Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

No to bych asi byl na kaši ale mě se ani škaredý holky po kořalce nelíbí a chlapi už tuplem ne!!! :p

Jenže my nejsem ani škaredý ženský ani škaredý chlapi a ani se Ti nepotřebujeme líbit. A btw, měl bys s divX žehlit svou neúčast=vymýšlet, plánovat a zařizovat nějakej slet letky ve Žďáře a okolí, hm?

Už jsem říkal acterovi, u nás by to šlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, dovolil jsem si upravit první (acterův) příspěvek a udělat z něj vývěsku kde budou aktuální kace letky, takže se tam občas koukněte.

"Teď" je aktuální plánovaná besídka-grilování v Nížkově, termín jeden den od 5. do 7.7.

Dále jsme se s acterem bavili o tabulkách pod RZ s nápisem "ŽĎÁRSKÁ LETKA" a druhé s nickem na foru, kdo máte zájem, dejte vědět.

A další věc, maskot letky, interně zvaný MOUTON [čti muton], zítra ho vyfotím, kdo budete chtít, dejte opět vědět...

Ať žije letka!

Odkaz ke komentáři

jo tak domluvte a zaridte tu akci a my s kokynem uz urcite dorazyme :scooter: nebo jak to vidite uz se neco rysuje

No jsme si říkali, že si teď dáme trochu voraz, po škodahome, takže tak nějak na konci června, začátek července bych to viděl...

Taky si myslím že přelom červen červenec ideální!!

Odkaz ke komentáři

Tak mam par veci :

1) muton je dobrej, ale mozna bych sehnal neco, co muze sedet...domluvil bych se na nejake akci...

2) nalepky na SPZ jsou domluveny, staci dat navrhy, co chcete...ja navrhuji vzadu nechat www.octaviaclub.cz a dopredu dat svuj nick...cena bude asi hodne dobra

3) sehnal jsem holcinu, ktera ruzne ilustruje knizky a ma strasne krasny obrazky, takze by nam mohla nacrtnout nejaky "logo", dela treba hrozne hezky xichtiky

Odkaz ke komentáři

ad 1) Souhlas, s moutonem už mám jiné úmysly :p

ad 2) A kam se nám vejde Žďárská letka? OctaviaClub se mi taky úplně pryč dávat nechce, ale letka je mi přednější :)

ad 3) Tak ať nám něco navrhne, něco ve stylu "letící šíp" plus něco typicky žďárského, třeba...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...