Chossse Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chtel bych se zeptat,musel jsem vymenit manzetu na prednim kole,byla praskla.Mam octavu I 4X4 a to je sranda shanet manzetu,az 3 servis pochopil,ze na ctyrkoly je jiny nez na normal! A pak mi to vymenil kamos,ktery to asi nikdy nevidel! A ted jsem v krabicce nasel jeden (pojistny)krouzek nebo jak se tomu rika,je to aby ten kyneticky kloub nahodou nespadl!Nechce se mi pod auto a cele delat jenom kvuli tomu krouzku! Nebo je lepsi nebyt liny a hned ho tam dat,mohlo by se stat ze by to sjelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Myslím že na hřídeli nechal ten starej,s tím novým tam ta drážkovaná hřídel de hůř dostat. Ale jak to bylo to ti řekne jenom on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Dobrá rada nad zlato. Asi ho pujdu prizabit ale ted vim,radsi nejaky servis a trochu priplatit nez to davat volovi! Humanic:vidim ze mas taky 4kolu stejny rok nemas nekde fotky,ze bych na tu tvoji mrknul!?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 proč má 4x4 přední manžetu jinou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 proč má 4x4 přední manžetu jinou ??? Jo ma asi o 1cm sirsi!Ve dvou prodejnach tvrdili,ze to neni mozne,ze to musi sedet,pak jsem prinesl tu starou,a pry to videl poprve v zivote!:)Normal manzeta stoji 800,ale na 4x4 to vyrabi jenom skoda takze jsem vyplaznul 1500 a bylo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 no já se právě díval do Etosu a tam krom slabších motorizací mají včechny stejnou manžetu 1K0 498 203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Jak to tak vypadá má ATD a to je podle katalogu odlišné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 jestli to byla 130 tka tak ta má jiný klouby (větší) ale nikdy jsem neměl problém sehnat manžetu krom teda 150 PS PD to bylo na objednání do 3 tího dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Vašo jak by to mohla být 96kw když je to 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 mohla - dovoz - už jsem jednu viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Je to octavia I combi 4x4 74Kw 1U, rok vyroby 2002!Ale trapi me porad ten krouzek,jestli to tam chybi nebo ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 jestli tam nechal starou tak o nic nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Dobrá rada nad zlato. Asi ho pujdu prizabit ale ted vim,radsi nejaky servis a trochu priplatit nez to davat volovi! Humanic:vidim ze mas taky 4kolu stejny rok nemas nekde fotky,ze bych na tu tvoji mrknul!?! Nojo mám ji taky ,ale fotky žádný pořádný,jenom tu co mám v avataru,ale až se udělá hezky tak dám kola,naleštim a dám se foto.na jaře no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.