Václav Š. Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak tady nějaký fotky po mých opravách. Musím říct, že na začátku to vypadalo mnohem děsivějc. Černý pruhy od nárazníku toho auta jsem odstranil škodováckým prostředkem na odstranění asfaltu, některý škrábance a odřeniny jsem rozleštil pomocí přípravku Neoclean (opravdu je skvělej, kdysi jsem ho objednal v Popronu, všem doporučuji). Nejspíš to takhle už necháme. Ale musím říct, že kdyby jsme neměli boční lišty, bylo by to asi ještě o dost horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Můžeš napsat něco bližšího o tom přípravku (Neoclean) hledal jsem ho a nikde nic. Docela by se mi hodil mám už taky pár škrábanců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 mono cekam uz skoro 2 h na policajty. je to bez zraneni, tka to nema prioritu, nastesti na to vidim z okna, tak sedi mv teple a delam jiny veci. skodu vidim tak na 20-30 tis, odreny plast svetla ( asi vymena celeho) 8000 Kč??? lakovani blatniku a narazniku., 10-15000Kč ??? snad tam nabude nic jinyho. na narazniku mam ty ochrane listy. trosku to pobrala ,ale nevim ja kto stim budpu lakovat., chjo., je to maly, ale bude stim hormada sraniho a auto tak na tyden v servise., gtrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .,., bly je, ze parkuju ve vjezdu k hospode, kde je zakaz vjezdu, mimo zasobovani, stojim na urovni znacky, ten druhej do toho zakazu vjel. sice je tma misto na nakaldak, coz popelari uz nekolikrat dokazali, ale nejakm uto nevyslo, sme zvedav co na to reknou policajti, tutove dostanu pojed za to ze parkuju v "krizovatce". 16:14, vyreseno, ja dostal domluvu za parkovani v kriuzovatce, on 1000 za bouracku. ted to jdu hlasit na pojistovnu a leasingovku. drzte palce To jsi měl docela štěstí.. Můj kamarád narazil na člověka znalejšího právního řádu ČR a v podobné kauze udělal z poškozeného spoluviníka.. A policisté se pak hodně báli, nechtěli stranit žádné straně a tak to dopadlo jak to dopadlo.. Takže štěstí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Můžeš napsat něco bližšího o tom přípravku (Neoclean) hledal jsem ho a nikde nic. Docela by se mi hodil mám už taky pár škrábanců. Zkus hledat na www.popron.cz, ale nevím, jestli ho ještě prodávají. Cenu si nepamatuju, ale určitě nebyla nějak vysoká (tipuju asi tak tři stovky), jinak bych to nekoupil Je to taková bílá pasta, drobný škrábance se tím dají docela dobře opravit, ale hlubší to ještě víc zvýrazní (dokonale totiž zarovná okolí hlubokýho škrábance a ten pak ještě víc vynikne). Jo a myslím, že se to dá použít i na chrom (ale to si teď fakt nejsem moc jistej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Tak pánové, jak jsem psal dřív o tom škrábanci na kapotě, mám to hotovo. Nakonec jsem to dal do servisu na přelakování. Ta sranda mě vyšla na 4,800,- kaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Sice mám Fábii, ale nedá mi abych se nepodělil o to, jaký jsou některý lidi neskutečný čůůůůůůůůůůůráci Přijdu dneska ráno k autu a našel jsem na 5. dveřích přesně pod oknem asi 50 cm dlouhou, hlubokou rejhu, prostě nějakej závistivej mamrd mi to vobjel klíčem. Je to až na plech....jsem myslel že se poseru..... By mě zajímalo, co si ty kreténi dokazujou Sice nemám aktuální foto, ale tady jen pro představu: Tak asi tak.... Editováno: 14. Květen 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) By mě zajímalo, co si ty kreténi dokazujou No to by mě taky zajímalo, mě to zas někdo drbnul u Baumaxu. Přední kapotu, ale už to mám hotový, viz výše. Prostě lidi jsou různí, bohužel. Editováno: 17. Květen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Mě zase někdo trefil na parkovišti boční dveře a promáčkl plech. Smůla je, že se ani netrefil na lištu, ale šlo to přímo pod ní. Není to nic hroznýho, ale štve to a navíc je to docela vidět Editováno: 15. Květen 2008, autor: El_Jacobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Sakra, já bych vraždil. Já vás kluci úplně chápu, ale nejhorší je to, když vám to nějaký IDIOT udělá schválně. Viz PMA. A ještě se u toho bavěj a dávaj to k dobru! Hajzli zasr....!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 no mne niekto vojel prednu kapotu cca 20 cm ryha ...skoro na plech .. som to cez vikend skusal zalestit zelvou .. vysledok . neni to az tak vidielne zdialky ale z blizka vidiet ryhu ... no umlatiti to .. /2 dni mi stalo auto na parkovisku pred domom - v praci som bol BUSom ../ tyzden potom zase ryha na zadnom narazniku .. .. keby boli na narazniku ochranne listy tak sa to nestalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Sakra, já bych vraždil. To mi povídej..... Zatim to asi nečím zamáznu a až budou prašule tak to nechám přelakovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Já měl "pozdrav souseda" hned týden po tom, co jsem novou Fabii přivezl. Je na lomu zadního blatníku hned nad kolem a vypadalo to, jako že mi to posral vrabec - taková bílá stopa jakoby steklá. Tak vemu ubrousek a že to očistím a ono ejhle - rýha od dveří někoho s bílým autem. je to docela vidět protože to na té velké stříbrné ploše docela svítí jako zašedlý neumitý flek. Zkusím to Tempem, ale obávám se, že to nepůjde. Asi 14 dni po tom pravý přední nárazník nějakýho "miláčka" opět od otevírání dveří. Včera při mytí jsem objevil malý škrábanec na zadních dveřích. Člověk prostě musí brát, že je to "jenom" auto a nerozčilovat se, protože lidi jsou závistivý kurvy a je jim to úplně fuk, že třeba vám to fuk není. Nejhorší jsou právě parkoviště a z toho mám strach. U minulý Fábie I jsem ráno přišel k autu, a sjetý zadní dveře přes blatník až po zadní roh nárazníku nějakýho mamrda co vycouvával. Za stěračem jsem měl hlášku: "Ten hajzl co vám vodřel auto byl v bílým Favoritu BMA XX-XX". Říkám si, hodnej náhodnej kolemjdoucí, ale policajti tu značku ověřovali a prej to byl nějakej fialovej Renault, takže buď někdo blbě viděl, nebo jenom zmátl stopu. Mně se jednou stalo, že jsem při couvání z parkoviště koukal do zadu a nedíval jsem se na bok a buch, vzal jsem auto vedle - starou Felicii. Hned jsem na sebe dal vizitku a potom jsme to s maníkem vyřešili po telefonu. Já zašel na pojišťovnu a šlo to z povinnýho, ale lidi jsou líný KURVY a raději ujedou. Prostě jsme český národ a pár lidí, kteří přemýšlí to nezachrání. Proto s vámi se všemi soucítím a hned bych takovýho ču--ka vytáhnul z auta a dokopal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 No nám se to loni před obchoďákem taky stalo manželka vylezla z ochoďáku hledá auto,mrkne na parkoviště a říká kde máme auto támhleto je nějaký odřený to není naše, no a bylo.Nejdřív šok potom vztek, nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel prostě klasika.Auto už je za nějakých 15000 Kč opravený a menší škrábance pomalu přibývají ale už to moc neřešim, opravná tuška a leštička škrábanců mi zatím vystačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Ahoj, zdravím všechny kteří už odřeli Rumíka. Já ho koupil 6.5.2008 a už ho mám taky odřeného. Parkování na sídlišti je velice nebezpečné, ale co se dá dělat. Budu to zkoušet rozleštit a pokud to nepůjde, tak nevím. Do servisu se mi s tím nechce. Nevím jestli nepomůže třeba barevný vosk, alespoň na zamaskování. Poraďte! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 poldik: Skoro to na tý fotce ani není poznat. Jakpa se ti to povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 poldik: Skoro to na tý fotce ani není poznat. Jakpa se ti to povedlo? No nevím jestli někdo na sídlišti, nebo se mi to mohlo podařit na chatě o živý plot, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No je to blbý že je to takhle brzo na novým autě já už ho mám rok a šrámy už nepočítám (parkoviště,větev,atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_K. Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No je to blbý že je to takhle brzo na novým autě já už ho mám rok a šrámy už nepočítám (parkoviště,větev,atd...) Jo, máš pravdu, štve mě to , ale co nadělám. S nějakým šrámem se musí vždy počítat, ale nemyslel jsem si, že to bude tak brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 To je přesně ono. Prvních pár měsíců to bolí, jak kdyby to bylo do živého masa. A za rok, za dva... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já jsem puntičkář, štve mě to i za dva roky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No na druhou stranu byste museli chodit pěšky a žádné auto nemít, abyste neměli nikde škrábanec. Ale taky se toho už bojím a to autí ještě ani nemám:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 jj to je holt zivot. Bez opravne tuzky se neda obejit, sice to pak je zblizka poznat, ale z metru uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jednou ráno jdu u nás před barákem (sídliště) k rumíkovi a chlapík co parkoval o tři auta dál mi už z dálky říkal - tak nám to tady někdo pěkně poškrábal. Prošel jsem pět za sebou zaparkovaných aut a všechny měly nějaký šrám... nemá to cenu se vůbec rozčilovat. Je ale fakt, že lešenářská trubka a přeražený pracky by to na místě okamžitě řešily! Přet třema lety měl švára skoro novou FI sedan v černý perleti chrom paket (moc pěkný) a přes noc mu to auto někdo dvakrát!!! objel korunou kolem dokola, na kapotě i v zádu na kufru měl obrovský klikyháky! TO bylo na infarkt! Tenkrát celolak za 25tis. A to už teda bylo na zabití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 kur.y. Já prostě nechápu, nechápu, jak si někdo dovolí ničit majetek někoho třetího. Jak říkáš, lešenářská trubka a pak bude pár let rád, že udrží v ruce lžíci... Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Dnes dopoledne sem by svědkem,toho,jak před CV Globusem procházela partička 5ti nezletilích a o dvě auta dál stál Roomster a hle,jeden z nich vytáhl minci a projel se s ní po zadních dveřích.No,hned mi to nedalo a zařval sem na něho.Ten smrad se jen ohlíd a něco brumlal,to mě dorazilo.Došel sem si pro něj,párkrát sem do něj strčil se slovy,že je ko..t a u toho auta počkáme než přijde majitel.No,netrvalo to dlouho,do 5 minut přišel k autu maník samej sval,z kterýho sem měl strach i já,tak sem mu mladíka předal s jeho činem.Pánové,takovej kolotoč sem dlouho neviděl,jak to nakonec dopadlo nevím,čas přeci tížil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.