baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sakra ať už je sobota!!! Se těším!!! :rock: Cece, nejak jsem pochopil, ze vsichni chteji prijet v sobotu neco malo po poledni :-( to uz je klasicky...nikdy tam nikdo nebyl driv...jen ted se premyslelo ze by par lidi jelo uz v patek ale nakonec stejne neni cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sakra ať už je sobota!!! Se těším!!! :rock: Já se těším na pátek, ale ten další, až se vrátím mezi lidi prt. to bude 10 dní ale nedám se a je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sakra ať už je sobota!!! Se těším!!! :rock: Cece, nejak jsem pochopil, ze vsichni chteji prijet v sobotu neco malo po poledni :-( to uz je klasicky...nikdy tam nikdo nebyl driv...jen ted se premyslelo ze by par lidi jelo uz v patek ale nakonec stejne neni cas OK...ale trosku je to skoda....v sobotu nemuzu moc pit... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Sakra ať už je sobota!!! Se těším!!! :rock: Cece, nejak jsem pochopil, ze vsichni chteji prijet v sobotu neco malo po poledni :-( to uz je klasicky...nikdy tam nikdo nebyl driv...jen ted se premyslelo ze by par lidi jelo uz v patek ale nakonec stejne neni cas OK...ale trosku je to skoda....v sobotu nemuzu moc pit... :-( tez se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 OK...ale trosku je to skoda....v sobotu nemuzu moc pit... :-( to nemuze nikdo kdyz jedem druhej den domu..ale nikdy to nikdo nedodrzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 OK...ale trosku je to skoda....v sobotu nemuzu moc pit... :-( to nemuze nikdo kdyz jedem druhej den domu..ale nikdy to nikdo nedodrzel To jsem pochopil po prohlidnuti vsech fotek z minulych srazu :-) ...vy ale jedete domu nekdy odpoledne, kdezto ja uz rano v 9:00 musim byt v Brne... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 To DivX: Tak co? Jak jsi vcera dopadl? Co jsi se dozvedel noveho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nedozvedel jsem se nic protoze ten borec pro ni neprije takze mozna dneska kdyby to dopadlo tak ti pisnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nedozvedel jsem se nic protoze ten borec pro ni neprije takze mozna dneska kdyby to dopadlo tak ti pisnu Jasny...kdyby dojel, dej vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Jo jo určitě všichni až v sobotu!!! Hele kucí budete se pro mě muset stavit v sobotu k baráku a dělat mi předvoj kvůli PČR protože v pátek jdu na zpívání a to bude asi moooc špatný!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 To:Kokyn nemej strach rekni v kolik a my tam budem zrovna dneska jsem se o tom bavil s vitou takze to bude asi v patšek vecer peknej masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Jo jo určitě všichni až v sobotu!!!Hele kucí budete se pro mě muset stavit v sobotu k baráku a dělat mi předvoj kvůli PČR protože v pátek jdu na zpívání a to bude asi moooc špatný!!!! Jasny....budeme troubit, blikat.....neboj, nikdo si nas nevsimne :-) (jo klidne, jeste si cinknem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 sem si rikal ze bysme se mohli nekde sejit a dojet tam po kupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 sem si rikal ze bysme se mohli nekde sejit a dojet tam po kupe Jo klidne...ale ja mam oslavu...na 13:00 je obed, takze kolem 14:30 muzu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 a ten sraz zacina vkolik ja to ted hledam a nemuzu nic najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) a ten sraz zacina vkolik ja to ted hledam a nemuzu nic najit Podle me neni zadnej pevnej termin....domlouvali se kolem 10:00 n Praze...takze kolem 13:00 ...ale nechal bych je v klidu napapkat a zdrimnout :-) .... Editováno: 13. Duben 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takze kolem 15hod? jasny beru na vedomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takze kolem 15hod? jasny beru na vedomi OK....takze v 15:00 u Kokyna, coz nevim, kde je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takze v 14hod.45 min pred atx oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 takze v 14hod.45 min pred atx oukej Takze ja, Ty a dam jeste vedet Doctorovi....pisnu i Ludovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Já bych jel na Tálák tak na poledne a počkal bych tam na kluky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Já bych jel na Tálák tak na poledne a počkal bych tam na kluky.... Uz je to na tech 15:00 domluveny....ale pokud chcete....ja tam pak dojedu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 to:doctor tady mas ten zamek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 tak ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 prvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky