem dveří. Naštěstí ne bokem, ale jen spodkem. Vidět to není, ale musím to zalakovat opravnou tužkou ať to nerezaví

Odkaz ke komentáři

jeje tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu

asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze - Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt., nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni.

Jo jeste na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek.,

Odkaz ke komentáři

jeje tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu

asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze - Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt., nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni.

Jo jeste na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek.,

No mít svýho Romču tak odřenýho jako ho máš ty, tak už bych si asi vážně hodil mašli :) . Mě úplně stačí to moje zrcátko...

Odkaz ke komentáři

Tak já měl škrábance pod zadním oknem, na obě strany od znaku. Asi závistivej soused. Ale šlo to rozleštit. Jinak na přední kapotě je ďubka od kamínku z kamionu. Byla to docela pecka, ale dopalo to ještě dobře. je to vidět, ale ne moc. No a na slunci jsou vidět šmouhy od kartáčů z myčky, byl jsem tam asi 2x a víc ani jako. Radši ruční mytí a na jaře to nechám rozleštit. Ještě že jsem nechal na zimu auto napastovat proti soli, tak ty šmouhy snad nebudou tak hluboko do laku a pochytal to ten vosk.

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři

Tak já měl škrábance pod zadním oknem, na obě strany od znaku. Asi závistivej soused. Ale šlo to rozleštit. Jinak na přední kapotě je ďubka od kamínku z kamionu. Byla to docela pecka, ale dopalo to ještě dobře. je to vidět, ale ne moc. No a na slunci jsou vidět šmouhy od kartáčů z myčky, byl jsem tam asi 2x a víc ani jako. Radši ruční mytí a na jaře to nechám rozleštit. Ještě že jsem nechal na zimu auto napastovat proti soli, tak ty šmouhy snad nebudou tak hluboko do laku a pochytal to ten vosk.

jj ja na mycce byl z nouze taky 2x a uz ani nahodou. na tech cernych sloupcih je to protisvetlu videt, snad se to rozlesti.

Odkaz ke komentáři

jeje  tohohle fora sem se bal,. ale uz je to tady., buuuu

asi 2 dny po tom co sem rumika koupil mi ho nejakej cuuuuuuuuuuuurak, skrabnul na levym zadnim blatniku,(zavistiva svine) ale nastesti to slo rozlestit Tempem. Jinak taky uz sem chytil zrcatko pri couvani do garaze -  Levy. taky dve skrabance, v laku i v te cerne, musim to zapatlat korektorem. Co se tyka toho zapalovace, nevim nezkousel sem. A pak sem skrabnul zadni naraznik, uplne na hrane dole pod autem, couval sem na obrubnik, on byl vyssi, neni to vubec videt.,  nastesti. Na spoiler centru maji ochrane listy (takove co jsou na bocnich dverich) i pro predni a zadny naraznik asi o toho pujdu, vypada to dobre, a hlavne je to funkcni.

Jo jeste  na hranach obou prednich dveri ani nevim ze bych tim nekde tuknul, a proste je tam pak dubek.,

No mít svýho Romču tak odřenýho jako ho máš ty, tak už bych si asi vážně hodil mašli :) . Mě úplně stačí to moje zrcátko...

noo neni to tka hrozny jen dronosti, co nejsou praktiky videt. :)

Odkaz ke komentáři

Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-)

Odkaz ke komentáři

Já už mám 2 "zářezy" - poprvé mladá otevřela zadní dveře u našich před garáží a o odřela je ze spodní strany o hranu futer ... a podruhé inteligentně vyjížděla z práce ze vrat a sejmula celou pravou stranu - přední blatník, oboje dveře, zadní blatník i nárazník ... a to mi volala, že ztratila poklici ale že se jinak nic nestalo ... pak večer že jako no víš no ... a ráno jsem se nestačil divit, co dokázala při jednom jediném výjezdu ze vrat ... myslel jsem, že mě klepne ... no nakonec uvažuji o tom, že seženu "oplášťování" na Scouta a dám ho tam ... to by mohla být docela dobrá prevence, protože je to přesně v té výšce :-)

váááááááu., hehehheehehe,. ja uz si objednal ty ochrany listy na predni a zadny naraznik., za tyden jsou tu, tka je hned pridelam.,

Odkaz ke komentáři

váááááááu., hehehheehehe,. ja uz si objednal ty ochrany listy na predni a zadny naraznik., za tyden jsou tu, tka je hned pridelam.,

A kde jsi si je objednal?? Přímo u škodovky? ;)

Odkaz ke komentáři

nemas foto jak to mas odreny ?? :o

Odkaz ke komentáři

Hááááááááá a tohle je přesně ten důvod, proč to drahý polovině nepůjčuju. Dopadlo by to možná hůř. Moje zlatíčko má povoleno nastupovat do Romči pouze z pravé strany :p:p:p

Odkaz ke komentáři

Hááááááááá a tohle je přesně ten důvod, proč to drahý polovině nepůjčuju. Dopadlo by to možná hůř. Moje zlatíčko má povoleno nastupovat do Romči pouze z pravé strany :p:p:p

Jo z prave strany a jeste ze zadu ze? :D

Jo jinak auto, zenska a penize se nepujcuji

Odkaz ke komentáři

Hned se jdu na ten web se spoilerama podívat - jestli tam už toho Scouta mají, tak ho hned objednávám. Ona si ho drahá polovička vymodlila, že jako potřebuje dojet do práce a že ne má benál v Káčku ... no a takhle to dopadlo ... ale naštěstí mám šedobéžovou Capucino a to je vyloženě maskovací barva ... ze 10 metrů to nevidíte :-) je to na základovku a ta má podobnou barvu ... Ty SCOUT plasty to schovají ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...