divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 to je nejaky divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 tak ted! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 proc to kurva nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 se omlouvam za ten bordel co jsem tu zpusobil ja jen zkousel dat fotky a me to proste nejde kdyztak to nekdo smazte dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 V sobotu dopoledne jsme se domlouvali s DivXem, ze bychom zajeli zkouknout "vrakoviste" skodovek nekde u VelMezu....nechce nekdo jet taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 V sobotu dopoledne jsme se domlouvali s DivXem, ze bychom zajeli zkouknout "vrakoviste" skodovek nekde u VelMezu....nechce nekdo jet taky ? ........ ja pojedu, kdyz me vyzvednete v praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 V sobotu dopoledne jsme se domlouvali s DivXem, ze bychom zajeli zkouknout "vrakoviste" skodovek nekde u VelMezu....nechce nekdo jet taky ? ........ ja pojedu, kdyz me vyzvednete v praze Kdyz me udelas par Hambacu s sebou... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 V sobotu dopoledne jsme se domlouvali s DivXem, ze bychom zajeli zkouknout "vrakoviste" skodovek nekde u VelMezu....nechce nekdo jet taky ? ........ ja pojedu, kdyz me vyzvednete v praze Kdyz me udelas par Hambacu s sebou... :-))) ale pamatuj, ze op 10ti minutach, je budem muset vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 V sobotu dopoledne jsme se domlouvali s DivXem, ze bychom zajeli zkouknout "vrakoviste" skodovek nekde u VelMezu....nechce nekdo jet taky ? ........ ja pojedu, kdyz me vyzvednete v praze Kdyz me udelas par Hambacu s sebou... :-))) ale pamatuj, ze op 10ti minutach, je budem muset vyhodit Procpak to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Procpak to? no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 19. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) hm, tak to je skoda, kdybys mi dluzil treba kofilu, nebo gejsu............... no tak nic no dobrou a zeleny to my mame max. obaly neco vymyslime jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) hm, tak to je skoda, kdybys mi dluzil treba kofilu, nebo gejsu............... no tak nic no dobrou a zeleny to my mame max. obaly neco vymyslime jo? Kofilu nebo Gejsu Ti klidne dluzit muzu, kdyz uz Ti dluzim Jupika nebo co to vlastne bylo :-) co bys chtela vymyslet ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) hm, tak to je skoda, kdybys mi dluzil treba kofilu, nebo gejsu............... no tak nic no dobrou a zeleny to my mame max. obaly neco vymyslime jo? Kofilu nebo Gejsu Ti klidne dluzit muzu, kdyz uz Ti dluzim Jupika nebo co to vlastne bylo :-) co bys chtela vymyslet ? :-) no vymyslet, co ti uvarim, aby to nebylo zeleny a taky trapne standartni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) hm, tak to je skoda, kdybys mi dluzil treba kofilu, nebo gejsu............... no tak nic no dobrou a zeleny to my mame max. obaly neco vymyslime jo? Kofilu nebo Gejsu Ti klidne dluzit muzu, kdyz uz Ti dluzim Jupika nebo co to vlastne bylo :-) co bys chtela vymyslet ? :-) no vymyslet, co ti uvarim, aby to nebylo zeleny a taky trapne standartni smazak? :-) neni to trapne standartni,ani zeleny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no protoze je to tak podle standartu mmch,jeste si mi nerek, co mi dluzis????? nemuzu kviuli tomu spat Jojo, standarty jsou kruty :-) Ale me osobne to moc nevadi :-) Dokud to neni zeleny :-) Ten dluh nebyl na Tebe myslenej...to jsem psal Vittovi, daval mi uz notne pod vlivem nalepky, tak jsem mu to pripominal :-) hm, tak to je skoda, kdybys mi dluzil treba kofilu, nebo gejsu............... no tak nic no dobrou a zeleny to my mame max. obaly neco vymyslime jo? Kofilu nebo Gejsu Ti klidne dluzit muzu, kdyz uz Ti dluzim Jupika nebo co to vlastne bylo :-) co bys chtela vymyslet ? :-) no vymyslet, co ti uvarim, aby to nebylo zeleny a taky trapne standartni smazak? :-) neni to trapne standartni,ani zeleny :-) ciste teoreticky by to jit melo, je to vyzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Welcome back... jak bylo ? BTW...jidlo je vecne tema :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Welcome back... jak bylo ? BTW...jidlo je vecne tema :-) Super, 2 týdny v přírodě A jídlo bylo věčné téma, tolik knedlíků jindy nesním za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Tohle není diskuze o jídle aneb jsem zpět Welcome back... jak bylo ? BTW...jidlo je vecne tema :-) Super, 2 týdny v přírodě A jídlo bylo věčné téma, tolik knedlíků jindy nesním za rok Velci kluci si hrali na vojaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Velci kluci si hrali na vojaci :-) Že Ty máš modrou A nemyslím krev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Velci kluci si hrali na vojaci :-) Že Ty máš modrou A nemyslím krev Modrou nemam, ale dostal jsem odklad kvuli VS a pak ji zrusili....coz jsem samozrejme hodne tezce nesl :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Velci kluci si hrali na vojaci :-) Že Ty máš modrou A nemyslím krev Modrou nemam, ale dostal jsem odklad kvuli VS a pak ji zrusili....coz jsem samozrejme hodne tezce nesl :-))) ty jo tys na tu skolu sel kvuli vokne me to je upne jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 sorry vojne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky