Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Se nám tu do toho nějak zaplítáte kluci!!! :smich: :smich:

Proto je potřeba nějaká besídka, kde si to vysvětlíme :p

Tak to každopádně!!

Takže návrhy na datum...??!!! B)

Stačí číst :p:p Úplně první příspěvek v tomhle tématu funguje jako vývěska s aktuálními info:

BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY

Kdy: některý den mezi 5.-7.7.2007

Kde: Nížkov

Info: grilovaní s přespáním v Nížkově (u mischicky a Luďi)

čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy

kde mě ubytuješ když dorazím? ;)

• Autor
Se nám tu do toho nějak zaplítáte kluci!!! :smich: :smich:

Proto je potřeba nějaká besídka, kde si to vysvětlíme :p

Tak to každopádně!!

Takže návrhy na datum...??!!! B)

Stačí číst :p:p Úplně první příspěvek v tomhle tématu funguje jako vývěska s aktuálními info:

BESÍDKA - GRILOVÁNÍ LETKY

Kdy: některý den mezi 5.-7.7.2007

Kde: Nížkov

Info: grilovaní s přespáním v Nížkově (u mischicky a Luďi)

čas zhruba 15:00 - bůh ví do kdy

kde mě ubytuješ když dorazím? ;)

no preci v rezidenci mischickuuuuu :) a navic...u nas mas jistotu, ze si nebudeme hrat s Tvym autem :)

to:kokyn

Mas snad nejakou dovolenou nebo ne :kol-35:

Tak na tohle se při mojí práci nehraje, bohužel... :doh

Za mě může jít jen jediný clověk holt to není fabrika...

Holt to pro mě bude jen pěkné odpoledne a pak hurá do rachoty!!! :(:angry:

Holt to pro mě bude jen pěkné odpoledne a pak hurá do rachoty!!! :(:angry:

Už jsem to psal, navhni termín a třeba se přizpůsobíme...za 3 dny si den volna snad najdeš, ne?

• Autor
Panove...nezajedem mrknout ? http://www.feliciaklub.cz/foto/letaky/200706_zeliv.jpg

Je to sice FeliciaClub, ale brano jako sraz priznivcu aut Skoda...cca 70km od ZR

Nemůžu, u Jany maj pouť. Ale jinak Lipnice by nebyla od věci :p

A to je jaka Lipnice ? a kdy to je ?

Já myslel, že když to sem dáváš, tak víš...hrad Lipnice za HB, směrem na Světlou nebo co tam je :p

Chlapci, jak to teda vymyslíme s tím červencem? Kdyžtak začnete psát kdo jo kdo ne ať se pohneme z místa...

• Autor

Já myslel, že když to sem dáváš, tak víš...hrad Lipnice za HB, směrem na Světlou nebo co tam je :p

Jo takhle....tuhle cast Vysociny neznam...ja jsem psal Zeliv a Ty napises Lipnice...tak jak to mam vedet...myslel jsem, ze to je nejaka jina akce...

• Autor
Chlapci, jak to teda vymyslíme s tím červencem? Kdyžtak začnete psát kdo jo kdo ne ať se pohneme z místa...

No ja jsem volnej vsechny tri dny...zatim...takze rozhodnuti necham na ostatnich

Jo takhle....tuhle cast Vysociny neznam...ja jsem psal Zeliv a Ty napises Lipnice...tak jak to mam vedet...myslel jsem, ze to je nejaka jina akce...

To je z toho letáku víš :p? Jen jsem si ho přečetl :smich:

Já tam byl kdysi na chatě po gymplu, týden já s šesti děvčaty...výlety na Lipnici, vaření...hraní člověče nezlob se a macháčka s alkoholem zakomponovaným napevno do pravidel...noční koupání bez plavek...ale pssst :p

->acter: Že blahopřeju sestře k maturitě, sice nevím za kolik, ale Jana včera hlásila, že ano, takže blahopřeju!

• Autor

To je z toho letáku víš :p? Jen jsem si ho přečetl :smich:

Já tam byl kdysi na chatě po gymplu, týden já s šesti děvčaty...výlety na Lipnici, vaření...hraní člověče nezlob se a macháčka s alkoholem zakomponovaným napevno do pravidel...noční koupání bez plavek...ale pssst :p

nonono....to zase kecu....snad jsem toho tolik nerekl... :)

takze ze slecen se pres noc staly lesbicky.... :)

nonono....to zase kecu....snad jsem toho tolik nerekl... :)

takze ze slecen se pres noc staly lesbicky.... :)

Vždyť nic neříkám...

Jen první noc, než jsem se rozkoukal lol

• Autor
->acter: Že blahopřeju sestře k maturitě, sice nevím za kolik, ale Jana včera hlásila, že ano, takže blahopřeju!

Vyridim :) vsak jsme to taky oslavili :)

A ještě oslavíte, me :)

• Autor

A ještě oslavíte, me :)

pssst.... fuck ... on to kazdej s tou sestrou nemusi pochopit, tak at tu nejsem za idiota :-)

pssst.... fuck ... on to kazdej s tou sestrou nemusi pochopit, tak at tu nejsem za idiota :-)

Se stydíš za rodinu jo lol ?

• Autor

Se stydíš za rodinu jo lol ?

no mit Te za svagra....no nevim....

Ještě bys byl rád...to by bylo samé pane inženýre sem, pane inženýre tam lol jako Škopková lol

Jdu asi něco dělat, když mě nemáš rád... :help::feve:

• Autor

Ještě bys byl rád...to by bylo samé pane inženýre sem, pane inženýre tam lol jako Škopková lol

Jdu asi něco dělat, když mě nemáš rád... :help::feve:

No kdyz si predstavim, ze ty sedis a cumis do netu a ja makam, abych Ti vydelal na plat....jo mas pravdu...nemam Te rad... :)

No kdyz si predstavim, ze ty sedis a cumis do netu a ja makam, abych Ti vydelal na plat....jo mas pravdu...nemam Te rad... :)

Si radši představ, že já dělám všechno proto, aby jsi mohl v noci klidně spát, ve dne klidně pracovat, večer klidně randit a nemusel se bát ani o sebe ani o svou rodinu...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.